eşinizle nasıl tanıştınız? ne kadar süre sonra evlendiniz?kaç yaşında evlendiniz?

konfeksiyon atolyesinde beraber çalışıyorduk orda tanıştık
25 yasındayım diye kandırdı benii meğer 31 yasındaymış (göstermezde kendileri)

ben 19 o 30 yasındaydı tanıştığımızda.

konfeksiyon atolyesinde beraber çalışıyorduk orda tanıştık
25 yasındayım diye kandırdı benii meğer 31 yasındaymış (göstermezde kendileri)

ben 19 o 30 yasındaydı tanıştığımızda.

İyi yapmış demekki 31 dese belkide evlenmeyecektin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah :)
Allah ayırmasın inşallah

Nasip işte yaa :)
Allah ayırmasın inşallah

Esimle ayni isyerinde calisiyorduk ben ona abi diyordum oda bana kardesim. 😆 sonra benden hoslanmis ama ben ona abi diyorm diye soylememis birgun gece dayanamamis aradi soyledi bende ona soyledm oyle basladk sevgilyken agiz aliskanligi abi diyordum 😅😅 ben 19 o 29 yasndaydi tanistigimizda 1 sene sonrada evlendik

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

Son düzenleme:
slm kızlaaarrr:)) bende esımın kuzenıyle aynı ısyerınde calısıyodum bu arada kuzenı en yakın arkadasım'DI'... benı kuzenının facesınden goruyormus cok begenıyormus hatta resımlerımı kaydedıp bakarmıs hep ama bu kız benı begenmez ıstemez dıyormus:)))) sonra bızım ıs yerının yılbası yemegı vardı herkes bırını getırmek zorundaydı kuzenı nısanlıydı nısanlısını getırecektı yanında senın sevgılın yok kuzenım gelse olur mu dedı bende ne bıleyım olur dedım.. nese yemek gunu geldı herkeste bır makyajlar bır havalar bendede tabı.. ama benım olaylardan haberım yok meger benle tanısmaya gelıyormus:)))) aslında cok konuskan olan esım o gun heyecandan dılını yutmus garıbım oyle boyle derken dans muzıgı caldı tabı herkes kalktı dansa bende ıcımden dıyorum ıns bu cocuk dans etmemızı beklemez burnu havada sey ne olucak falan fılan sonunda kalktık dansa ama ben baska taraflara bakıyorum (sevgılı olduktan sonra ıtıraf ettı dans ederken ıcı erımıs ) neyse gun bıttı faceden eklemıs tsk ıcın zaman gectı sureklı konusuyoruz derken sevgılı olduk hemen evlenme teklıfı ettı velhasıl 7 ayda tanısıp evlendık ama ıyıkıde evlenmısız ıkı sene olucak tek bır Allahın gunu ne bırbırımızı kırdık nede kavga ettık kustuk herkese mutlu evlılık nasıp etsın Rabbım

Maşallah :)
Allah bana da nasip etsin hehe

gezi eylemlerinde haziranda tanıştık :) ocak ayında nişanlandık mayısda evlendik şimdide bebişimiz olcak :) biraz hızlı oldu evlenmemiz ama beklemeye gerek yok dedik evlendik iyide yapmışız :)

2007 yılında antalya da tanıştık, halamın otelinde kalıyordum eşimde antalya lı.

2013 de evlendik. eşim 21 ben 24 yaşındayım... :) 6 yıldır birlikteyiz.

yazlık komşumuzun yeğeniydi,misafir olarak gelmişti yıl 1992 temmuzdu.. bnm yaşım 24 eşim 26 yaşındaydı...1993 temmuzda da evlendik 20 yılı devirdik

Son düzenleme:
2013 15 ağustosta tanıştım 29 aralıkta söz nisan 31 aralık yani sözden 2 gün sonra nikah :) Ben 31 eşim 30 yaşındayken evlenmiş olduk

Eşimi yolda buldum :) Eylül ayında tanıştık, görüşmeye başladık. Bazı trajikomik olaylar sonrasında beklediğimizden ve planladığımızdan erken, Ağustosta nişanlandık, Aralıkta evlendik, doğum günümde balayındaydık hatta :) Ben 21 yaşındaydım eşim 30. Önceleri yaş farkından endişe etmiştik ama iyi ki de böyle olmuş, iyi ki de o olmuş :)

Yazlıkta tanıştık, aynı sitede oturuyormuşuz hiç görmemiştik birbirimizi ben bir yaz başka şehirde çalışıyordum o da o sene gelmiş bizim siteye. Sonraki sene tanıştık ...1 ay sonra evlendik ... çok şükür ben 26 eşim 46 yaşındaydı hiç göstermez

2018 Ağustos’ta arkadaş ortamında tanıştık. Nasipse 2020 nisanda evleniyoruz.

arkadaşlar eşlerinizle nasıl tanıştınız?ne kadar süre sonra evlendiniz?kaç yaşında evlendiniz? eşinizle yaş farkınız kaç?
annemle eşim benden önce tanışıyorlardı annem zaten bana söyler dururdu sonra ben de bir yerde karşılaştım eşimle o günden sonra sosyal medyadan konuşmaya başladık 4. ayımızda evlilik teklifi etti 3-4 ay da nişanlılık oldu hemen evlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…