eşinizle küslüğünüz nekadar sürer

kılzar akşam işten çıkıp eve gdince eşimle çok az diyalog geçti ve konular yine açıldı yine tartıştık sanki çok haklıymış gbi hayatındaki stresi bna yukledi ben bıktırmışım halbuki bu dunyda yanında benden başka hiç kimsesi yok ve yine tartıstık bu sefer bnde ona küstüm ilk defa bukar küs kaldık keşke dha önceleride dayansaymışım üstüne gitmeseymişim.. bencde braz konuşmamak iyi olucak bırbırımızı cok yorduk sanırım

Küsmeyiz o yüzden barışmamızda gerekmez Birbirimize kızar sinirleniriz tabi ki ama sakinleşince bu da bir saat bile sürmez tekrardan konuşarak sıkıntımızı anlatmaya başlarız böyle daha iyi oluyor öneririm küslük bir şey çözmüyor konuşmak gerekirse derdini anlatana kadar anlayana kadar anlatmak en güzeli baş şişirmeli ama çözüm odaklı

Ailelere kesinlikle yansımamalı çocukken şikayet ederdik ailelere arkadaşımızı falan ne gerek var çözemeyeceğiniz problemlerde destek alın evlilik danışmanlarından ama ailelere yansıtmayın siz eşinizi affeder döner sarılırsınız ama aileler unutmaz eşlerimiz canlarımız ama ailelerimiz için sadece gelin-damat yani evlatlarından değerli değil

kuzum iyi güzel yazmışsın fakat benim eşimle konuşarak çözemiyoruz cok sinirli benim sorunlarım genelde onun ailesiyle ilgili yani anlyışla karşılamıyor

kuzum iyi güzel yazmışsın fakat benim eşimle konuşarak çözemiyoruz cok sinirli benim sorunlarım genelde onun ailesiyle ilgili yani anlyışla karşılamıyor
Canım aileyi kötülemeyeceksin erkekler anlamaz çünkü hepimizin ailesi kendine değerli sen görmesini sağlayacaksın biraz hürrem olmalı bayanlar akıllı kurnaz yani sürekli annen böyle yaptı kardeşin şunu dedi desem eşime o da bana karşı gardını alır annesi haksızda olsa gelemiyorlar ama kendileri hataları gördükçe öylemiş derse bile doğrudur de geç mesela neyi çözemiyorsunuz inan mesafeli ol eşinin ailesine daha az başın ağırır mesafeli olduğun sürece sana ne yapabilirler ki Çok sinirli ortamda birinin o ortamı terketmesi taraftarıyım bir lavaboya git yüzünü yıka ya da biriniz çıkıp dolaşsın falan kötü sözler söylenmeye başlandığında yıpratıcı olur o evlilik

en kötü erkek kusen erkekdir,daha geçen akşam dedim komşumuz amcaya,nedir kusmek yaa,ben geçmişte tecrube ettim,eski sevgilim,ayyyy asla çekemem,çektım eskıden saftım,şimdi evlencem eşim kuscek,vallahı yemınle bırakırım nedır yaa,kusmek,yemeğe kusmek,yatağa kusmek,çekılmez

cnm ben mesafeli olamam üst katımızda oturyolar ortak ev borcu var ve biz iki kişi çalışıyoruz dye borcu bze yuklemeye calısyolar eşimde sessiz kalıyo bende tahammul edemıyorum sorunlar boyle

Canm bence sen sonuna kadar haklıysanda git hayatm özür dilerim de tatlı dille sen bilirsin ama böyle olsada iyi olur ama yinede sen bilirsin de o zaman erkeklerin kafasına daha iyi yatıyor istediğimiz şey

Ben küserim, küsünce de çekilmez bir insan olurum. Gelip konuşmaya çalışsa kızarım, konuşmasa da umursamıyorsun diye kızarım ne istediğim belli değil. En güzeli 3-5 gün kendi halime bırakmak ve daha sonra sakinleşip normale dönmem.

eşim en fazla 2 gün küser çünkü bazen işte olur 2 gün beraber olamadığımız oluy işi bırakır ve gelir o konuda ben şanslıyım heralde ben ise 2 saat küs kalamam kin tutamam siz hep yapıcı olduktan sonra size küs kalacak gönül koyacak bi adam olmaz karşınızda diye düşünüyorum 3 günlük dünyaaa zaten ben barıştıktan sonra ayrı kaldığımız günlere çok üzülüyorum sonradan

En son beni çok kırdı 1 ay konuşmadım
Yetti be dedim artık,genelde kavga etmeyiz tartışırız küsmeyizde

Küsmek çocukça. .
Hiç küsmüyoruz. .
Oturup konuşmak varken. .

cnm ben mesafeli olamam üst katımızda oturyolar ortak ev borcu var ve biz iki kişi çalışıyoruz dye borcu bze yuklemeye calısyolar eşimde sessiz kalıyo bende tahammul edemıyorum sorunlar boyle
Canım üst katındayken de gayet mesafeli olabilirsin bilmiyorum ben mi donuk bir insanım ne kadar yan yana gelsekte bir insanla yine de bir duvar vardır yani işini yaparsın bir araya gelir muhabbetini edersin ama çizgin geçmezEv sizin eviniz mi yoksa kayınvalidelerin evi mi kimin üzerine ev ?

hyr cnm ben kendi yapıcılığım konusunda eminim kendimden ama eşim çok inat grur yapan bi adam zor bi insan

bizim cnm abisiyle ortak yaptırdık bi kat bizim bi kat onların

hyr cnm ben kendi yapıcılığım konusunda eminim kendimden ama eşim çok inat grur yapan bi adam zor bi insan
benim eşimde öyleydi çok inat 6 ay ailesiyle görüşmedi inat etti ama konuştuk anlaştık tamam inat olabilirsin ama ikimiz arasında olmıcak dedim artık bana inatlık yapamıyor inatlık ve gurur gerçekten bir adamda çok zor çok seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…