Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

Sağol canım darısı başına inşallah.. belki de daha doğru kişi olmadığından olacak kkişi gibi gelmiyordur.. en yakın zamanda olması dileğimle...

Sağol canım darısı başına inşallah.. belki de daha doğru kişi olmadığından olacak kkişi gibi gelmiyordur.. en yakın zamanda olması dileğimle...

Teşekkürler, zaten şuan önceliğim iş güç, ondan sonra hayırlısıyla doğru zamanda olur dilerim, bakalım :)

16 yaşında tanıştık benim ilk sevgilimdi askerlikti okuldu işti derken 10. yılda evlendik ona aşık olduğum andan itibaren ki bu da 6 ay sonrasıydı onun eşim olucagından emindim şimdi de 2 yıldır evliyiz

Doğru düşünüyorsun cnm iş güç önemli bence. ne kadar güçlü durursan çevrene de öyleleri gelir derler...

Genelde uzun ilişkiler çileli olur maşallah siz başarmışsınız mutluluklar dilerim

Esin mi? Benim esim de dogru kisi degil, cok yanlis tanimisim, yaziklar olsun ona verdigim yuregime.

Ahahha sene 2015'te yazdığım mesaja bakın. O kadar umutsuzmusum ki. Ne gerek varmış :) bu önceki mesajda bahsettiğim arkadaş başkasıyla evlendi, o dönem çok kötü olmuştum. Ammaa ve lakiiinnn o aradığım aşkı sonunda buldum arkadaşlar. Öncesinde canım çok yandı ama. Şimdi o yaraları tamir eden, o yaraları öpüp ruhumda çiçekler açtıran, ruh eşim; canım aşkımı buldum. Iki senedir benim hayatımda en büyük en güzel iyikim. Aileler tanıştı, köyden geldiklerinde de Allah'ım nasip kısmet ederse resmiyete baglayacagiz. Veee sıkı durrruun biz de netten tanıştık

çok sevindim canım önemli olan iyi tanışıp güven duygusu oluşturabilmek. Düğün haberlerinizi de alırız inşallah..

çok sevindim canım önemli olan iyi tanışıp güven duygusu oluşturabilmek. Düğün haberlerinizi de alırız inşallah..
Canimm benimkinin ailesi köyde köyden dönsünler de merasimlere başlayalım diyor bakalim seneye düğün istiyoruz düğün dediysem de tatlis bir nikah mevlutlu vs olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…