Eşinizle misafirlikte kadınlarla mı yoksa herkes birarada mi oturulmasini istersiniz?

ayrı ayrı odalar da oturma değil de arkadaşların dediği gibi kız kıza mutfak muhabbetlerini bende seviyorum...

Samimi olduğumuz arkadaşlarımızla beraber otururuz,sonra mutfakta beraber çayı hazırlar,muhabbete devam ederiz.Bazen ayrı oturduğumuzda oluyor ama bu tamamen bizim dedikodumuzdan kaynaklanıyor.
Tek sevmediğim eşimin iş arkadaşlarından birine gittiğimizde ayrı oturulmak istenmesi.Zaten tanımıyorum eşini hemen sohbet etmekte kolay olmuyor.Çok sıkılıyorum ben o zaman.

beraber oturuyoruz ayrı oturanı pek görmedim eğer kalabalıksa bazen ayrı odalarda oturuluyor ama o da nadiren oluyor

bizde misafirlikte hep beraber otururuz...kadın ayrı erkek ayrı olması çok tuhaf geliyo bana...bi kere böyle bişey geldi başıma...üstelikte samimi olmadığımız kişilerdi gittiğimiz çok sıkılmıştım doğrusu

bence kızların konuşacağı bazı şeyleri erkeklerin duymaması gerekiyorsa başka bir yerde kız kıza sohbet edilebilir. sonuçta herşeyi erkeklerle paylaşamak zorunda değiliz. ama bu tamamen birbirimizden ayrı olalım ne konuşacaz birlikte zaten durumuna gelmemeli. en azından benim için öyle.

walla benim annemler 60 küsür yaşlarında insanlar hep bearber oturular hala. kadın erkek ayrılmaz. sadece çoook yabancı bir insan gelirse gelen kişilerden talep olursa ayrı oturulur. bayanların ayrı derdi varsa mutfakta çay hazırlanırken konuşulur gülüşülür o kdar. bizde eşimle ne olursa olsun birarda otururuz. ayrı ayrı oturacaksam ailecek görüşmem bayan bayana gündüzden giderim. görüş meselesi değil bence olması gereken budur. ayrı ayrı oturacaksan erkekte kadında ayrı ayrı zamanlarda görüşsün.

benim çevremde ve ailemde genelde hep kadın erkek ayrı oturur bu haremlik selamlığa uymak yada çok muhafazakar olduğumuz için değil böyle daha rahat ettiğimiz için erkekler misafir odasında istedikleri telden çalar konuşur bizde kadın kadına konuşuruz çokta güzel oluyo açıkçası evlenincede buna uymak istiyorum bence daha güzel ve rahat

salak sanki senin hazetmene
bakıyor

Yetiştiğim çevrede,ailemde herkes bir arada oturur.Ayrı oturulması bana çok garip geliyor.Bayanlar kocalarını arada mutfağa gittiklerinde de çekiştirebilir.Öyle değil mi?kaydirigubbakcemile3

yani ayrı oturanlar birilerini çekiştirmek için ayrı oturyorlar sanki kıt kafalımısın sen, basit düşünceli şey

hepbirlikte oturmak isterim çünkü eşimle aynı ortamda muhabbet etmek ve dahil olmak hoşuma gidiyor..onun farklı konulardaki yaklaşımlarınıda öğreniyorum böylece ama kadınlarla muhabbet sarmış ve artık kadınsal muhabbetler döncekse ufaktan mutfağa kayış oluyor:)

Ne bizim ailemizde ,ne de eşimin ailesinde kadın-erkek ayrı odalarda oturmaz.Üniversiteyi bitirdiğim yıl bir ilçeye gitmiştim.Orada kadınlar ve erkekler ayrı odalarda oturtturulmuştu,çok yadırgamıştım,tuhafıma gitmişti.

ewet hatta çoğu yerde kadın bir erkeğin yanında yemek falanda yemez...bende çok yadırgıyorum ama maalesef var böle şeyler...

cahilliğine veriyorum bu sözlerini. cahil oluşunda şurdan belli üni bitirdiğin yıl gittiğin yerde ayrı moturulmasına nasıl şaşırıyosun uzaydan mı geldin sen koca kadın ol türkiyede çok yaygın olan birşeyle karşılaşınca yadırga Allahım cehalet başa bela

ayrı oturcak olsam eşimle gelmem zaten ,yada essiz gelir bana gelecek olan arkadaslarım...

ancak maç vardır filan erkekler genelde tvye odaklanıyorlar ve bızım konusmamızdanda rahatsız oluyorlar maça dikkaetlerini veremıyorlarmısss bizde ozaman hava sıcaksa balkona yok soğuksa mutlağa yada digr oturma odasına gecıyoruz konusmak için..

ayrı ayrı oturmak neden sacma olsunkı anlamadım sonucta bayanların konustugu seyler ayrı erkeklerın konustugu sey ayrı bız hep ayrı takılırız rahat konusulmuyorkı beraber cok az oturur sıkılır hemen ayrı odalara gecerız arkadaslarla aılemdende oyle gordum esımde gıttıgımız arkadaslarda oyledır bence hıcte sacma tarafı yok gayette mantıklı

bence zaten kasıtlı yapılmasa bile kendiliğinden ayrılıyor kadınlar ve erkekler bir misaifrlik ortamında... erkekler kendi aralarında muhabbetlere başlıyolar kadınlar da kendi aralarında...hatta bi süre sonra iki grup birbirinin ne konuştuğunu bile duymaz duruma geliyor kendi muhabbetleri çok koyulaştığı için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…