- 7 Mayıs 2014
- 582
- 113
- 63
- Konu Sahibi sevgilim06
-
konfeksiyon atolyesinde beraber çalışıyorduk orda tanıştık
25 yasındayım diye kandırdı benii meğer 31 yasındaymış(göstermezde kendileri)
ben 19 o 30 yasındaydı tanıştığımızda.
eşimle ilk tanıştığımda ben 7 o 11 yaşında falandıtabi çocuktuk hatırlamıyoruzz
daha sonra ben liseye giderken o benim bi arkadaşımla bende onun bi arkaşıyla çıkıodk ama öylesine yanii
daha sonra ikimizinde ilişkileri bitti biz normal arkadaş olarak görüşüoduk aradan 7 - 8 ay falan geçti evlen benimle dedi bana bnde tamm ddim işlemler falan derken 10 gün içinde evlendkkkk
iyi ki evlenmişimm iyikii tanımışımmmmm
evlendiğimde ben 19 eşim 23 yaşındaydıııı
Kayınvalidem bizim siteden bi komşuya gelmiş, aşure yapıyorlar. Bi taraftan da eşim hakkında konuşuyorlar. Yok mu ona uygun bi tanıdığın bu sitede diyor. Komşumuz kem küm derken beni hatırlıyor. İşte şöyle güzel, böyle iyi vs... övüyor. Akşam kayınvalidem eve gidiyor ve eşime baskılar başlıyor tabii. Bi de facebooktan bakalım nasıl bi kızmış diolar. Benim facebookta sadece profil fotoğrafım var. O da cadılar bayramında çekilmiş şeytan boynuzlu, dişlerimde vampir dişi var. Parmaklarımda uzun cadı tırnakları... ''Eşim tam aradığım kızmış!'' diyor :) Neyse eşim ille de aramam öyle şey mi olur diyor. Benim annem de bu arada bana ısrar ediyor. Ben de yok olmaz bilmem ne diyorum. Bıkmışım artık. üniversite biteli 3 yıl olmuş, kimle buluşsam hüsran. Yok diyorum artık evde kalcam ben. Neyse tamam dedik. Eşim bana gece 12'de mesaj attı ''Kusura bakmayın rahatsız ediyorum belki uyuyosunuzdur vs..'' Ben direk aradım. Yok, uyumuyodum dedim açar açmaz. Buluşmaya karar verdik ama ben hiç görmedim çocuğu. O beni şeytan şeklinde de olsa görmüş tabii :) Telefonla şurdayım burdayım derken, biz buluştuk bi yerde. Ben tabi işten çıkmışım, eşim de kahve dünyasında oturuo. (Ben çay kahveyi ağzıma sürmem.) Ben dedim önce yemek yiyelim karnım aç benim. Neyse yedik içtik ilk buluşmada daha ne gülmeler ne kahkahalar. (Eşim accayip komik biridir.) Biz sanki senelerdir tanışıyoruz! Hiç yabancılık çekmedik. 3 ay sonra nişan yaptık, askere gidip gelince de evlendik :) Evleneli de 1,5 ay oluo :)
İyi yapmış demekki 31 dese belkide evlenmeyecektin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlaaarrr:)) bende esımın kuzenıyle aynı ısyerınde calısıyodum bu arada kuzenı en yakın arkadasım'DI'... benı kuzenının facesınden goruyormus cok begenıyormus hatta resımlerımı kaydedıp bakarmıs hep ama bu kız benı begenmez ıstemez dıyormus:)))) sonra bızım ıs yerının yılbası yemegı vardı herkes bırını getırmek zorundaydı kuzenı nısanlıydı nısanlısını getırecektı yanında senın sevgılın yok kuzenım gelse olur mu dedı bende ne bıleyım olur dedım.. nese yemek gunu geldı herkeste bır makyajlar bır havalar bendede tabı.. ama benım olaylardan haberım yok meger benle tanısmaya gelıyormus:))))aslında cok konuskan olan esım o gun heyecandan dılını yutmus garıbım oyle boyle derken dans muzıgı caldı tabı herkes kalktı dansa bende ıcımden dıyorum ıns bu cocuk dans etmemızı beklemez burnu havada sey ne olucak falan fılan sonunda kalktık dansa ama ben baska taraflara bakıyorum (sevgılı olduktan sonra ıtıraf ettı dans ederken ıcı erımıs ) neyse gun bıttı faceden eklemıs tsk ıcın zaman gectı sureklı konusuyoruz derken sevgılı olduk hemen evlenme teklıfı ettı velhasıl 7 ayda tanısıp evlendık ama ıyıkıde evlenmısız ıkı sene olucak tek bır Allahın gunu ne bırbırımızı kırdık nede kavga ettık kustuk herkese mutlu evlılık nasıp etsın Rabbım
Maşallah:)
Allah bana da nasip etsin hehe
Direnişte aşk başkadırgezi eylemlerinde haziranda tanıştık :) ocak ayında nişanlandık mayısda evlendik şimdide bebişimiz olcak :) biraz hızlı oldu evlenmemiz ama beklemeye gerek yok dedik evlendik iyide yapmışız :)
annemle eşim benden önce tanışıyorlardı annem zaten bana söyler dururdu sonra ben de bir yerde karşılaştım eşimle o günden sonra sosyal medyadan konuşmaya başladık 4. ayımızda evlilik teklifi etti 3-4 ay da nişanlılık oldu hemen evlendikarkadaşlar eşlerinizle nasıl tanıştınız?ne kadar süre sonra evlendiniz?kaç yaşında evlendiniz? eşinizle yaş farkınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?