eşinizle küslüğünüz nekadar sürer

ortak ev işine gitmeseydiniz keşke... siz haklısınız. onlar yer içer gezerken siz işte canınız çıkıyor. yeri geliyor sıkıyorsunuz. başına birşey gelmeden anlamaz eşin.

ortak ev işine gitmeseydiniz keşke... siz haklısınız. onlar yer içer gezerken siz işte canınız çıkıyor. yeri geliyor sıkıyorsunuz. başına birşey gelmeden anlamaz eşin.
başımıza gelen geldi tam ev btti 4000 tl para lazım acıl abisinde var ben esya alcam dyo 2 senelik evlı esyaların canına okudular esımde abı ne esyası acıl para lazım dedı abısı vermedı esim ters yaptı bu sefer kırıldgını kzıdgını soyledi abısı mecburıyetten verdi sankı sadece bızm evmız sankı onların evı deıl gbı herseyı bız bulduk yaptık onlar hazır eve gelıp tasındılar.. yani çok zengin deiliz yoktan var ettik engelli babasıyla aynı evde olmazdı cnku gunduz ckıp gezıp geliyor bız evde yokuz anahtar veremeyız gozleri görmuyo neyse bunlar ıkı katlı ev yapalım en ustede teras kat babama bı oda yapalım babamız gözümüzün önünde dursun dye eşim ev işine kalktı kredi cekildi kayın pederim mmaşıyla kredi ödeniyor önceden çalışıp emekli olmş sagır dılsız cok az görüyor.. tabi bir maaşla krdi ödenmiyo bizde ekliyoruz ayrıyettende akrabalarından aldgı 20 bin lira borc duruyo ben istyorumkı onuda ödemeye baslayalım ınsanlar bzı 4 sene beklemez ama abisinin umru deıl öyle olunca bızde odeyemıyoz borc var dye bı esyada alamıyoz ayıp olur dye kaldık oyle esimde bekliyo ne düsünuyo anlamadım

ve biz 8000 tl fazla para verdik bişey alcaz demedik ev önemli dedik verdik ama onlar bızdede var 4000 alın demediler ev bttı mecbur kaldık oyle verdıler esim bunları yaşadığı halde hala ne yapmk ıstyor anlamadım

krediye onlar ödese de de sizde 20 bini ödeseniz keşke... harbi çok ayıp 20 bin akrabalardan borç alıp vermeden

Aileleri karıştırmak en en en son iş olmalı. ! hata yapmışsınız. Bu kadar boyunuzu aşacak konular mı olduda,aileleri karıştırdınız anlamadım..

Aileleri karıştırmak en en en son iş olmalı. ! hata yapmışsınız. Bu kadar boyunuzu aşacak konular mı olduda,aileleri karıştırdınız anlamadım..
canım evet eşimle çözemediğim konular var bak üstte yazdım gercekten dusunmekten delırck gbı oluyorum

Bana kalsa günlerce küs kalırım da.. ama eşim çok merhametli. Ve anlayışlı. Dayanamaz. Küslüğü hiç sevmez. Ben ufak şyleri büyüterekte trip atarn,büyük şeylerde sırtımı döner yatarım ama o bile saat sürer en fazla...

krediye onlar ödese de de sizde 20 bini ödeseniz keşke... harbi çok ayıp 20 bin akrabalardan borç alıp vermeden
cnm kredi olayı karışık hem kayınpederimn hem abımın hem esimin maaşlarında kredi var abısı ve bızden 650 kesiliyo ama kayınpederımın masrafı bze aıt 100 lıra gbı oluyo bunu gectım o bzım babamız bakmamız lazım abısı yuzunden ben o adamı mahrum edemem... sorun abısı yaa dah aksam dyo adam 50 tl taksıtle tlfn alcakms esimde abı paran artıyosa bırıktır dısarıya olan borcları odeyelım demıyo çıldırcam yaaa

Şuana kadar basit konularda ve çok nadir tartıştığımız için en fazla 5-10 dk küs kalırız. Asla ailelere yansıtmıyoruz. 3 yıl flört ettik 2 küsür yıldır evliyiz. Toplamda 5 küsür yıldır birlikteyiz.

bıze 6 yıl flort ettık 1.5 yıllık evlıyız ılk kez aılelerı cgrdı esım cgrdı ben asla ablama ble anlatmam sornlarımı

bıze 6 yıl flort ettık 1.5 yıllık evlıyız ılk kez aılelerı cgrdı esım cgrdı ben asla ablama ble anlatmam sornlarımı
Canım ama sizin konunuz biraz ciddi. Bizim küslüğümüz maç izleme falandır yani çok basit konular. Sizin konunuz daha önce yazdığım gibi ciddi bir konu

k.pederin ödesin demedim zaten abisi ödesin demiştim.
eşi bali düşünse... tasası size düşüyor. nasıl borç çokken gece uyuyabiliyorlar ki.

değişmez canım. ya siz baya borçlanıp birşey alacaksınız yardımsız ayaklarının üstünde duracak. yada eşin abisinden darbe yiyecek o zaman öğrenecek. yoksa çok zor.

yo cnm k.peder ödesin dedin dye anlamadım zaten olanı iyice anlaman için yazdım.. eşim çok dusunuyor borcları benım borcum varken ben bsey alıp gyemem yatamam dyor abımle konuscam dısarıya olan borcu öleşcez dyor bnu soyluyo ama laf bası gelincde abısınısavunuyo anlamadım

yediremiyordur. abisine laf gelince. anlıyor ozman. iyi tarafından bak.

adım atacaksan ve bu ise yaramayacaksa bırak kendi haline o adım atsin niye o nasıl kus kaliyorsa sende öyle ol

bncede neden aileler karisti ki?ailelere bu kavgayi kim tasidi peki?

Bence biraz zamana bırakıp sakinleşmek lazım her ikimiz de biraz düşünün eminim aranızda halledebileceksiniz ama önce sakinleş ve ani karat vermekten lütfen kaçın

Ne olursa olsun ilk adimi ondan bekle.

Sonra başına kakar, bilesin. Sabret yahu, nasıl dayanicam da ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…