Eşinizle misafirlikte kadınlarla mı yoksa herkes birarada mi oturulmasini istersiniz?

bizde haremlik selamlık oturulmaz,hep bir aradayızdır.mutfakta bişeyler hazırlarken bayanlar yanyana gelip kaynatırız.

Böyle bir konu daha önce açılmıştı.
Ve kapanmıştı...

Biz de hep birlikte otururuz
bazen kadınlar toplanır bir odaya dedikodu muhabbet gırgırr şamataaa

İsteyen istediği gibi oturur evinde.

biz ayrı ayrı otururuz
haremlik selamlık durumları yoktur ama ikramları falan hazırlarken illaki mutfaktan içeri gelinemiyo
en sonunda yeme içme faslı bitince bir arada oturup konuşur eğleniriz oda çok az sürer

Ben evli degilim ama bizde hep böyle oluyor: Cocuklar bir odada oluyor, benim yasimdakiler benimle murfakta oluyor, anneler ve babalar oturma odasinda oluyor. Yani herkes beraber oturuyor. Babamlar bazen kart oynuyor. O zaman babalar oturma odasinin diger kismina geciyor. Arada bir duvar var ama kapi olmadigi icin bir oda gibi. Ailemle gidincede hep beraber oturuyoruz ve ben evlenincede öyle yapmayi düsünüyorum...

beraber gidildiyse herkes birarada olmalı bence, ayrı ayrı saçma geliyor. Yalnız arada ikramlıklar hazırlanırken bayanlar mutfakta kalabilir eşlerde salonda ama bu sürede kısa aralıklarla olur bence, yoksa o misafirliğin eşli olmasının hiç bir anlamı olmaz. Yalnız misafirlikte tv'ye bön bön bakılması en nefret ettiğim şeydir Misafirler geldiğinde açık olsa bile birsüre sonra kapatmaya özen gösteririz yoksa sohbetin anlamı da olmazsositososito

4 evli arkadaşız.yeri geldıgınde aynı oda da terı f-geldıgınde farklı yerde otururuz.sigara fılan ıcmek tabıkı mutfakta ve cam kenarında oldugu ıcın ayrı yerde oturuyoruz

bize gelindiğindede,misafirliğe gitmişsekte,mutfak muhabbetlerinin dışında hep birlikte oturur sohbet ederiz.eşleri çekiştirceksek zaten gündüz biraraya geldiğimizde kız kıza hallediyoruz meseleleri.onun tadı başka birlikte eğlenmenin tadı daha başkayerimseniben

bizde birlikte otururuz..zaten tv falanda seyretmeyiz..tv yi evimizde de izliyoruz sonuçta..ama ikramlardan muhabbetten sonra keyif çayıyla beylerin tavla oynayacağı tutarsa başka odaya yada mutfağa geçer gırgır şamata yaparız..ama bizim arkadaş çevremizde zaten erkekler haftada 1 çıkıyorlar dışarı..okey,batak vs oynuyorlar..bizde bayanlar olarak sabah görüşüyoruz..o yüzden tavla durumu gece oturmasında pek olmuyor,birlikte otururyoruz..

Birlikte otururuz.Yeri geldiginde mutfakta sohbetimiz oluyor.cocuklarda kendi hallerinde baska odada eglenirler,arada bizlere katilirlar.
Kadinlar günü degilki.esimle gidiyorum.Madem ailece misafirlige gidiyoruz,Ozamanda ailece oturup sohbet etmek isterim.

pek ı hosunuza gıdıyor mu topluca mısafırlıge gıtmek mısal
4 cıftsınız guzel mı bu ==??

ben mı cok asosyalım sızı mutlu eden aktıvıteler mı bunlar

Öncelikle ben eşimle bir yere gittiğimizde ayrı oturmaktan yada ayrı masada yemek yemekten nefret ediyorum. Bazı akraba ziyaretlerinde bu olabiliyor. Ama mümkün mertebe benim eşim benim olduğum yerde bulunmaya çalışıyor. Arkadaş ortamlarında böyle bir sıkıtımız yok. Sadece ben sigara kullanmadığım ve nefret ettiğim için içenler içmeyenlerden bir süreliğine ayrılır. Sonra tekrar bir araya geliriz.kaydirigubbakcemile

Toluca misafirlik konusuna gelince kimler olduklarına bağlı. Eğer çok sevdiğim arkadaşlarsa gelsinler ve gidelim isterim. Ama eşimin bazı akraba çevresindeki kişilerse eşli bir şekilde de olsa açıkcası hoşlanmıyorum. Çünkü; çok laf sokuluyor malesef yoksa niye istemiyim. Bence insanın sevdiği insanlarla bir arada olması güzel. Sayısına takılmam. bana değer veren benim değer verdiğim kişikerse bana bayramdır o zaman:teytey:

Ayrı oturmak için bir sebep varmı ki?
ben bu sorunun amacını anlayamadım :SS
tabiki beraber otururuz
erkeler kadınları yemiyecek yaaa
hem muhabbet de ii oluyor kanımca..

eşimle birlikte bir yere gittiğimizde birlikte otururuz. Kalkmamız gereken ikram vs bir dururm olduğunda kalkar, ama sonrasında sohbet, yemek birarada olur. Doğrusu da bu bence. Bir keresinde eşimin arkadaşları ve eşleri ile toplanacaktık. Arkadaşının eşi bana bizim gelebilmemiz için bayanların ayrı odada oturması gerek, erkekler de ayrı. Biz erkeklerle aynı ortamda oturmayız dedi ve şaşırdım. Çünkü ortamda herkes evli ve eşiyle gelecek. Böyle bir konunun olması da onun eşinin ya erkek arkadaşlarına ya da eşine olan güvensizliğini gösterir. Böyle bir güvensizlik varsa da neden ortama gelinir.. Ve bir çiftin mutlu olabilmesi için diğerleri huzursuz olacaktı. Sonrasında gelmediler tabi...

amacım haremlik selamlık değil ama ben bayanlarla mutfakta ya da başka bi odada oturmayı tercih ediyorum.daha rahat ediyorum.alışkanlık oldu bide sigaradan dolayı.herkes birden içince ortalık toz duman oluyor

esımın erkek arkadaslarıyla samımı degılım eslerıyle samımıyım tabıkı eslerıde esımle samımı degıl
hepsınıde cok sevıyoruz geldıklerınde erkeklerın konusacakları farklı seyler oluyor bızı sıkıyor, guvensızlık dıye bırsey soz konusu bıle degıl Allah korusun.bızde baska odada konusuyooruz guluyoruz eglenıyoruz.bu gorecelı bır kavram
onemlı olan ıkı tarafında memnunıyetı herkes nasıl rahat ve mutlu hıssedıyorsa kendını oyle yasasın..

ayrıca keske haremlık selamlık hassıyetını gosterebılseyydım bu kotu bır amac degıl neyse tartısmak ıcın yazmdım herkes soylemıs bende yazdım konu kapansın ıstemem tartısmadanda konusabılmelıyız arkadaslar

Son düzenleme:
kadın kadına oturup konuşurken insan daha rahat oluyor bence, ayağını istediği gibi uzatabiliyor, vay oram açıldı mı vay şu lafı söylesem ters kaçarmı diye ikide bir düşünmektense kadın kadına gayet rahat relax konuşmak bence daha cazip, hem zaten arkadaşının eşiyle ne kaadar ve neyi paylaşabilirsin ki, havadan sudan biraz sohbet edilir belki ama sonra paylaşacak şey kalmaz die düşünüyorum, sonuçta erkekler marstan kadınlar venüsten :) paylaşım alanları farklı zevkler farklı sen pembe diziden hoşlanırsın o maçtan, bi yerde konuşacak şey de kalmaz diye düşünüyorum

beraber oturuyoruz..
tabıı mısafırlıge gıttıgımız aılenın tutumu da onemlı..
ılk kez gıttıgımız bır aıle bunu tercıh edıyorsa yok ıllada beraber oturalım demıyoruz elbette..

hep beraber otururuz öyle haremlik selamlık işlerden hoşlanmam.güven yoksa zaten davet etmem davet edildiğim yere gitmem.ama bazen ikramlara yardım ederken mutfakta bayan bayana sohbetler oluyor tabi.onun haricinde hep beraber otururuz.zaten ailecek evime aldığım arkadaş sayısı çok çok azdır.herkesle gidiş geliş yapmayı sevmem.az olsun temiz olsun

haremlik selamlık olması bence hoş değil..
Ancak bir odaya sığılmayacak kadar kalabalık varsa o zaman kadın erkek ayrı odalara dağılırız..
Onun dışında birarada yer içer sohbet ederiz.. böylesi daha keyifli..
Ama gittiğimiz bir yerede ev sahibi nasıl yönlendirirse onada uyum sağlarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…