Rabbim hakkında hayırlısını versin insan neti iletişim aracı olarak görüyor iş alışveriş vb aşamalarda bolca kullanıyoruz ama evlilik konusuna gelince bir tedirginlik oluyor ister istemez. görüşürken her zaman güvende olmaya bak. ailene açmıssın zaten konuyu ama ben olsam netten olmasını ailem dışındakiler bilmesin diye düşünebilirdim. Bol dua et.. Rabbim sonunu hayr etsin senin için bizi de gelişmelerden haberdar et:)Bende sevdigim insanla internette tanistim.Facebookta gezinirken bir sohbet programi gordum bir anlik merak ettim açtim uye oldum.Ben hic internette resim koymam tesetturluyum diye uygun bulmuyorum.fake resim fake isimle katildim koydugum resimde tesetturlu kiz resmi cok guzel yazan yazana hicbirine cevap vermedim.chat yerlerini sevmiyorum bir an bos bulunup girmistim.bir iki kisiye cevap verdim sıkıldım iki gun gecmedi kapatmak istedim.ilgilenmedim kimseyle tam kapaticam yazanlari siliyorum biri ilgimi cekti yazisi bile digerlerinden farkliydi.selamun aleykum ile basliyordu.size komik gelebilir bu sekilde ilgimi cekmesi ama inanin erkekler chat yerinde oyle seyler yaziyorlarki .bende aleykum selam dedim basladik sohbette beni tanimaya calisiyor ben dogrusunu dedim iste burasi bana gore degil teseturluyum resim isim gercek degil zaten falan, Bu onun cok hosuna gitmisti bende nasil katildigimi bilmiyorm bir anda bos bulundum bir aydir burdaym yazdigim kimsede yok dedi bende cikmak istiyorm dedi.Bana nerden ulasabilecegini falan soyledi olmaz dedim gerek yok istemiyorum ısrar etti bana bir sans ver dedi eger sana ufacik zararim dokunursa allah beni affetmesin falan deyince sans verdim.facebookta konustuk ailesini kendisini herseyi acti konusunca cok samimiydi aradan iki hafta gecti bana aşik oldugunu soyledi resimlerimizi gormustuk ama hic dusunmemistim bu kadar gelisecegini olmaz dedim sanalda tanistik mesafe var aramizda 7 saatlik yol olumlu bakmadim.ama aradigim birini bulmustum sanki bu benim eşim olmali diyordum onun karakterine konusmasina edebinden dolayi sans vermek istedim.Benim sehrime gelmek beni gormek istedigini soyledi yine ilk basta olmaz dedim biraz dusundum ne kaybederim ki dedim.Guven konusunda hic tereddut etmiyor dusunmuyordum aklima bile gelmiyordu.uc gun sonra
Cikti geldi onu uyarmistim hareketleri ve konuslarina dikkat etmesi gerektigini tokalasmam bile dedim.ben dusuncelerimi dedikce bana daha cok aşik oluyor ,ben hep olmasini istedigi gibiymisim gorustugumuzde beni hic yaniltmadi yuzume bakamiyordu edebinden utancindan mesafeliydi oturup kalkmasiyla konusmasiyla mükemmel bir insandi karsimdaki arada bir gözlerimin icine bakiyor yuzu kizariyordu o baktikca kslbim yerinden cikacak gibiydi banada o aşki yaşattiben ondan daha rahattim☺aileleri,evliligi,hayattan isteklerimizi konustuk ikimizde ayni seyleri hayal edip istemisiz hep muhabbet ettik saatlerce zaman su gibi akip gecti doyamadik benim eve donmem gerekiyordu ayrildik oda camiye gitti daha bir kac saati vardi donmeye.Ayrildik ama sanki ikimizde hala ordayiz cay bahcesinde oturuyoruz aşk boyle bisey olsa gerek.sonra telefonla konustuk msjlastik beni ailesine anlatmis ailesi gidip isteyelim demis şok oldum.Ondan yana spuhem yok ailesine bagli isinde gucunde biri karakteri oturmus evlenilecek insan evden ise isten eve kendi halinde ailesiyle zararsiz insanlar bana o guveni verdiler hic suphe etmiyorum.Asil Benim ailem ne der diye cok korktum 1 ay gecti bende anneme anlattim annem mesafeden dolayi olmaz dedi uzuldum anlattim bazi seyleri baglanma falan dedi.Gönül bu söz gecmiyor ki.Simdi 2 aydir konusuyoruz ben ailemi ikna etme cabasindayim gelsinler taniyalim dediler ama biz olmaz dersekte kabullen dediler bende tmm dedim mecbur hemen kestirip atmasinlar diye.ikimizde birbirimizi cok seviyoruz ben onsuz o bensiz olunca nefessiz kaliyoruz sanki
Bende oda aradigimizi bulduk ruh ikizim dini inanclara önem veren hayatini ona gore yasayan biri ben hep boyle bir esim cocuklarimin babasi olsun istedim rabbimden.Dualarinizi bekliyorum
Allah razi olsun insallah guzel haberlerle dönecegim☺☺Rabbim hakkında hayırlısını versin insan neti iletişim aracı olarak görüyor iş alışveriş vb aşamalarda bolca kullanıyoruz ama evlilik konusuna gelince bir tedirginlik oluyor ister istemez. görüşürken her zaman güvende olmaya bak. ailene açmıssın zaten konuyu ama ben olsam netten olmasını ailem dışındakiler bilmesin diye düşünebilirdim. Bol dua et.. Rabbim sonunu hayr etsin senin için bizi de gelişmelerden haberdar et:)
şimdi nasıl kayınvalidenizle aranız:)8 yillik iliski. 3 aylik nisanlilik..allah nasip etsin de isimiz olduktan sonra nikah..
Ayni lisedeydik ama karma degildi okulumuz. Kiz ve erkekler farkli siniflarda idi. Yine de tanirdik birbirimizi..
ikimizde sosyal insanlardik okulun programlarini vs biz hazirlardik genelde.. bir gün onlar ayrı bi ayri bir program hazirliyormusuz. konferans salonuna girdim isiklar kapali. Isik ve mikrofonlari ayarlayim diye. O da isiklari ve mikrofonu kapatip cikacakmis tam :)) küçücük yerde kazaea karsilastik. Size zahmet kapatmayin bizde kullanacagiz demistim. Beni terslemisti pissonra biz onunla ayni bir kursa gittik yaz döneminde. Yine konusma yok, bosluk.. 11.sinifa geldigimde onun en yakin arkadasi ile benim en yakin arkadasim cikiyorlardi. Ama aralari kötü idi. Ayrilmak üzere iken bir sekilde bizim de arkadaslarimizin durumunu kurtarmaya calisirken yakin arkadas olmusuz. Bir süre böyle yakin arkadas idik. Arkadaslarimiz falan ayrildi bu süreçte. Sonra bir an da biz asik mi olduk ne oldu bize dedik o gün bugündür
Normalde okulda cok insanla karsilastim ama onu ilk gördüğüm yeri bile hatirliyorum hic bir duygusal bag yok iken. hayatimin bir yerinde olacak bu cocuk dedigimi hissettigimi hatirliyorum net. Arkadasligimizin ilk zamanlarimda annesi de bendenhoslanmamisti dikkat et bak yarin bir gün karsima gelmeyin demistikayinvalideler hissedermis ah ah
şimdi nasıl kayınvalidenizle aranız:)
oğlu sevdiyse kabul eder galiba.. genelde torundan sonra yumuşayıp kabul ediyorlar.. Rabbim mutlu etsin..Biraz mesafeli. Ama o mesafeli. Kestiremiyorum nasil davranacagini henüz. Konusurken canim kizim söyle boyle ama cok şükür arkamdan da bir dedikodu kötülügü yok. Tabi beni cok begenmiyor onu da hissediyorum ama olsuuun :) Allah oglunun gözünde güzel iyi hos etsin..
EVLENDİNİZ Mİ PEKİ ?Bende sevdigim insanla internette tanistim.Facebookta gezinirken bir sohbet programi gordum bir anlik merak ettim açtim uye oldum.Ben hic internette resim koymam tesetturluyum diye uygun bulmuyorum.fake resim fake isimle katildim koydugum resimde tesetturlu kiz resmi cok guzel yazan yazana hicbirine cevap vermedim.chat yerlerini sevmiyorum bir an bos bulunup girmistim.bir iki kisiye cevap verdim sıkıldım iki gun gecmedi kapatmak istedim.ilgilenmedim kimseyle tam kapaticam yazanlari siliyorum biri ilgimi cekti yazisi bile digerlerinden farkliydi.selamun aleykum ile basliyordu.size komik gelebilir bu sekilde ilgimi cekmesi ama inanin erkekler chat yerinde oyle seyler yaziyorlarki .bende aleykum selam dedim basladik sohbette beni tanimaya calisiyor ben dogrusunu dedim iste burasi bana gore degil teseturluyum resim isim gercek degil zaten falan, Bu onun cok hosuna gitmisti bende nasil katildigimi bilmiyorm bir anda bos bulundum bir aydir burdaym yazdigim kimsede yok dedi bende cikmak istiyorm dedi.Bana nerden ulasabilecegini falan soyledi olmaz dedim gerek yok istemiyorum ısrar etti bana bir sans ver dedi eger sana ufacik zararim dokunursa allah beni affetmesin falan deyince sans verdim.facebookta konustuk ailesini kendisini herseyi acti konusunca cok samimiydi aradan iki hafta gecti bana aşik oldugunu soyledi resimlerimizi gormustuk ama hic dusunmemistim bu kadar gelisecegini olmaz dedim sanalda tanistik mesafe var aramizda 7 saatlik yol olumlu bakmadim.ama aradigim birini bulmustum sanki bu benim eşim olmali diyordum onun karakterine konusmasina edebinden dolayi sans vermek istedim.Benim sehrime gelmek beni gormek istedigini soyledi yine ilk basta olmaz dedim biraz dusundum ne kaybederim ki dedim.Guven konusunda hic tereddut etmiyor dusunmuyordum aklima bile gelmiyordu.uc gun sonra
Cikti geldi onu uyarmistim hareketleri ve konuslarina dikkat etmesi gerektigini tokalasmam bile dedim.ben dusuncelerimi dedikce bana daha cok aşik oluyor ,ben hep olmasini istedigi gibiymisim gorustugumuzde beni hic yaniltmadi yuzume bakamiyordu edebinden utancindan mesafeliydi oturup kalkmasiyla konusmasiyla mükemmel bir insandi karsimdaki arada bir gözlerimin icine bakiyor yuzu kizariyordu o baktikca kslbim yerinden cikacak gibiydi banada o aşki yaşattiben ondan daha rahattim☺aileleri,evliligi,hayattan isteklerimizi konustuk ikimizde ayni seyleri hayal edip istemisiz hep muhabbet ettik saatlerce zaman su gibi akip gecti doyamadik benim eve donmem gerekiyordu ayrildik oda camiye gitti daha bir kac saati vardi donmeye.Ayrildik ama sanki ikimizde hala ordayiz cay bahcesinde oturuyoruz aşk boyle bisey olsa gerek.sonra telefonla konustuk msjlastik beni ailesine anlatmis ailesi gidip isteyelim demis şok oldum.Ondan yana spuhem yok ailesine bagli isinde gucunde biri karakteri oturmus evlenilecek insan evden ise isten eve kendi halinde ailesiyle zararsiz insanlar bana o guveni verdiler hic suphe etmiyorum.Asil Benim ailem ne der diye cok korktum 1 ay gecti bende anneme anlattim annem mesafeden dolayi olmaz dedi uzuldum anlattim bazi seyleri baglanma falan dedi.Gönül bu söz gecmiyor ki.Simdi 2 aydir konusuyoruz ben ailemi ikna etme cabasindayim gelsinler taniyalim dediler ama biz olmaz dersekte kabullen dediler bende tmm dedim mecbur hemen kestirip atmasinlar diye.ikimizde birbirimizi cok seviyoruz ben onsuz o bensiz olunca nefessiz kaliyoruz sanki
Bende oda aradigimizi bulduk ruh ikizim dini inanclara önem veren hayatini ona gore yasayan biri ben hep boyle bir esim cocuklarimin babasi olsun istedim rabbimden.Dualarinizi bekliyorum
Bir süredir konularımı buraya açıyor arkadaşlarla dertlesiyordum.Ailem çok katı davrandı engrl oldular zor bir dönem geçirdik.Çaresizlikten 3 defa terkedip geri döndük en son ona git dedim ailemin istemedigi bir evlilik yapamam.ikimizde severek ayrildik unutamiyorum o da öyle ama ayrildik gerçekten çok zor.Rabbim kimseye yaşatmasın...EVLENDİNİZ Mİ PEKİ ?
ÜZÜLDÜM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH ALLAH KAVUŞMAYI NASİP ETSİNBir süredir konularımı buraya açıyor arkadaşlarla dertlesiyordum.Ailem çok katı davrandı engrl oldular zor bir dönem geçirdik.Çaresizlikten 3 defa terkedip geri döndük en son ona git dedim ailemin istemedigi bir evlilik yapamam.ikimizde severek ayrildik unutamiyorum o da öyle ama ayrildik gerçekten çok zor.Rabbim kimseye yaşatmasın...
Allah razı olsun..ÜZÜLDÜM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH ALLAH KAVUŞMAYI NASİP ETSİN
AMİN CÜMLEMİZDENNAllah razı olsun..
böyle durumlarda en uygunu ilişkiyi reele dökmek galiba.. yüzyüze görüşüp yeni tanışmış gibi tanımaya başlamak. yine de insan korkuyor.bizde intenetten tanıştık intagramdan bi ay oldu bugün. çok iyiyiz hoşuz ama henüz sevgilim değil mesafe var istanbul ankata görünce karar vericez. internetten evlenen arkadaşlara soruyorum sizce güvenebilir miyim nasıl ilgisi olup olmadığını anlayabilirim yardımcı olun lütfen..
Rabbim yardımcınız olsun en hayırlısını nasip etsin doğru kişi oysa sizin için yeniden nasip olur birşekilde..Bir süredir konularımı buraya açıyor arkadaşlarla dertlesiyordum.Ailem çok katı davrandı engrl oldular zor bir dönem geçirdik.Çaresizlikten 3 defa terkedip geri döndük en son ona git dedim ailemin istemedigi bir evlilik yapamam.ikimizde severek ayrildik unutamiyorum o da öyle ama ayrildik gerçekten çok zor.Rabbim kimseye yaşatmasın...
Allah razi olsun..Cok tesekkur ederim.Rabbim yardımcınız olsun en hayırlısını nasip etsin doğru kişi oysa sizin için yeniden nasip olur birşekilde..
Esimle bir listede alt alta yazilmis adimiz.
Puanlarimiz da yaklasik.
Ne o taniyor beni, ne ben onun farkindayim.
Esimle bir semtte ayni bolumun ogrencileri olarak ayni fotokobiciden fotokobiler aliyoruz.
Ne onun evine yakin, ne benim evime.
Esimle ayni kurslara gidiyoruz, ayni hocalara.
Karsilasamiyoruz ama.
Hasili kelam
Bir gun geliyor, bunca orulen aglar bosuna degil diyor kader, bunca tesaduf bos degil, esim goruyor beni, takip etmeye basliyor, numarami buluyor ama cesaret edemiyor.
Sehirdisina cikiyoruz bir gun ve ne gariptir orada da karsilasiyoruz yine.
Ve ben daha once hic dikkat etmedigim bu cocuga carpiliyorum :)
Ama tanismadan once o kadar bilmeden karsilastigimiz esimle, bulusma zamani ayarlayamiyoruz bir turlu.
Cok kere ekiyorum.
4 saat bekletiyorum vs gibi aksilikler..
Biraz da naz :)
Sonra yavas yavas gelisiyor.
Her bulusmaya geldiginde cebinden bir kirmizi gul cikartiyor, ogrenciyiz, 5 kurusu yok fazladan ama o gulu almayi hic ihmal etmiyor.
Dogum gununde ona hediye alabilme ihtimalime karsilik, hediyesiz gelmiyor hicbir ozel gune.
Ozel olmayan gune.
3 vasitayla 2 saate yakin surse de beni eve birakip oyle devam ediyor hayatina, biz o gun gorustuysek.
İsini degistiriyor, sehrini degistiriyor, mevkisini dusuruyor evlenebilmemiz icin.
Neyse ki
Simdi 2 seneye yakindir evliyiz.
Her aksam mutlaka sevdigim bir seyi alir da gelir.
Sabah erkenden uyanip bir 10 dk'yi bana sarilmakla gecirir.
C.tesi pazar olunca "gunaydin gun isigim, gunduzum, keske 10 kere uyansan da tekrar tekrar, ben su sevimliligini gorsem, der, kahvalti hazirlar.
Tatli yapar.
Hastaysam butun evin isini yapar, supriz yapiyormus hastaya moral cok onemliymis :)
Benim yerime sabaha kadar dersimi ozetleyip, isine gidebilir.
Hic pisman olmadim, benim bos kaprislerim, cekilmez alinganliklarim haricinde hic sorun yasamadim ben bu adamla.
Allah herkese hayirlisini versin insallah.
Daha guzel anilar nasip etsin.
hepsini böyle bir ifadeyle okudumsonunda da böyle bir hayat arkadaşınız olduğundan ''nazar değmesin'' deyip kendime de bir adet istediğimden ''amin'' dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?