Canım yıllar yıllar sonra görüyorum yazdığını :) su an 23 yasındayım , nişanımız oldu önümüzdeki yaza da düğünümüz olacak kısmetse , darısı herkesin basınao sizin gizli gizli devam etmiş ama ne mutlu kavuşmussunuz.. kaç yasındasın canım? birde sözlendiniz mi ? belli mi düğün tarihi.. mutluluklar bu arada...
Biz de nette tanistik. Hem de gayet arkadaslik sitesinden. Cok giren koca arayan biri degildim arada girip yeni insanlarla bos bos muhabbet edip kafa dagitmak hosuma gidiyordu. Ben doguda koyde gorevliydim o zaman haliyle sosyal aktiviteler olmayinca boyle seylerle ugrasiliyor :)böyle durumlarda en uygunu ilişkiyi reele dökmek galiba.. yüzyüze görüşüp yeni tanışmış gibi tanımaya başlamak. yine de insan korkuyor.
bende 25 ama tık yok benımde 27 yı gorur herhalde nasıpHayırlı olsun bende 27 yaşıma geldim bakalım herkesin kısmeti farklı demekki..
inşallah gönlünce hergün şükredeceğin bir eşin olurhepsini böyle bir ifadeyle okudumsonunda da böyle bir hayat arkadaşınız olduğundan ''nazar değmesin'' deyip kendime de bir adet istediğimden ''amin'' dedim
ben bu konuda çok tecrübeli değilim ama en iyi siz hissedersiniz o elektrik varsa zamanla tereddütsüz ortaya çıkar diye düşünüyorum.merhaba arkadas, siz deneyimli olup sizlere birsey sormak istiyorum: Biri var ve onunla karsilastigimda yuzu guluyor, utangac bir tebessum olusuyor yuzunde ve sanki kizariyor, onunla konustugumda da ayni sekilde dudaklarindan bir tebessum olusuyor ve bu konu cok basit olmasina ragmen, konusurken ise gozleri farkli bakiyor hatta bir keresinde konusma bitince bir sessizlik olustu ve sessizligin esliginde derin bakis oldu hem ondan yana hem benden yana, nasil tarif etsem bilmiyorum ama o derin bakisma beni cok etkiledi ve 1-2 saniyelik bir bakisma bana bir saat gibi geldi.. Sizce, bana karsi hisleri mi var? tesekkurler
kısmet o belli olmaz benim ayın 1 yada 2 de evlenmeyi düşünmüyorum deyim 15 gün sonra kız isteyip ay sonu evlenen arkadasım oldu...bende 25 ama tık yok benımde 27 yı gorur herhalde nasıp
hadı cıddı mı gercekten nasıp bu ısler saka gıbı :)kısmet o belli olmaz benim ayın 1 yada 2 de evlenmeyi düşünmüyorum deyim 15 gün sonra kız isteyip ay sonu evlenen arkadasım oldu...
aynen..hadı cıddı mı gercekten nasıp bu ısler saka gıbı :)
RABBİM bebeğini sağlıkla eline almayı nasip etsin.Biz de nette tanistik. Hem de gayet arkadaslik sitesinden. Cok giren koca arayan biri degildim arada girip yeni insanlarla bos bos muhabbet edip kafa dagitmak hosuma gidiyordu. Ben doguda koyde gorevliydim o zaman haliyle sosyal aktiviteler olmayinca boyle seylerle ugrasiliyor :)
Neyse biz tanistik oyle normal bir konusma falan derken msn ve facebook tan ekledik birbirimizi. Iki samimi arkadas olduk. O zamanlar ben ayri ask acisi cekiyorum o ayri. Dertlesiyoruz konusuyoruz ama msn de kamera disinda canli gorusmedik.
1 sene falan konustuk boyle arkadas arkadas. Bir ara telefonda bir yakinlasir gibi olduk ama ikimizde gormedigimiz birind guvenemeyip geri cekmistik kendimizi. Sonra ben onun memleketine atandim (tamamen tesaduf ben oraya atanmayi hep istiyordum ve tayin istedigim gunlerde onunla arkadasca kavgalar yuzunden konusmuyordum) ve tamamen tesadufi bir sekilde annesinin oturdugu evin asagisinda bir okul :)
Bir gun okuldan eve donerken otobuste aklimdan geciyordu acaba napiyor diye o anda telefon caldi ve arayan o :) konustuk nerde oldugumu soyledim falan ertesi gun bulustuk (20.12.2011) birbirimizden aldik elektrigi ve sevgili olduk. Beraber cok sey yasadik cok sey atlattik.
Simdi 2 yillik evliyiz ve 3 aylik hamileyim. Birbirimizi de cok seviyoruz
Uzun yazmisim da tanisma hikayeleri kisa olmuyor sanirim genelde :)
Guzel bi konu :) ben eşimle piknikte taniştim. Tanistiktan 4sene sonra gorusmeye basladik, o 4sene icinde cok konusmadik hayat bizi baska baska yerlere goturdu sonra bi gun yine karsi karsiya geldik, konusmaya flörtleşmeye basladik vs vs derken konusma derinlestikten sonra anladik ki ikimizde o piknik gunu birbirimizin gozlerine o kadar derin bakmisiz ki onunda bana soyledigi sey su oldu" o gun Aşık oldum sana" hayat boyle iste bazen tek bi bakis bile insani birbirne bagliyor, ben o 4yil icinde eşimi ruyamda gordum. Suan karisik oldu biliyorum ama dogru insan oldugunu YAŞAYARAK anliyorum. Ama bana sorarsan piknik gunu anlamistim, sadece o zamanlar bizim icin dogru bi zaman degilmis ki konusmadik hic. Ama durum bu, ikiyi o 4sene sonunda yine karsilastik. İyiki beni 4 sene icinde unutmamis, ve iyiki bende onu birakmadim. Benim bu hayatta tek dogrum Kocacım.. İnsallah hepimiz dogrularimizi buluruz. Bu da benim hikayem :)) detay vermedim ama umarim kafaniz karismamistir :)) KOCACIM SENİ COK SEVİYORUMMMMMMMMMMMerhaba kızlar; Öncelikle evli olanlar ve uzun süren ilişkisi olanlar eşinizle ilk nasıl tanıştınız? Özellikle internet ortamında tanışan varmı?Tanışan varsa aşamaları nasıl oldu? Doğru kişi olduğunu nasıl anladınız? Biz bekarlara fikir vermesi için paylaşırsanız çok sevinirim..:)
Guzel paylaşımlar olması dileğimle....:)
Çok merak ediyorumMerhaba kızlar; Öncelikle evli olanlar ve uzun süren ilişkisi olanlar eşinizle ilk nasıl tanıştınız? Özellikle internet ortamında tanışan varmı?Tanışan varsa aşamaları nasıl oldu? Doğru kişi olduğunu nasıl anladınız? Biz bekarlara fikir vermesi için paylaşırsanız çok sevinirim..:)
Guzel paylaşımlar olması dileğimle....:)
merhaba canım mesajını yeni gördüm şu an evliyim. merakını gidermek için yazayım dedim. inşallah birgün gönlüne göre birini bulursun çok şükür eşimden memnunum senin de memnun olacağın bir eşin olur...Çok merak ediyorumcerenkar acaba sende durumlar nasıl? Konu başlığı altında çok güzel anlatılanlar ama malesef bende hala bekleme süreci içindeyim. Allah bir yerden güldürür şu kulunu artık diyorum be.
merhaba canım mesajını yeni gördüm şu an evliyim. merakını gidermek için yazayım dedim. inşallah birgün gönlüne göre birini bulursun çok şükür eşimden memnunum senin de memnun olacağın bir eşin olur...
Aslında anlatmadım ama uygun bir zamanda yazmak istiyorum 15 gün sonra sınavım var ondan sonra kafam rahat olur..Göremedim anlattıysanız, sizin hikayeniz nasıl? :)
Aslında anlatmadım ama uygun bir zamanda yazmak istiyorum 15 gün sonra sınavım var ondan sonra kafam rahat olur..
Göremedim anlattıysanız, sizin hikayeniz nasıl? :)
Çok merak ediyorumcerenkar acaba sende durumlar nasıl? Konu başlığı altında çok güzel anlatılanlar ama malesef bende hala bekleme süreci içindeyim. Allah bir yerden güldürür şu kulunu artık diyorum be.
Merhaba arkadaşlar bekarken insanlar nasıl tanışıyor doğru insan nasıl oluyor diye merak ediyordum o anların birinde bu konuyu açmışım hatta o zamanlar hayatımda kimse de yoktu eşimle daha tanışmamıştık..Göremedim anlattıysanız, sizin hikayeniz nasıl? :)
Merhaba arkadaşlar bekarken insanlar nasıl tanışıyor doğru insan nasıl oluyor diye merak ediyordum o anların birinde bu konuyu açmışım hatta o zamanlar hayatımda kimse de yoktu eşimle daha tanışmamıştık..
Hep kriterlerim olmazsa olmazlarım vardı ama biri olacaksa bazen bu kriterler es geçilebiliyor. Mesela ben asla asker, polis vardiyalı çalışan biri olmasın diyordum ve 30 yaş üstü olunca da iyice seçici oluyoruz, bazen bir konuşması bir davranışı itici gelebiliyordu bana tanıştıklarımda. Sonra ortak bir tanıdığımız eşimden bahsetti bana ama polis dememişti. Eşimde başka şehirde 10 saat mesafede tanışmaya geldi oturduk konuştuk zaman çok hızlı geçmişti hatta en yakın arkadaşım komşumdu ve o gün yurtdışına tatile gidiyordu tabi benim şarjım azdı ve o kadar kalmam zaten olmaz düşüncesiyle gittiğimden telefonun şarjına bakmamıştım bile. Arkadaşım merak içinde bana ulaşamayınca ne kadar tanıdık ortak arkadaşımız varsa arayıp alarma geçirmiş tabi ben ilk tanışma ve kimseye söylememiştim ve haliyle haber bomba gibi patladı hatta whatshapta ortak bi grubumuz vardı binlerce mesaj dönmüş çok utanmıştım. olumsuz bir şey bulamamıştım ilk görüşmede ama polis diye zaten olmaz diye düşünüyordum. Ben tam olmaz diye düşünürken 1 hafta falan sonra ve eşim aradı ben (nöbeti birleşmiş ve 1 gün izin vermişler) yola çıktım 1-2 saat görüşebilir miyiz diye. Tabi hayır diyemedim ama o 2. görüşmede polis olmasa evlenirim ne tatlı çocuk diye geçirdim içimden tabi ben ne bahane buldumsa eşim onu eritti ve kendimi evlilik seremonisinin içinde buldum ve çok şükür benim iyikim oldu.. Ben çekingen biriydim ve eşim bana adım adım özenerek beni dahil etti hayatına. Hep diyor ilk gördüğümde eşim olacağını hissettim ona göre davrandım diyor. Ben hep endişeli bahaneler üreten, o ise çözüm üreten oldu. İnşallah hep devam eder o özel duygu. Rabbim isteyen herkese hayırlı, hergün şükredebileceği eşler nasip etsin. Benim hikayem de böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?