eşinizle nasıl tanıştınız? ne kadar süre sonra evlendiniz?kaç yaşında evlendiniz?

2002: ben 17 yasindayim, esim 18. ben almanyada yasiyorum, esim türkiyede. ben asla türkiyede yasayan biriyle evlenmek istemiyordum. yaz tatili memlekette bir akrabanin köy nisaninda ilk esim beni gördü, sürekli bana bakiyordu, pesimden gelecek, bana bakacak diye nerdeyse düsüyordu :) o halini cok gülünc ama cok tatli bulmustum...ve o hafta nereye gitsem karsima cikiyordu, bi yere cikmasam evimizin etrafinda görüyordum...tatli tebessümleri, masum bakislari, bana olan ciddi ilgisi etkilemisti...bir arkadasla haber göndermisti ve ailem böyle seylere cok karsi olmasina ragmen ben evet demistim. ortaya cikinca, evde kiyamet kopmustu, ablamlar cok karsi cikmisti, bana kizmisti, telefonumu elimden almislardi, esimi arayip "kardesimizin pesini birak" diye kizmislardi...babama kadar gitmisti mevzu...ama babacim "aaaa o cocukmuymus ? ben onu taniyorum yahu! o cok sempatik, iyi bir cocuk, rahat birakin onu" deyip, ablamlari susturmustu meger esim babami tanimadan tesadüfen onunla tanismis ve sohbet etmisti bile...yillar gecmek bilmiyordu, ikimiz de evlenmeden önce üniversiteyi bitirmek istiyorduk. ablamin "bu ise ciddi bir yön verin artik" deyip durmasiyla sonunda aileler tanisti ve her sene evlilige bir adim daha attik.

2007: aileler tanisiyor.
2008: söz kesiliyor, yüzük takiliyor.
2009: nisan töreni.
2010: nihayet nikah ve dügün! ben 25 yasindayim, o 26. ikimizde istanbulda yasiyoruz :)

ama cok sükür dertli yillar bitti, evlendik ve mutluyuz.

Ben 2009 da karsilastim esimle
Bi dugunde karsilasmistik. Zaten ayni memleketteniz tanidik insanlar fakat daha yakindan tanismamistik hic. Fransadan gelmisti tatile
4 ay sonra nisanlandik. Ve 2010 temmuzda da evlendik
Ben 19 oda 25 yasindaydi
simdi fransadayim

GülşenFan'da tanıştık. 2008 falandı heralde ama arkadaştık. Hatta fazla muhabbetimiz bile yoktu. 2010da daha samimi olduk, 2011de sevgili olduk.
25 Ocak 2012 de kaçtık ve evleniverdikk! Ben 19 o 25 yaşında.

Bu her şeyin kısa özeti neler neler yaşadık, atlattık ömrümle.. Ama şuan mutluyuz çok şükür

bir pazar arkadaslarla buluşmuştuk ve o gün otelde çalıştıgım için saat 4te orada olmam lazımdı ve ben minibüsü kaçırıp başka bir minibüse bindigimde sadece onun yanı boştu oturmak zorunda kalmıştım sonrada o benım peşimi bırakmadı.
2006- tanıştık
2007-görüşmeye başladık
2009- nişan
2010-düğün

lise yeni bitmişti...19 yaşındaydım oda 25 yaşındaydı ...1984 senesi...hiç adetim olmadığı halde bir kına gecesinne gitmiştim...kayınvalidem ve görümcem gördü beni ve tam dört ay kapılardan gitmedi kadın, beni oğluyla tanışmaya ikna edene dek...sonunda bir arkadaşım,görümcem veben eşimle tanışma yemeğine çıktık....sadece 2 saatlik bir görüşme sonunda evlenmeye karar verdim...ne cesaret...yakışıklı,kibar ve karizmatik buldum adamı:))bildiğin görücü usulü işte...o görüşmeden sonra bir de sözde gördüm...şimdiki gibi her evde telefon falan da yok...çok ta çalıştığı için sadece pazar günü saat 13.00dan 17.00 a kadar görüşebiliyorduk... 4 ay içinde de evlendik...çok şükür yanıltmadı beni hislerim... 28 seneyi doldurduk...2 de çocuk verdi bize Allah...cahil cesareti dedikleri bu olmalı...kısmet olunca basiretim mi bağlandı ne?

2011 de eşimle benim bi ortak tanıdğı sayesinde tanıştık. bir ay sonra evlilik kararı aldık 3 ay içinde söz 4 ay içinde nişan 11 ay sonra düğün ben 27 eşim 30 yaşında.

iş ortamında 2010 da tanıştık bir sene çıktık bir sene de nişanlı durduk ve bu sene nisanda evlendik ben 23 yaşındayım eşim 26

2006da üniversitede tanıştık:)) 2008de sözlendik 2009da nişanlandık 2011de evlendik yani 5 yıl flörtten snra evlenmiş olduk:)) tanıştığımzda ben 18 yaşındaydım oda 19 brlikte büyüdük diyebilirm:)) 23 yaşındada evlendim şimdi 15 aylık evliyizzzz çok mutluyuzzz

eşimle üniversitedeyken aynı sınıftaydık, 2005 de arkadaş olduk, 2006 da mezun olduk, 2009 da evlendik, 4 yaş benden büyük, kendisi 32 ben 28 yaşındayım.

Evet arkadaşlar yardım edin fikir verin

Eşimle yaklaşık 3 yıl önce tanıştık iki yıldır evliyiz,aramızda 13 yaş fark var ve şükürler olsun mutluyuz:) Ben 27 o 40 yaşında:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…