bende tam bu sorunun cevabını arıyodum bu konuyu açtıgınız için öncelikle teşekkür ederim.
ortaokul arkadaşım birisi var ama hiç ilgimi çekmemişti şimdi 25 yaşındayım ve yıllar snra beni faceden bulmuş öle çok muhabbetmz yoktu bigün benden hoşlandgnı ve grşmek istediğini söyledi. ben evliliğe bi türlü adım atamayan biriyim. bunun sebebide evlilikten kıl payı dönmem sanırım tahamül bile edemiyorum. ama çevremdkler bi görüş falan gbi baskılarla gnderdiler beni neyse görştük ilk gördüğümde bişey hissetmedim söyledimde ona ama asla vazgeçmedi o kadar çok koştuki peşimde ve ben şu geldğim noktada ona çok güveniyorum aşık değilim ama yanında huzurluyum onu insan olarak çokk ama çok seviyorum çok anlayışlı hiç sinirli olmayan mülayim biri ve beni istemeye geldiler tam 3 kez babasından dolayı bazı prblemler oldu vermedi babam sonra babasını getrmeyip kendisi dikildi babamn karşısına babam o gne kadar asla derken onun o günkü cesaretine hayran oldu ve olumlu bakmaya başladı şimdi askere gitti bakalım gelince neler olcak asla vazgeçmiceklernden eminim.
ama bu insana aşık olabilirmiyim yani aşk sonradan olurmu gerçekten. beni mutlu etcegnden zerre şüphem yok
tecrübe sahiplerinden cevap bekliyorum lütfn yardım edin ..
anladım.. mutluluklarben bekar bir kadınım. ancak hayatımdaki erkeğin doğru erkek olup olmadığını şu şekilde anlarım:
Diyelim ki hayatımda çoğu zaman olduğu gibi hoşlandığım bir adam benimle ilgilenmeye başladı, o da benimle ilgili güzel ve heyecanlı duygular beslediğini itiraf etti, ilişkimiz başladı. Bana değer veriyor, her zaman beni dinliyor ve anlıyor, beni güzel ve çekici bulduğunu her fırsatta güzel komplimanlarla bana hisettiriyor.
Sonra aynı yatağa yatmaya başladık diyelim. Açıkçası cinsellik tabularım yoktur. Sevdiğim adamla gayet de birşeyleri yaşarım. Her neyse, eğer o adam benimle yatmaya başladıktan sonra benim gibi güzel bir kadınla yattığı için kendini bir şeyler zannetmeye, kendisiyle kadını rahatsız edici bir gurur duyma hallerine giriyorsa, egoları yükseliyorsa o adam doğru bir erkek değildir. Anında terk ederim.
Ancak ben onunla yattığım için "madem sen benimle aynı yatakta yatacak kadar değer veriyorsun, ben de sana layık olmalıyım" diye düşünüyorsa (ki bunu sözle söylemesi şart değil, anlarım ben zaten) işte o erkek sahiplenilesi, en doğru erkektir.
Ben erkeğin nasıl biri olduğunu anlamak için hemen onunla yatarım demiyorum; bunca yıllık ilişki, erkekler, seks deneyimlerimin bana verdiği sonuç bu.
herkese tabular olmaksızın mutlu ilişkiler dilerim
amin inşallah.. Isteyen herkese olsun canım..amiiinn saol cnmmmmmm
Rabbim iyilerle karsılastırsınnn
Öğretmensiniz herhalde.. Allah mutluluğunuzu daim etsin...:)Hmm..
Ben eşimle Veli'm tavsiyesiyle tanıştım.. Veli'm eşimi. Anlatırken böyle iyi böyle yakışıklı böyle efendi kız kardeşim olsa hiç çekinmez verirdim falan diye diye ikna oldum bir gün okuluma gelmişti ilk gördüğümde çok heyecanlanmış yüzüne bakamamıştım oda bozulmuş beğenmediğimi zannetmişti ve biraz durup gitmişti, Velimde beğenmedinmi diye sormuştu:) sonra telimi almış ve aradı konuştuk sonra buluştuk ve ben ona gün geçtikçe aşık olmuştum halada aşığım 2senelik evliyim ilk günkü gibi çooookkk seviyorum ilk günki gibi özlemle akşam yolunu gözlüyorum....Rabbimin şanslı kullarından biri olarak görüyorum kendimi...Rabbim ömür boyu aynı yastıkta kocatsın..
bir gün bizler de yazarız bu topiğe
Yazıyaz Aslıcan
Bu oklar şasn getiriyor
Bizde tanışmıs gibi mi anlatsak
Öğretmensiniz herhalde.. Allah mutluluğunuzu daim etsin...:)
Amin inşallah...amin teşekkür ederim ama epey zaman olmadı aslında hepsi tam 3 ayda oldu inanın 3 yıl birlikte oldugum biri vardı şehit oldu bu insana o 3 yıllık insandan daha çok güveniyorum Rabbim hayırlısını versin hakkımızda ...
Telefonla sürdü devamı geldi sanırım:)yanlış numara ile tanıştık
ben bi defa öyle tanışma oldu.. kuzenimdeydik zaten o kendini tanıtmıştı adını işini yasını vs.. nasıl biri olduğundan bana sordu ben aklıma takılanları sordum vs karşıdaki konuşkansa yönelendiriyor zaten..kızlar..özellikle daha önce tanımadığı halde bir görüşme içinde bulunanlar veya görücü usulüyle ilerleyenler..size sorum ilk görüşmede neler konuştunuz sıkıldınız mı gerildiniz mi rahat mıydınız ilk görüşmede hemen ısındınız mı ilk görüşme olayı beni çok geriyor şajsen..hani daha önceden tanısan ve sonra işler gelişse tamam ama hiç tanımadığın biriyle nasıl başlarsın
inşallah mutlu sona ulaşırsın crawl... bu his nasıl ki ya...Ben onu ilk gördüğüm gün hissettim. Gözlerine baktım uzaktan. Sonra gökyüzüne baktım. Mavi mavi.
Henüz evlenmedik ama birlikteyiz .2 sene olacak , iyi ki savaştım onun için. O benim herşeyim.
Mutluluklar dilerim :) epey değişik bir hikayeymiş..Biz unide sinif arkadasiydik sinifin kapisindan girdi Allahm nasil cirkin bi cocuk dedm ve 2 yil boyunca arkadaslk dahi yapmadk sonra yaz okulunda arkadassizliktan muhabbet ediyordk ikimzde. Bir yil sonra konusmak istedgni soyledi ben kactm kabul etmeyecegm icin son senemizde surekli msjlasirken baktm hoslaniyorm. sinav cikisnda kolunu omzuma atti oyle basladi bizimkisi.. ve bu senede evlendik.. cok mutluyum gozumun icine bakan bi esim var, hayatmda en cok guvendigm ve en cok sevdgm insan:) zeki ve tatli sohbetli olmasida beni kazanmasindaki en buyuk etken.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
en güzeli böylesiO beni görmüş beğenmiş istedi ve oldu
İyiki tanımışim çook şansliyim
bir gün bizler de yazarız bu topiğe
İnşallah kızlar doğru zaman ve kişi gelince biz de yazarız... benim umudum var hala...Yazıyaz Aslıcan
Bu oklar şasn getiriyor
Bizde tanışmıs gibi mi anlatsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?