çok teşekkür ederim canım aslında bu durumlar eşimin çok umrunda bile olmaz o zaten istiyor ki ben sus pus oturayım başı ağrıyormuş tamam yoruluyor tabi ki ama tek yorulan çalışan o değil ki işin yeri ayrı eşin yeri ayrı diyorum bana da yazık değil mi akşama kadar onu bekliyorum gelsinde muhabbet edelim birşeyler paylaşalım diye anlatmak istediğim ben ona o kadar değer verirken o bir türlü mutlu olmuyo
bence sen ona biraz soğuk davran biraz uzaklaş bakalım o sana gelecek mi?
eşinizn yaptığı çok ayıp,
gül gibi karısı dururken elalemin eşlerine bakmaya nasıl yeltenir?
sizin kapanmanızı istememiş miydi, açılmanız yönünde bi talebi mi oldu yoksa?
yoksa sizi zorla kapatıp gidip başkalarının eşlerine mi bakıyor?
canım üzülme bence,
karşısındaki kadının açık olması kapalı olması ona bakılması, asınılması hakkını vermez.
bu mantıkla biz açık kadınların yolda yürüyememesi gerekir.
ancak anlaşılan o ki eşin görmemiş, açık saçtan etkilenebiliyor.
karşılık veriyorlar derken nasıl oluyor anlamadım, kadınlar senin yanında eşine ne karşılık verebilir?
eşin yanındakinin kıymetini bilmiyor.
kuldan utanmıyor, allahtan da korkmuyor sanırım.
yani canım öyle etkilenme amacıyla bakmıyo bunu biliyorum sadece meraktan bakıyo ama bunu da kabul edemiyorum yoksa görmemiş değil yani karısı varkadınlar karşılık veriyo derken o dönüp bayana bakarken illa ki bayan da bakıyo öyle yani.
canım benim.. yeni evli olduğumuz dönemi hatırladım yazdıklarını okuyunca.. bende aynı şeyleri yaşadım , aynı senin hissettiklerin ve yaşadıkların gibi, inan bana..insan biraz kıskanınca eşini, bakmasada bakıyormuş gibi geliyor.. sonra biz bayanlar daha ince ruhluyuz. gösterdiğimiz ilginin karşılığını bekliyoruz tabiki.. ama ne yapmak lazımmış bilişyormusun? çook fazla ilgi göstermemek !! ben öpmeyi çok severim mesela.. eşimde uuuf, nolur sıkma benii der.. hıı öylemi dedim içimden , yok artık öyle öpmek.. bir baktımkii bir kaç gün sonra gülümseyerek .. sen beni hiç öpmüyorsun ya diyor :)) yanii çok ilgiden sıkılıyor erkekler, kendi haline bırakmak lazım çoğu zaman , üstüne düştükçe , ben neyim acaba düşüncelerine girip kasılıyorlar .. sende at kafandan kıskançlık tasalarını, kendini üzersin , eşinide kendinden uzaklaştırırsın ona göre.. mutluluklar canım :))
canım o halde ciddi boyutta değil demektir.
kendini üzdüğüne değmez.
kimseyle de kıyaslama kendini zaten. gözü dışarda olabilir ama sen onu kendine bağlayacak yolu bilirsin zaten.
ilişkinize renk gelsin istiyorsa evde özel ortamlar yaratabilirsin. o da aslında neye sahip olduğunu daha iyi anlar ve kıymetini bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?