Eşinizle misafirlikte kadınlarla mı yoksa herkes birarada mi oturulmasini istersiniz?

insanlar nasıl rahat ederse öyle geçiriler vakitlerini..
fakat anlayamadığım şey şu

dedikodu yapılırken,sigara içilirken ayrı oturunca aman ne tatlı ne hoş..
(dinen uygun olmadığı için) ayrı oturulunca geri kafalımı olunuyor???
insanların yaşam şekilleri malesef hala var böyle insanlar diye küçümsenmez ..

Konuyu dinen ele almayınız, dini içerikli yorum yapmak yasaktır, ayrıca lütfen topiğe fikrini yazanları hedef alarak yorum yapmayınız. Konu kişilerin okulu vs. değil, başlık aynen şöyle: '' Eşinizle misafirlikte kadınlarla mı yoksa herkes birarada mi oturulmasini istersiniz?''
Ve herkes birbirinin düşüncesine saygılı olsun lütfen...

hep beraber oturuyoruz daha güzel oluyo gırgır şamata oluyo cok egleniyoruz gülüyoruz..

ne fark eder? herkes nasil uygun goruyorsa oyle yapsin. ben isterdim ayri oturup sohbet etmeyi kadin kadina belki ama bu sekildede farketmez. ama kadin kadina sohbetlerin tadida ayridir tabii.

Ben küçükken ailecek gittiğimiz günlerde 6-7 aile birden oturmaya gittiği için haremlik selamlık olurdu ve bence o zaman olması gereken oydu...
Yoksa sesler karışır saçmasapan bi durum olurdu
Ama 2-3 aile olursa beraber oturmalı ben eşimle oturmak isterim şahsen
Tabii ki bayan sohbeti farklı olur onun tadı ayrı

Ben normalde ayrı oturmayı tercih ediyorum.Misafirim geldiğinde de misafir odasına erkekleri oturma odasına hanımları alıyorum .arkadaşlarımda benim gibi onlara gittiğimizde de ayrı otururuz.Zaten çoğumuzun küçük bebeği var emziriyoruz ayakta sallıyoruz rahat oluyor yani ayrı oturmak.Beraber oturunca erkekeler maç izliyo yada kendilerine göre sohbet ediyor bizde sohbet etmeye çalışınca kimsenin ne dediği anlaşılmıyor.
Ama ayrı oturmak isteyenlere karşı bu kadar sert yorum yapanların tavrı ne böyle ???

Geçmiş yorumları yeni okudum ve bence ayrı oturanların da vardır bi bildiği deyip saygı duymak gerekli....
Ülke olarak ne zaman karşıdakini eleştirmeden fikrine saygı göstermeyi öğrenecez acaba çok merak ediyorum

Esim kattiyen benim onu birakip baska yerlerde oturmama tahammül edemez, zaten gün boyu birbirimizi hic görmüyoruz, birde aksam misafirlikte ayri oturursam cildirir vallahi.
Adamin karisi yaninda olunca dünyalar onun oluyor, evde bile tek basina mutfakta olunca oda oturma odasindaysa ne yapiyorsun gel tv`de su cikti bu cikti diyip yanina cagiriyor.
Bir haftaligina Türkiye`ye tatile gittik kayinvalidemin evinde kaldik, etegimden ayrilmadi, yahu git birazda annenle otur, yok
hatta alisverise ciktim anne ogul sohbet ederler diye, 1 saat sonra geldim, nerdesin demeye basladi, yok kattiyen olmaz yanindan ayrilamam.
Ama hosumada gitmiyor degil, cünkü bende onu özlüyorum

Yani sorunun cevabi bizde kattiyen ayri oturma olmaz, belki kisaca mutfaga gelirse bir bayan arkadas, cay demlerken falan iki laflariz.

Evli değilim ama bizim eve gelen misafirlerin durumunu söyleyeyim önce hep beraber otururlar annem babam ve misafirler eşleriyle,sonra erkekler genelde sigara içmeye vs giderler.Zaten birarada yaptıkları muhabbetler de kadınları sıkıyor bir süre sonra,önce hadi havadan sudan konuşuluyor da sonra konu futbola arabalara filan gelince ister istemez dağılıyorlar zaten ama öyle hiç özellikle hadi ayrı oturalım olmadı açıkçası.Bana da biraz fazla samimiyetsiz geliyor o durum açıkçası

yeine göre değişir beraber oturulur bazende ayrı bu o ortama göre değişir mesala kuzenlerimiz nişanlım hiç ayrılmadan konusur egleniriz ama cok haşır neşir olmadımız insan lar olunca ister istemez erkekle değil bayanla konusmayı sürdürüyorsun

ayrı oturmak istediğim zaman ayrı çağırırım...ayrı oturacaksak hep birarada olmanın ne anlamı var... bizde biraraya gelinmişse hepbirlikte sohbet edilir öyle kadınlar ayrı muhabbet etsin erkekler ayrı muhabbet etsin olmaz....ki zaten ayrı "misafir salonu" diye bir odamız yok...

Duruma ve misafirlerin kim olduguna bagli.
Ailelerimiz ve yakin arkadaslarimiz ise birlikte otururuz,
cok yakin degilsek ayri ayri otururuz.
Benim kadin erkek iliskilerinde cizgilerim vardir, o cizgiyi
asacak olanlari zaten evime cagirmam.

evde arkadas akraba cart curt agırlamamda gıtmemde
bı annmler gelır oyuzden bılmıyorum ama ayrı otrmak cok garıp olabılır

Kızsal muhabbetleri rahat rahat yapalım diye mutfağa kaçtığımız zamanlar dışında, her zaman birlikte otururuz. Diğer türlüsü bize göre değil.

beraber otururuz zaten evime gelen 3aile var yemek cay birlikte olur ama cay yapılınca bayanlarla mutfakta laflarız ama bana sorulursa ayrı oturma taraftarıyım hem rahatlık hemde din bakımından ama kalkıpta olmaz ayrı oturalım diyemiyorum oyuzdende beraberiz. Nedense din karısınca olaya hep sonu kapanıp banlanma oluyor ama negerek var herkes kendi yorumunu yazıyor ve kenardan okuyanlarında saygı duyması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…