eşinizle nasıl tanıştınız? ne kadar süre sonra evlendiniz?kaç yaşında evlendiniz?

2012 mayis da tanıştık agustos da nişan ve 2014 Şubat dugun 😉😍😊ortak arkadas vasitasiyla. bn de uzatmadan evlendigine iyi ki diyenlerdenim 😊😍
23 ikimizin de yaşı 😉

Son düzenleme:
Ne guzel insallah ben de uzatmadan sureyi evlenirim ama daha aday yok :)

yanlış olmus tarih 2013 dugun )

hic beklemedigim bir anda cikti karsima esim. kısmet denen sey iste :) hic belli olmuyor. gun gelir sen de biriyle tanisir 1 sene icinde kendini nikah masasinda buluverirsin

yanlış olmus tarih 2013 dugun )

hic beklemedigim bir anda cikti karsima esim. kısmet denen sey iste :) hic belli olmuyor. gun gelir sen de biriyle tanisir 1 sene icinde kendini nikah masasinda buluverirsin

Insallah canim ozel degilse nerde tanistiniz ? Ve ben bu konuyu cok dusundugumden mi engelleniyo blmiyorum mesela hic beklemedigim bi anda demissin ya sen evlenme ile ilgli yada sevgilin olsun diye hayal etmiyor muydun hic? Cekim yasasiyla da ilgileniyorum da biraz

Metroda tanıştık
2011 mayıs 2012 eylülde evlendik 24 yasındaydım

tabi ki anlatayimmm. kuzenimle arkadaslarmis. kuzenim vesile oldu ama sadece faceten birbirimizi eklememize yardimci oldu. 1 gun netten yazistiktan sonra tlf ile gorustk ve bulustk. 3. bulusmamizda sevgili olmayi teklif etti :) zaten niyetlerimiz ortadaydi. uzatmanin alemi yoktu. ikimiz de is guc sahibi olduğumuzdan ailelere anlatmakta cekinmedik ve daha 1 haftalk sevgili iken annemle paylastm. o da hem anne hem babasiyla. sevindi iki tarfta. meslektas ve hemsehriydik dha ne olsn dediler. ben eski sevgilimden ayrilali cok olmamisti aslinda ama icimde ona karsi hisler tukeneli cok zaman olmustu. biraz gez toz eglen havasindaydim.. bekarlign tadini çıkarıyodm yane sevgilim olsn istiyordm ama evlilik coookk uzakti. en az 4 sene var diyordm ki... evdeki hesap aşka uymadi :)

Facebook'ta okey oynarken tanıştık valla :) 24 Eylül 2011 Tarihinde ilk kez buluştuk , 15 Nisan 2012 'de ailemle tanışmaya geldi, 15 Temmuz 2012' de sözlendik 26 Ocak 2013'te nişanlandık ve 21 Aralık 2013'te de evlendik. iyi ki o gün okey oynamaya girmişim, iyi ki Allah O'nu çıkartmış karşıma.

Masallah siz kac yasinda tanstinz ?

Masallah :) buarada size arkadaslik talebi yolladim

Eşimle geçen sene tanıştık ikimizde memuruz onun çalıştığı ilçeye tayinim çıktı zaten küçük bir yerdi karşılaşmamız çok uzun sürmedi 15 ağustos nişan 16 ağustos nikah kısmetse 30 nisan ve 3 mayısta düğünüm var 29 yaşındayım

Son düzenleme:
22de tanıştık.4 yıl çıktık.okulda tanıştık bu arada.4.yılda nişanlandık.aşağı yukarı 1 yıl nişanlı kaldık.5.yılda evlendik.bir yıllık evliyiz.Allah sevdiğiyle olmayı herkese nasip etsin.

Ben 20 eşim ise 24 yaşındaydı tanıştığımızda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 20 eşim ise 24 yaşındaydı tanıştığımızda

Tanışma 2005 şubat
Nişan 2011 nisan
Evlilik 2011 kasım

Arkadaş vasıtasıyla tanışmıştık . Yani 9 yıldır tanıyorum ve ilk aşık olduğum kişi herşeyin ilki oldu.
Çok mutluyum onunla şükürler olsun Rabbime

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşimle ilk tanıştığımda ben 7 o 11 yaşında falandı tabi çocuktuk hatırlamıyoruzz

daha sonra ben liseye giderken o benim bi arkadaşımla bende onun bi arkaşıyla çıkıodk ama öylesine yanii

daha sonra ikimizinde ilişkileri bitti biz normal arkadaş olarak görüşüoduk aradan 7 - 8 ay falan geçti evlen benimle dedi bana bnde tamm ddim işlemler falan derken 10 gün içinde evlendkkkk

iyi ki evlenmişimm iyikii tanımışımmmmm

evlendiğimde ben 19 eşim 23 yaşındaydıııı

Son düzenleme:
Ben 17 O 19 du tanıştığımızda staj yaptığım şirkette çalıştık 5. senemizde evlendik :) ben şuan 22 yim o 24 :) Haziran 2014 te evlendik

lisede tanıştım 17 yaşında evlendim...27 yaşındayız... yani 10 yıllık evliyim 2 çocuk var ...mutluyum huzurluyum...eşim çok romantik biri olmasa da iyi bir eş iyi bir baba arkamda sağlam bi koca çalışkan işinde gücünde onu seviyorum....

Kayınvalidem bizim siteden bi komşuya gelmiş, aşure yapıyorlar. Bi taraftan da eşim hakkında konuşuyorlar. Yok mu ona uygun bi tanıdığın bu sitede diyor. Komşumuz kem küm derken beni hatırlıyor. İşte şöyle güzel, böyle iyi vs... övüyor. Akşam kayınvalidem eve gidiyor ve eşime baskılar başlıyor tabii. Bi de facebooktan bakalım nasıl bi kızmış diolar. Benim facebookta sadece profil fotoğrafım var. O da cadılar bayramında çekilmiş şeytan boynuzlu, dişlerimde vampir dişi var. Parmaklarımda uzun cadı tırnakları... ''Eşim tam aradığım kızmış!'' diyor :) Neyse eşim ille de aramam öyle şey mi olur diyor. Benim annem de bu arada bana ısrar ediyor. Ben de yok olmaz bilmem ne diyorum. Bıkmışım artık. üniversite biteli 3 yıl olmuş, kimle buluşsam hüsran. Yok diyorum artık evde kalcam ben. Neyse tamam dedik. Eşim bana gece 12'de mesaj attı ''Kusura bakmayın rahatsız ediyorum belki uyuyosunuzdur vs..'' Ben direk aradım. Yok, uyumuyodum dedim açar açmaz. Buluşmaya karar verdik ama ben hiç görmedim çocuğu. O beni şeytan şeklinde de olsa görmüş tabii :) Telefonla şurdayım burdayım derken, biz buluştuk bi yerde. Ben tabi işten çıkmışım, eşim de kahve dünyasında oturuo. (Ben çay kahveyi ağzıma sürmem.) Ben dedim önce yemek yiyelim karnım aç benim. Neyse yedik içtik ilk buluşmada daha ne gülmeler ne kahkahalar. (Eşim accayip komik biridir.) Biz sanki senelerdir tanışıyoruz! Hiç yabancılık çekmedik. 3 ay sonra nişan yaptık, askere gidip gelince de evlendik :) Evleneli de 1,5 ay oluo :)

5 yaşımızdan beri tanışıyoruz çok güzel arkadaşlığımız komşuluğumuz ve ailelerimiz vardı
aynı yaştayız 28, tabii ki 5 yaşından beri beraber değiliz çok uzun süre tanışıklıktan sonra bir seneyi ilişki anlamında yeni devirdik bir buçuk aylıkta yeni evliyiz

görücü usulü tanıştım görür görmez aşık oldum adama 7 ay sonra da evlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…