eşinizle nasıl tanıştınız? ne kadar süre sonra evlendiniz?kaç yaşında evlendiniz?

7 şubat 2010 da tanıştık.. bi tanıdık vesile oldu. yani bildiğiniz görücü usülü :) ben, annem çok istiyo diye kabul etmiştim. hayatımda kimse yoktu zaten, gelsinler dedim ne kaybederim ki :) ayy bi beğendim ki kocamı ben bile şaşırdım :)) sonra yemeğe çıkardı beni. çok eğlendiğimi hatırlıyorum o gün. 27 martta söz kestik, 22 mayısta nişan.. 3 ekimde evlendik 8 aY içinde evlendik yani 25 yaşımdaydım ben. aramızda 1 yaş var. geçtiğimiz ekim iki sene oldu evleneli. şuan 8 aylık hamileyim. bi oğlumuz olcak inşallah. çok mutluyum, darısı bekarların başına :)

üniversiteyi okuduğum şehirde tanıştık, o buralıydı. daha 1. sınıftaydım, o ise bitirmişti ün. ve işini kurmuştu. 2005 te tanıştık, benim okulum bitince nişanlandık ve 2010da evlendik. 2,5 yıllık evliyiz. ben 27, eşim 35 yaşında :)

benim iş arkadaşım eşim :)) başka bi hastanede çalışırken şimdi çalışacağım yere tayinim çıktı çok üzüldüm.sonra bi arkadaşımı istihareye yatırdım ve bana kısmetimin yeni gideceğim yerde olduğunu söyledi.istemeyerek geldiğim bu hastanede ilk gün kendi bölümümde çıktı karşıma....birbirimizn dikkatini çekmiştik ama biraz zaman aldı açılmamız....2 sene çıkmadan nişan yapıp 6 ay sonra evlendik.daha 6 aylık evliyiz.ben 28 eşim 31 yaşında ...

bizimki çok ilginç aslında.
Biz ortaokul arkadaşıyız.1998 yılından beri birbirimizi görmedik.Ama ben her gün işe giderken onların dükkanın önünden geçip onun anne,babasını gördüm.Onlarla selamlışıp , onunla ilgili haber aldım.İşe girdi,askere gitti vs vs hep haberim oldu.Hatta aynı alışveriş merkezinde çalıştık Ama hiç onu görmedim.
Sonra 2011 yılının kasım ayında facebooktan ekleyerek başladı herşey
6 ay sonra nişanlandık
Nişandan 9 ay sonrada evleniyoruz Allah kısmet ederse ortaokul arkadaşım eşim olacak

Cok tatlisiniz yaaa... Allah daim etsin yuvanizi. Darisi bekarlara.... Tabi banada. :-D

efenim biz eşimle ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıştık 2008 nisanında, yine aynı yıl ekim ayında söz nişan oldu
2009 ekim'de evlendik ben 25 eşim 27 yaşındaydı
2011'de de İnci'miz dünyaya geldi çok şükür...
herkese de huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir yuva dilerim...ömürlük...

10 temmuz 2011 de tanıştık eşimle.
dayım ve eşimin babası iş ortağıydı.kayınpederim 1 sene önceden beni görmüş beğenmiş
ilk başta tanışmayı kabul etmedim,temmuzda ısrar edince hadi bi görüşeli dedim ve böylelikle başladı: ))
4 kasım söz,9 kasım nişan,17 şubat nikah,3 haziran düğün
11 ay içinde evlendik: )
şimdi 6 ayımız bitti 7 ye girdik
Allaha bin şükür mutluyuz,Rabbim herkese nasip etsin

k.pederimle aynı yerde çalışıyoruz. onunla tanışıp sohbet ettiğimiz ilk gün beni gözüne kestirmiş hatta ertesi günü herkese duyurmuş gelinimi buldum diye :)) neyse k.pederimle tanıştıktan 6 ay sonra bana asıl niyetini söyledi. bu arada onu çok seviyorum. çok iyi bir insan. sonra ben evliliği hiiiç düşünmezken kardeşime anlattım durumu. o da sağolsun anneme anlattı derken babam da öğrendi. e babam da git tanış evlencek değilsin ya hemen dedi. tabi nerden bilcek hemen evlenceğimi
ağustosta tanıştık, ekimde nişanlandık, haziranda evlendik :))) şimdi çook mutluyum dünyaya yine gelsem yine onunla evlenirim onu bana yazan rabbime şükürler olsun. allah herkesin gönlüne göre güzel olanı nasip etsin inşallah.

Arkadasimin araciligi ile tanistim haziran 2013de jet hiziyla oldu her sey eylul de nisan ekimde nikah kasimda dugun bes ayda oldu her sey dort ay oldu evleneli zaman ne cabuk geciyor degil mi :))

Arkadasimin araciligi ile tanistim haziran 2013de jet hiziyla oldu her sey eylul de nisan ekimde nikah kasimda dugun bes ayda oldu her sey dort ay oldu evleneli zaman ne cabuk geciyor degil mi :))

Ne guzel bu kadar hizli olmasi.. ben de boyle tanisip bikac ayda evlenmek istiyorum :)) peki oneriyor musunuz yoksa flort suresi uzun mu olmali

Valla canim ben hep severek evlenicem dedim ama sureyi uzun tutan arkadaslarimin halini ve sonuclarini gorunce iyikide bu kadar hizli evlenmisim dedim sonucta afamlarin huyunu ayni eve girmeden goremedigin kesin...

Valla canim ben hep severek evlenicem dedim ama sureyi uzun tutan arkadaslarimin halini ve sonuclarini gorunce iyikide bu kadar hizli evlenmisim dedim sonucta afamlarin huyunu ayni eve girmeden goremedigin kesin...

Orasi dogru ayni evi paylasmak farkli diyorlar ve aslnda 7 yil cikip ta taniyamayan da cok war yani.. siz daha evvel flort etmediniz mi yani bu sekilde tanistirilarak mi evlenmek istiodunuz hep

Benim esimden once uzun bir flortum oldu bir kac yilim ziyan oldu ha cok derin yaralarla bitirmedik ama kismet degilmis sure uzayinca sikintilarini bende cektim buma dayanarak soyledim.simdiki hayatimdan memnunum gecmiside gulumseyerek yadediyorum:)umarim hakkinda hayirlisi olur:))

amin inşallah :) 91 dogumluyum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…