Eşinizle misafirlikte kadınlarla mı yoksa herkes birarada mi oturulmasini istersiniz?

bayan bayana sohbetten daha cok keyif alırım..
herşey konuşulmuyor erkeklerin yanında :jeyyar:

illa ayrı yada beraber oturcaz diye bir kaide yok
yeri gelir hep beraber otururuz
yeri gelir ayrı odaya gecer sigaramızı kahvemzi içeriz
erkeklerinde konuscakları olabilir yeri gelir içerler yada tavla okey oynarlar bizde yanlız bırakırız

eşimin bikaç akrabası var onlara gittiğimizde ayrı odada oturuyoruz çünkü adetleri bu mecburen uyuyoruz....
ama diğer ortamlarda böyle bi ayrım olmaz... kendi sülalemlede arkadaşlarımlada hep kadın-erkek beraber otururuz ki olması gerekende bu bence..mutfak kaçamakları ayrı tabiki...

bence de herkes birarada olmalı. biz kadınlar zaten bişey konuşacaksak eğer, fırsat bulup mutfağa kaçarız. öyle erkek bir yanda kadın bir yanda misafirlik şık olmaz bence..

bizde birarda otururuz.çay kahve gibi ikramlarda bayanlar dedikodomuzu yapar içeri gireriz.orada da hep beraber sohbet edilir şakalaşılır.haremlik selamlık yerleri sevmiyorum bende.ayrı oturduktan sonra neden eşimle gideyimki.gündüz gider otururum.

beraber oturmayi tercih ederim
beraber sohbet etmeyi, film izlemeyi, oyun oynamaktan taraftarim
sigara içmek isteyen zaten mutfaga gider gelir
ikram içinde ev sahibine yardim edilecekse kalkar ederim
ama esimle gidersem, eslerle birlikte oturmayi severim

en sevmediğim şeydir haremlik selamlık oturulması
eşlerle gidiliyorsa beraber oturulmalıdır bana göresengözlerimebaksanab
ayrı konuşmak isteniliyorsada bayan bayana başka zaman görüşülebilir
ama eşle gidipte ayrı ayrı odalarda durmaktan nefret ederim

böyle ayrımlar yapmıyoruz biz...
dediğiniz gibi arkadaşlarımızla toplanmışsak hep birarada sohbet ederiz,yeriz içeriz..
sadece sigara içmek için mutfağı kullanırız...
sevgiler...

Herkez nasil istiyorsa oyle oturur,isteyen haremlik selamlik,isteyen karisik oturur kimse kimseye diyemez aman haremlik selamlikta neymis nekadar sacma veya karisik oturmak neymis olurmu falan demeye hakki yok cok saygisizca buluyorum bu sekil dusunenleri...

Evet bizim cevremiz genelde haremlik selamliga onem veren cevre egerki arkadaslarimizdan bilmeyen, veya karisik oturamak isteyenler olursa gerekirse karisikta otururuz ama buna gerek kalmiyor cok sukur.....Evet diyorsunuz bayanlar oturucaksa sade bayan,bayanada gorusur cevrem genelde calisan aileler o yuzden birtek hafta sonlarimiz oluyor onuda ailece birimizin evinde geciriyoruz erkekler ayri,bayanlar ayri cocuklar odalarinda biz cok mutluyuz bu sekil.....

lutfen herkesin dusuncesine saygili olalim.....

konuk oldugun evin ortamı önemli ev sahiplerini kültürüne göre oturum şekillenir onlar seni yönlendirir zaten agırlayan onlar misafir ben şunu istiyorum pek diyemez ki ayrıca bekar şekerler hele daha da bir dursun yorum yapmak da hani büyük konuşmasınlar ki kendi sewmediklerini sonra el oglu ayıla bayıla bir yaptırır ki ;çünkü o zmaan hayat 2kişilik oluyo tek başına karar verme şansın kalmıyor bence zaten çalışan insanlarız ne ev gezmesi azıcık olan vakitte de yine mi kapalı mekan !!!! açık hava ya da alışveriş merkezi tercih eder ohhh şöyle bir kafa dagıtırım yani davetli olmadıkça hasta,taziye,hayırlı olsun gibi nezaket ziyaretleri hariç ev gezmesine hayır

vala her ikisinide yapıyoruz biraz beylerle takılıyoruz
sonra hanımlar mutfakta taklıyoruz biraz şakkıdı
sona beyler cagrıyo ne konusuyonuz bu kadar dıye meraklılar -tatlicadiarzu-

Bizde bir arada oturuyoruz. Ama erkekler maç. askerlik anısı spor yorumu muhabbetlerine girdimi hemen sıvışırız mutfağa. Mutfak sohbetleri bilirsinizki daha güzel olur. Ama eşlerimizle bir aradaykende maç vs... konuşulmuyorsa çok güzel oyunlar oynarız.

Duruma göre degisebilir,
bazen mutfaga takiliriz, bazen beraber otururuz,
sohbet durumlari ve ev sahibinin tutumu belirler nasil olacagini...

eşimin okul arkadasları gelir bekar.onların yanında otururum oyun oynarız muhabbet eder film izleriz.ama zaman zaman da bazen ayrı oturdugum olur.o anki durumuma ve psikolojime baglı

birlikte oturmayı tercih ederiz.
erkekler maç izlerken ya da okey oynarken, bayanlar ayrı takılırız belli bir süre. bunun dışında beraberizdir.

Gittiğimiz misafirliğe göre değişir.
Eğer kayınvalidemizi ,eşimizi içeren ince konular söz konusu ise ayrı oturmak isterim.
Bazanda duruma göre ayrı oturmak icap eder.
Samimi arkadaşlarımız ise birlikte oturmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…