Eşinizle misafirlikte kadınlarla mı yoksa herkes birarada mi oturulmasini istersiniz?

Evli değilim ama evli olsam ve eşimle bir yere oturmaya gitsek ve ya onlar bize gelse ben de ayrı oturulmasını istemezdim..
Beraber muhabbet edilmesi en güzel olan.. Ayrıca sigara içmek isteyen ya cama ya balkona çıksın, evi duman altı yapmanın ne gereği var yahuu

Genelde hep birlikte oturuyoruz. Fakat ben mutfağa gittiğimde arkadaşlarım da gelirler hem ayak üstü iki laf ederiz hem ikramları hazırlarız... Fakat Eşimin çok tutucu bir arkadaşı var onlara gittiğimizde mecbur ayrı oturuyoruz. Ben eşiyle mutfakta onlar salonda... Benim için çok farkı olmuyor. Çünkü birlikte bile otursak öyle arkadaşımın eşiyle çok muhatap olmam. Arkadaşımın da benim eşimle çok laubali olmasını istemem. Saygı ve seviye yoksa zaten evime davet etmem.

Genelde birlikte oturmayı tercih ederim. Muhabbetler daha eğlenceli oluyor. Tabi kız kıza kaldığımız zamanlar da oluyor bi hazırlık yaparken mutfakta. Bazı muhabbetler de alkol de olursa eğer başka bir yerde oturuyor eşim ve arkadaşlarımızın eşleri

Ortam neyi gerektiriyorsa o şekilde oturmak yerindedir. Şahsen benim evimde beraber oturulmasını tercih ederim. Ama dediğim gibi evim harici bulunduğum ortam neyi kaldırıyorsa o şekilde olmalı...

günlük hayatta görüştüğüm insanlarla haremlik selamlık oturmak çok saçma geliyor bana,evime geliyorsa zaten yakınımdır ve ayrı oturmaması gerekir,herkesi evimde ağırlamam çünkü,isteyen oturur tabi saygım sonsuz,ama benim evimde asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…