- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
- Konu Sahibi sevgilim06
-
2012 mayis da tanıştık agustos da nişan ve 2014 Şubat dugun 😉😍😊ortak arkadas vasitasiyla. bn de uzatmadan evlendigine iyi ki diyenlerdenim 😊😍
23 ikimizin de yaşı 😉
Ne guzel insallah ben de uzatmadan sureyi evlenirim ama daha aday yok :)
yanlış olmus tarih 2013 dugun)
hic beklemedigim bir anda cikti karsima esim. kısmet denen sey iste :) hic belli olmuyor. gun gelir sen de biriyle tanisir 1 sene icinde kendini nikah masasinda buluverirsin
Insallah canim ozel degilse nerde tanistiniz ? Ve ben bu konuyu cok dusundugumden mi engelleniyo blmiyorum mesela hic beklemedigim bi anda demissin ya sen evlenme ile ilgli yada sevgilin olsun diye hayal etmiyor muydun hic? Cekim yasasiyla da ilgileniyorum da biraz
Facebook'ta okey oynarken tanıştık valla :) 24 Eylül 2011 Tarihinde ilk kez buluştuk , 15 Nisan 2012 'de ailemle tanışmaya geldi, 15 Temmuz 2012' de sözlendik 26 Ocak 2013'te nişanlandık ve 21 Aralık 2013'te de evlendik. iyi ki o gün okey oynamaya girmişim, iyi ki Allah O'nu çıkartmış karşıma.
tabi ki anlatayimmm. kuzenimle arkadaslarmis. kuzenim vesile oldu ama sadece faceten birbirimizi eklememize yardimci oldu. 1 gun netten yazistiktan sonra tlf ile gorustk ve bulustk. 3. bulusmamizda sevgili olmayi teklif etti :) zaten niyetlerimiz ortadaydi. uzatmanin alemi yoktu. ikimiz de is guc sahibi olduğumuzdan ailelere anlatmakta cekinmedik ve daha 1 haftalk sevgili iken annemle paylastm. o da hem anne hem babasiyla. sevindi iki tarfta. meslektas ve hemsehriydikdha ne olsn dediler. ben eski sevgilimden ayrilali cok olmamisti aslinda ama icimde ona karsi hisler tukeneli cok zaman olmustu. biraz gez toz eglen havasindaydim.. bekarlign tadini çıkarıyodm yane sevgilim olsn istiyordm ama evlilik coookk uzakti. en az 4 sene var diyordm ki... evdeki hesap aşka uymadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?