Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

Ben onu ilk gördüğüm gün hissettim. Gözlerine baktım uzaktan. Sonra gökyüzüne baktım. Mavi mavi.
Henüz evlenmedik ama birlikteyiz .2 sene olacak , iyi ki savaştım onun için. O benim herşeyim.

Son düzenleme:

Su hayatta seni seveni seveceksin... sen de onu zamanla seversin evlendikten sonra bambaska oluyor hersey.
Seni seven seni mutlu etmek için cirpinir o yüzden onun seni sevdiginden gercekten eminsen dusunme bile

anladım.. mutluluklar

Biz unide sinif arkadasiydik sinifin kapisindan girdi Allahm nasil cirkin bi cocuk dedm ve 2 yil boyunca arkadaslk dahi yapmadk sonra yaz okulunda arkadassizliktan muhabbet ediyordk ikimzde. Bir yil sonra konusmak istedgni soyledi ben kactm kabul etmeyecegm icin son senemizde surekli msjlasirken baktm hoslaniyorm. sinav cikisnda kolunu omzuma atti oyle basladi bizimkisi.. ve bu senede evlendik.. cok mutluyum gozumun icine bakan bi esim var, hayatmda en cok guvendigm ve en cok sevdgm insan:) zeki ve tatli sohbetli olmasida beni kazanmasindaki en buyuk etken.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öğretmensiniz herhalde.. Allah mutluluğunuzu daim etsin...:)

Amin inşallah...

ben bi defa öyle tanışma oldu.. kuzenimdeydik zaten o kendini tanıtmıştı adını işini yasını vs.. nasıl biri olduğundan bana sordu ben aklıma takılanları sordum vs karşıdaki konuşkansa yönelendiriyor zaten..
ben olsam su an sanırım önce genel şeyleri öğrenirim adı yası işi burcu..
dünya görüşünasıl?
nasıl birini arıyor

evlilikten beklentileri neler?hobileri varmı.. ailesi ile nasıl iletişi var vs..ama evli olanlar daha iyi yanıt verebilir zannımca..

Ben eşimle facebook'ta çanak okey oynarken tanıştım :)) Sonra facebook'ta ekledik birbirimizi, biraz sohbet muhabbet, köpeğim vardı onu bahane etti "köpeğin çok tatlı parka götürdüğün zaman beni de çağırır mısın severim ben de" ve sonrası geldi işte

Ben onu ilk gördüğüm gün hissettim. Gözlerine baktım uzaktan. Sonra gökyüzüne baktım. Mavi mavi.
Henüz evlenmedik ama birlikteyiz .2 sene olacak , iyi ki savaştım onun için. O benim herşeyim.
inşallah mutlu sona ulaşırsın crawl... bu his nasıl ki ya...

Mutluluklar dilerim :) epey değişik bir hikayeymiş..

Arkadaşım sayesinde tanışmiştik daha önceki sevgilim beni aldatmisti depresyona girmiştim arkadaşım beni çağırdı yanlarına moralim duzelsin diyebhava çok soguktu eşim ceketini çıkartıp verdi o günden yaklaşık 5 , 6 ay sonra arkadaşımdan numaramı almış mesaj atti öyle başladı . Dogru kişi olduğunu karşımda beni bırakma diye ağladığında anladım :))

O beni görmüş beğenmiş istedi ve oldu
İyiki tanımışim çook şansliyim
en güzeli böylesi
benide eşim seçti
o bişey söylüyosa doğrusu budurrrrr okadarrrrr
sen doğal halinle duruşunu sergilersin beğenen alır sonuçta onlarında hayatı ve yanlış karar vermezler bu konuda bayan olarak erkek tarafına güvenmeyi doğru buluyorum
onlar daha objektifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…