Eşinizle misafirlikte kadınlarla mı yoksa herkes birarada mi oturulmasini istersiniz?

begonyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
57
0
86
İstanbul
özellıkle arkadaşlarla evde biraraya toplanıldığında,bayanlarla daha rahat edebılmek,daha rahat konuşabilmek,dedikodu,sigara,ikram servisleri vs... için diğer odada,mutfaktamı takılırsınız.yoksa zaten ben arkadaşlarımla herzaman görüşüyorum deyip , beylerle hep beraber oturup sohbet etmek mı ıstersınız?CADIARZU

evli değilim. ama evli arkadaşlarımızla görüşüyoruz.. öyle ayırım olmaz. isteyen mutfağa gider,isteyen salonda oturur.

valla ben öyle yarımız mutfakta yarımız salonda sevmiyorum zaten götüştüğümüz arkadaşlarımız çok samimi olduğumuz insanlar o yüzden hep beraber oturup muhabbet edip eğlenmek daha hoşumuza gidiyor öyle bişey daha hiç yapmadık

özellikle bi mekan ayırması olmaz.yakın görüştüğümüz iki evli arkadaşımız var.yani üç çiftiz.yeri gelir hep beraber sohbet ederiz,yeri gelir bayanlar kahve yaparken mutfakta takılırız.
hatta yemek hazırlanacağı zaman genellikle mutfağa ben ve oktay(evli arkadaşımız) gireriz.bu sefer biz sohbet ederiz.
yani samimiyet varsa herkes nasıl rahat ediyorsa öyle sohbet eder.
ama ilk defa gittiğim evlerde ec sahibi nasıl yönlendiriyorsa ona göre hareket ederiz mecburen.

hiç sevmem, hazetmem haremlik selamlık yanii.hiç hoş değil
hepbirlikte oturuluk sohbet edilir.bazı kadınsal meseleleri konuşmamız gerekiyorsa
1 saatliğine kaçamak yapabiliriz başka odaya.ama sohbet bittimi tekrar hep birlikte otururuz.

misafirliğe gidince hep beraber otururuz
tabii ev sahibi de önemli
onlar haremlik selamlık oturuyorlarsa uyum sağlarım
zaten arkadaşlara da gidince bir iki saatliğine mutfakta takılırız dedikoduları yaparız:jeyyar:
sonra yine birarada otururuz:içelim:

Özel sohbet veya işimiz mutfağa veya erkeklerin olmadığı odaya gideriz. İş , sohbet bitince hepbirlikte aynı odaya

Adi üstünde arkadaslarla toplandigimizda tabiki arkadaslarla birlikte yer ve iceriz.
Soruyu anlamadim?
Neden rahat etmiyeyim? Esimle arkadaslarimiza gitmisiz, ne mutlu hepimize iste...Toplanmisiz iste niye ayri kalayim? Madem rahat etmiyorsam neden ordayim?:uhm:

bencede ayri ayri oturmak sacma olur tabiki mutfakta bir isim oldugunda kadinlarla sohbet ederiz isim bitene kadar ama hep beraber vakit gecirmek daha hosumuza gider

kim nasıl isterse o şekilde oturur,
biz genelde hep bir oadada sohbet etmeyi severiz,
samimi olduğumuz kişilerlee.....

hep birlikte toplanmışsak hep beraber yer, içer ve sohbet ederiz.:içelim:ayrı oturacağımız ya da konuşacağımız birşey olursa zaten ayrı görüşürüz!...başka başka yerlerde oturmak da gelene saygısızlık gibi bence!:sm_confused: birlikte oturamayacağım kişi evime gelmesin...

beraber otururuz, sonra sigara içmek için erkekler mutfaga gider ve orada kalır, sonra bizde onların yanına gider hep beraber mutfakta otururuz

çok özel bir konu konuşacaksak mutfağa geçeriz ama onun dışında beraber oturururz

bana bu konu hep saçma gelmiştir
eşimle gidiyorsam eğer demekki bir aile gezmesi bu...
adamlar ayrı,kadınlar ayrı olduktan sonra niye biraradayız....:uhm:
öyle olacaksa şayet,ben gündüzde gider gelirim
erkeklerde bir gece dışarda buluşurlar,olur biter............:dilcikar:

dün evime iki aile misafir ğeldi bizler bayan bayana mutfaktaydık beyler salon da idi çok ta güzeldi misafirlerimde çok severmiş mutfakta sohpet etmeyi açıkçası bende seviyorum

Haremlik, selamlık oturacaksak eşimi neden götüreyim ki. Öyle bir derdim olursa zaten gündüz de ziyaret edip içimdeki dedikodu hasretini giderebilirim.:roflol:

arkadaşlarlan toplanmıssak genelde önce hep beraber oturur sohbet ederiz sonra çay demlenene kadar bayanlar mutfağa geçer ev sahibine ikramlar için yardım ederiz hemde laflarız sonra yine eşlerimizin yanına gider orada otururuz hepberaber
ama eğer erkekler maç izleyecekse ozaman kesinlikle maç bittene kadar, biz bayanlar başka bir odaya yada mutfağa geçeriz sohbete orda devam ederiz

Hep birlikte otururuz..Tv de izlediklerimiz de ortaktır..Allahtan maç hastası erkekler yok çevremizde...:1rolleyes:
Zaten tv ye bakmaktan çok kendi aramızda gırgır şamata yaparız...

O ortamdaki kişilere bağlı.Yanlarında rahat edebildiğim insanlarla bir arada oturmak güzel.Ama beni kasan insanlarsa ayrı olması hoş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…