- 28 Kasım 2013
- 656
- 472
- 133
Canım kayboldun merak ettim seni iyi misin?
günaydın gerçekten siyaset dolaylı da olsa işe yaramış:))CHP İl binasında,basın toplantısındaAslında okuldan tanışıyorduk. yani biliyorduk aynı okulda olduğumuzu. Öyle selam merhaba gibi tanışmamız olmadı. CHP'de bana göz kırptı naber dedi öyle alevlendi işte
Siyaset ilk defa bir işe yaradı
Doğru insan olduğunu da insan konuştukça anlıyor. Hayata bakışı,çevresiyle ilişkileri,ailesiyle ilişkileri çok çok iyi. Çevresinden sevilen birisi yani. Konuştukça da içinde kötülük olmadığını anladım. Çok darbe yemişti ve canı yanan insan bir başkasının canını yakmaz. Yani yakanlar kadar saplantılı bir insan değil. Sonra başladık bakam ilişkiye. İnşallah ömür boyu beraber olucaz
görücü usülü gibi mi oldu yani..? mutluluklar bu arada...O beni görmüş beğenmiş istedi ve oldu
İyiki tanımışim çook şansliyim
görücü usülü gibi mi oldu yani..? mutluluklar bu arada...
amin canım sana da geçmiş olsun hala görünmüyrsun sanırım gelemedin kendine merak ettim seni..canım sağolasın, rahatsızım bir kaç gündür.ancak gelebildim işe.evde de nete girecek dermanım hiç olmadı sürekli yatıp uyudum.
ama Allah yatırmasın sürekli ne feci gerçekten, Allah ım yardım etsin hastalara acil şifalar versin.
öyle görünüyor en azından benim açımdan böyle.. ilk görüşte eşim olacağını hissetmiştim diyenlerin hissini merak ediyorum.onu anlamak çok aba çok zor
çok anlayamadım ama sanırım ayrılık olmuş.. hayırlısı böyledir inşallah...is yerinde tanistim, ilk görüste kalbim güm güm diye yerinden firlayacakti..normalde hortlak gibi gittigim is yerine her sabah prensesler gibi hazirlanir giderdim sirf ona güzel görünmek icin..
dogru kisi oldugunu yanlis anlamisim ama..dogru kisi degilmis malesef..
ne güzel.. ömürlük olsun inşallah...Görücü usulü evlendim
Gördükçe göresim geliyoooo
ne güzel.. ömürlük olsun inşallah...
inşallah gönlünce olur ama genelde tanıdıkça sevenler oluyor gerçi siz epey zaman geçirmişsiniz..bende tam bu sorunun cevabını arıyodum bu konuyu açtıgınız için öncelikle teşekkür ederim.
ortaokul arkadaşım birisi var ama hiç ilgimi çekmemişti şimdi 25 yaşındayım ve yıllar snra beni faceden bulmuş öle çok muhabbetmz yoktu bigün benden hoşlandgnı ve grşmek istediğini söyledi. ben evliliğe bi türlü adım atamayan biriyim. bunun sebebide evlilikten kıl payı dönmem sanırım tahamül bile edemiyorum. ama çevremdkler bi görüş falan gbi baskılarla gnderdiler beni neyse görştük ilk gördüğümde bişey hissetmedim söyledimde ona ama asla vazgeçmedi o kadar çok koştuki peşimde ve ben şu geldğim noktada ona çok güveniyorum aşık değilim ama yanında huzurluyum onu insan olarak çokk ama çok seviyorum çok anlayışlı hiç sinirli olmayan mülayim biri ve beni istemeye geldiler tam 3 kez babasından dolayı bazı prblemler oldu vermedi babam sonra babasını getrmeyip kendisi dikildi babamn karşısına babam o gne kadar asla derken onun o günkü cesaretine hayran oldu ve olumlu bakmaya başladı şimdi askere gitti bakalım gelince neler olcak asla vazgeçmiceklernden eminim.
ama bu insana aşık olabilirmiyim yani aşk sonradan olurmu gerçekten. beni mutlu etcegnden zerre şüphem yok
tecrübe sahiplerinden cevap bekliyorum lütfn yardım edin ..
inşallah gönlünce olur ama genelde tanıdıkça sevenler oluyor gerçi siz epey zaman geçirmişsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?