Merhaba kızlar; Öncelikle evli olanlar ve uzun süren ilişkisi olanlar eşinizle ilk nasıl tanıştınız? Özellikle internet ortamında tanışan varmı?Tanışan varsa aşamaları nasıl oldu? Doğru kişi olduğunu nasıl anladınız? Biz bekarlara fikir vermesi için paylaşırsanız çok sevinirim..:)
Guzel paylaşımlar olması dileğimle....:)
merhaba canım:) mutlu olmana sevindim..gerçekten aileler böyle durumlarda önyargılı olabiliyor haklı olarak... İnşallah kucağına sağlıkla alırsın bebeğini de .. evet ben de netden çekiniyorum.. hayırlısı bakalım ne hikayeler gelecek..merhaba ben 4 yıllık evliyim ikinci çocugumada hamileyimm eşimle arkadaşımın eşi sayesinde tanıştık
şöyle yani yakın arkadaşımın eşiyle eşim arkadaşlarmış arkadaşım beni aradı birgün dediki aşkam yemeğe gidelim mi
benim sevdiğim bi ablık restoranta bende deim sen eşinle gidiyorsun ben çoğul kişi gibi ayıp olmasın dedim o da dedi
eşimin arkadaşı gelecek miş onla sohbet ederler bende çok sıkılırım gel dedi gittim neyse ama arkadaşım herşeyi
ayarlamış beni eşimle tanıştırmak istemişlerr neyse bende gelirim dedim gündüzden kuaföre falan gitmiştim ama hep tesadüftü yani
yemeğe gittik akşam eşimle benim birşeyden haberimiz yokk ki eşim bi evlilik yapmış ayrılalı 2 yıl olmuş bendende 15 yaş büyük
orada sohbet muhabbet falan derken akşam beni eve bırakırken numaramı istedi bende hoşlandığım için verdimm sanırsam verdim numaramı sonra 5 ay görüşmenin ardından evlendik
ama çokkk zor oldu birincisi eşim daha önce evlenmiş diye ikinciside benden büyük diye ailem istemedi zar zor ikna ettim onları
ben eşimi çok sevdiğimi anlayınca benim için doğru insan bu dedim çünkü insan çok sevince herşeyin üstesinden gelebiliyoo
tabi her evlilikte sorunlarımız olmadımı oldu ama bu sevgiyle yendik diye inanıyorum ben allah mutluluğumuzu bozmasın inşallah
internet ortamına gelince bekarken internetten biriyle tanışmıştımm konuşurken sohbet muhabbet falan beni kahve
içmeye davet etti gittim ikincide yemek yedik yine bişey yoktu ama üçüncüde beni arkadaşının evine davet etti
olabilir ama bana ne dese beğenirsin bi ikimiz başbaşa olucaz yakınlaşma falan da olur aramızda ne güzel değilmi dedi
o an telefonunu engelledim arkadaşlarımdan kaldırdım bi dahada asla görüşmedim tamam yakınlaşma olur iki kişi arasında ona bişey diyemem ama 3 görüşmede bunu teklif ettiğine göre demekki niyet belli
tamam internet ortamında da tanışıp evlenen mutlu olan insanlar vardır ama çok nadir diye düşünüyorum benn
sanal ortamlardaki insanlara pek güven olmuyo maalesef
O an ayrı bir durum sanırım bana hiç böyle olmadı olmuyor tanıştıklarımda.. doğru kişi yle karşılaşmadım sanırım..Sakin yapılı ve olgun merhametli olması beni etkiledi diyebilirim. Eşim hayvanlara, çocuklara yaşlılara karşı çok merhametlidir ve kolayca öfkelenmez sinirli biri değil. Onu ilk gördüğüm an kendi halinde efendi biri bu dedim içimden bir de kokusu çok hoşuma gitmişti. İlk gördüğüm anda etkilendim diyebilirim nasıl olduğunu anlatamadım ama farklı bir çekim aşk gibi bir şey değil sanki hep tanıyormuşum gibi bir his.
Kesinlikle haklsınız:)sanırım sana katlanabiliyosa ve sende ona doğru kişidirşaka bi yana 6. senemizdeyiz belki hala doğru insanmıyız bilmiyorum ama yaşayabileceğimi düşünüyorum herhalde bir başkasını düşünemiyorum onun yerine.hataları yokmu var odunmu odun ama ben eminim ondan bi kavgamızda bile haklı olsamda haksız olsamda o arar beni sorar birbirimize saygımız sevgimiz yetiyo sanırım.. he bu olmasa başkası olsa onunda kıskançlığı birşeyi olacak
tam takım bir erkek bulmak çok zor babalarımız bile kusurlu..
Bir gün ben bu duyguyu hissedebilecek miyim acaba?Biz aynı lisede okuduk.. Evlerimiz de aynı semtte, aynı serviste gittik 4 sene.. O şekilde tanıştık..
Aşamalar, çok yavaş ilerledi bizim..
İlk 4 sene, sığ arkadaşlık..
İlişkiye başladık.. İlk 4-5 ay yakın arkadaşlık..
İlk 9 aydan sonra sevgili gibi davranmaya başladık.. :)
Doğru insan mıdır? Bilemem.. Ama, okulun ilk günü ben bu adamla evlenicem dedim.. :) Açıklayamıyorum neden doğru olduğunu ama, hissediyorum.. :)
Ben de açmıştım millet nasıl tanışmış biz mi farkında olmadan geri ceviriyoruz diye.. ben de bu konudaki cevabımı yazmayı isterim buraya tabi olursa bir gün..cerencim konunu yeni görüyorum.
bakalım yıllar sonra sorulunca ne cevap vereceğim bu soruya.yoksa hala boştayım mı diyeceğim.yıllar geçti de
hala cevabı alınamadı bu sorunun.
çok güzel bir tanışma olmuş canım.. inşallah hep mutlu ve birlikte olursunuz...:)Sevgilimle nasıl tanıştığımı aktarayım kendileri henüz eşim değiller:
yıl 2011in mayısı
en yakın arkadaşlarımdan birinin doğum günü var
faceden etkinlik oluşturmuş davet ediyoruz onu bunu
neyse,
arkadaşımın arkadaş listesi oldukça kabarıktır tanıdık tanımadık var bunda
bende tesadüf eseri benimkinin fotoyu gördüm bir off çekmişim
kızım tüm teklifleri kabul ediyorsun anladım ama fakeleri bari kabul etme dedimfake değil bu kuzenimin arkadaşı dedi ama ben buna inanmadım arkadaşım şakacı biridir, onla beraber bir arkadaşımı çok kandırıyorduk beni de kandırıyor sandım doğum günüme çağırayım da o zaman görürsün dedi bende he he dedim buna
neyse doğum günü geldi çattı
baya da kalabalığız..
bana dedi seninki burda, benimde aklıma hiç o gelmedi fake sanıyorum ya ,
başkasından bahsediyor sandım başladım offlayıp pufflamaya
gel dedi bir baktım aman Allah'ım gerçekten de o
tanıştırayım sizi dedi, istemem dedimneye nazlanıyorsam artık ..
o gelsin benle tanışsın dedimsakın bişey söyleme diye de tembihledim
hep yakınında bulundum...
tabi dikkatini çekmek için az şey yapmadım haniii
sonra geldi bana ; selam nasılsın dedi
öyle başladı işte bizim hikayemizkonuştuk , telefon numaralarımızı verdik birbirimize..
bir süre tanıdık birbirimizi,sonra sevgili olduk.. haziranda 3. yılımız dolacak
Ben de açmıştım millet nasıl tanışmış biz mi farkında olmadan geri ceviriyoruz diye.. ben de bu konudaki cevabımı yazmayı isterim buraya tabi olursa bir gün..
çok güzel bir tanışma olmuş canım.. inşallah hep mutlu ve birlikte olursunuz...:)
kendimizde bulur olduk değil mi suçu:26: denk gelememe hadisesi cerencim sanırım.
kendimizde bulur olduk değil mi suçu:26: denk gelememe hadisesi cerencim sanırım.
Kısmetimiz hayırlısıyla yakın bir zamanda denk gelir canım...
kafam allak pullak cerencim.hayırlısı demek alışkanlık olmuş biz de.öyle tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?