özellıkle arkadaşlarla evde biraraya toplanıldığında,bayanlarla daha rahat edebılmek,daha rahat konuşabilmek,dedikodu,sigara,ikram servisleri vs... için diğer odada,mutfaktamı takılırsınız.yoksa zaten ben arkadaşlarımla herzaman görüşüyorum deyip , beylerle hep beraber oturup sohbet etmek mı ıstersınız?CADIARZU
hiç sevmem, hazetmem haremlik selamlık yanii.hiç hoş değil
hepbirlikte oturuluk sohbet edilir.bazı kadınsal meseleleri konuşmamız gerekiyorsa
1 saatliğine kaçamak yapabiliriz başka odaya.ama sohbet bittimi tekrar hep birlikte otururuz.
Ayrı oturmak için bir sebep varmı ki?
ben bu sorunun amacını anlayamadım :SS
tabiki beraber otururuz
erkeler kadınları yemiyecek yaaa
hem muhabbet de ii oluyor kanımca..
Yetiştiğim çevrede,ailemde herkes bir arada oturur.Ayrı oturulması bana çok garip geliyor.Bayanlar kocalarını arada mutfağa gittiklerinde de çekiştirebilir.Öyle değil mi?kaydirigubbakcemile3
Ne bizim ailemizde ,ne de eşimin ailesinde kadın-erkek ayrı odalarda oturmaz.Üniversiteyi bitirdiğim yıl bir ilçeye gitmiştim.Orada kadınlar ve erkekler ayrı odalarda oturtturulmuştu,çok yadırgamıştım,tuhafıma gitmişti.
yani ayrı oturanlar birilerini çekiştirmek için ayrı oturyorlar sanki kıt kafalımısın sen, basit düşünceli şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?