Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

Rabbim hakkında hayırlısını versin insan neti iletişim aracı olarak görüyor iş alışveriş vb aşamalarda bolca kullanıyoruz ama evlilik konusuna gelince bir tedirginlik oluyor ister istemez. görüşürken her zaman güvende olmaya bak. ailene açmıssın zaten konuyu ama ben olsam netten olmasını ailem dışındakiler bilmesin diye düşünebilirdim. Bol dua et.. Rabbim sonunu hayr etsin senin için bizi de gelişmelerden haberdar et:)

Allah razi olsun insallah guzel haberlerle dönecegim☺☺

8 yillik iliski. 3 aylik nisanlilik.. allah nasip etsin de isimiz olduktan sonra nikah..
Ayni lisedeydik ama karma degildi okulumuz. Kiz ve erkekler farkli siniflarda idi. Yine de tanirdik birbirimizi..
ikimizde sosyal insanlardik okulun programlarini vs biz hazirlardik genelde.. bir gün onlar ayrı bi ayri bir program hazirliyormusuz. konferans salonuna girdim isiklar kapali. Isik ve mikrofonlari ayarlayim diye. O da isiklari ve mikrofonu kapatip cikacakmis tam :)) küçücük yerde kazaea karsilastik. Size zahmet kapatmayin bizde kullanacagiz demistim. Beni terslemisti pis sonra biz onunla ayni bir kursa gittik yaz döneminde. Yine konusma yok, bosluk.. 11.sinifa geldigimde onun en yakin arkadasi ile benim en yakin arkadasim cikiyorlardi. Ama aralari kötü idi. Ayrilmak üzere iken bir sekilde bizim de arkadaslarimizin durumunu kurtarmaya calisirken yakin arkadas olmusuz. Bir süre böyle yakin arkadas idik. Arkadaslarimiz falan ayrildi bu süreçte. Sonra bir an da biz asik mi olduk ne oldu bize dedik o gün bugündür
Normalde okulda cok insanla karsilastim ama onu ilk gördüğüm yeri bile hatirliyorum hic bir duygusal bag yok iken. hayatimin bir yerinde olacak bu cocuk dedigimi hissettigimi hatirliyorum net. Arkadasligimizin ilk zamanlarimda annesi de bendenhoslanmamisti dikkat et bak yarin bir gün karsima gelmeyin demisti kayinvalideler hissedermis ah ah

Benim nisanlimla epey tuhaf bir ilişkimiz oldu..Ben daha lise 1 de durakta otobüs beklerken görmüş bakiyormus fln annem farketmis sonra bende aşık oldum fln tabi ergenim de o ara.. ama hiç konusmadik 2 sene fln uzaktan sevdik en Son bana istek yolladı faceden kabul etmedim ailemden çekindim. .Sonra ben Son sınıftayken ailesini göndermiş kabul etmedim vazgecmedi. . Bi sene fln bekledi sonra bi anda yumusadim ailemde karışmadi konuşmaya başladık geçen yazda nişanlandık ve onu çok seviyorum. .iyiki karşıma çıkmış bana beklemeyi sevmeyi öğretti..

şimdi nasıl kayınvalidenizle aranız:)

şimdi nasıl kayınvalidenizle aranız:)

Biraz mesafeli. Ama o mesafeli. Kestiremiyorum nasil davranacagini henüz. Konusurken canim kizim söyle boyle ama cok şükür arkamdan da bir dedikodu kötülügü yok. Tabi beni cok begenmiyor onu da hissediyorum ama olsuuun :) Allah oglunun gözünde güzel iyi hos etsin..

oğlu sevdiyse kabul eder galiba.. genelde torundan sonra yumuşayıp kabul ediyorlar.. Rabbim mutlu etsin..

EVLENDİNİZ Mİ PEKİ ?

EVLENDİNİZ Mİ PEKİ ?
Bir süredir konularımı buraya açıyor arkadaşlarla dertlesiyordum.Ailem çok katı davrandı engrl oldular zor bir dönem geçirdik.Çaresizlikten 3 defa terkedip geri döndük en son ona git dedim ailemin istemedigi bir evlilik yapamam.ikimizde severek ayrildik unutamiyorum o da öyle ama ayrildik gerçekten çok zor.Rabbim kimseye yaşatmasın...

ÜZÜLDÜM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH ALLAH KAVUŞMAYI NASİP ETSİN

böyle durumlarda en uygunu ilişkiyi reele dökmek galiba.. yüzyüze görüşüp yeni tanışmış gibi tanımaya başlamak. yine de insan korkuyor.

Rabbim yardımcınız olsun en hayırlısını nasip etsin doğru kişi oysa sizin için yeniden nasip olur birşekilde..

hepsini böyle bir ifadeyle okudum sonunda da böyle bir hayat arkadaşınız olduğundan ''nazar değmesin'' deyip kendime de bir adet istediğimden ''amin'' dedim

hepsini böyle bir ifadeyle okudum sonunda da böyle bir hayat arkadaşınız olduğundan ''nazar değmesin'' deyip kendime de bir adet istediğimden ''amin'' dedim

Insallah gonlunuze gore nasip olsun.
Esim ve kizim benim cennetim, en buyuk dunya nimetlerim.

Size ve isteyen herkese insallah oyle biriyle evlilik kismet olsun ki ya Rabbi dunyada da cenneti tattim, diyebilesiniz.

merhaba arkadas, siz deneyimli olup sizlere birsey sormak istiyorum: Biri var ve onunla karsilastigimda yuzu guluyor, utangac bir tebessum olusuyor yuzunde ve sanki kizariyor, onunla konustugumda da ayni sekilde dudaklarindan bir tebessum olusuyor ve bu konu cok basit olmasina ragmen, konusurken ise gozleri farkli bakiyor hatta bir keresinde konusma bitince bir sessizlik olustu ve sessizligin esliginde derin bakis oldu hem ondan yana hem benden yana, nasil tarif etsem bilmiyorum ama o derin bakisma beni cok etkiledi ve 1-2 saniyelik bir bakisma bana bir saat gibi geldi.. Sizce, bana karsi hisleri mi var? tesekkurler

Ben iş yerinde tanıştım iş arkadaşıydık sevguluuu olduk sonra dedim çok iyi adam evleneyim ben bununla....
Evlendik çok şükür bu günümüze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…