- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- 123
- Konu Sahibi P3rimasali
-
Yaa cok cok cok sevimliii. Neden ayrilmistinz peki ayrilmalarinizda o surecler basil gcti konustunuz mu konusmadiniz mi? Konusmaya basladgnizda hissettiniz mi "bu o" diye yoksa zaman gectikce mo akliniza yatti? Burcunuz ne onun burcu neAnnem kuzenimin toplantısına gitcekti
banada gel dedi bende yok ya yarın cumartesi ben uyucam dedim
neyse sonra sabah oldu ve gitmeye karar verdm( iyi ki de gitmişim)
Kuzenim ben annem kuzenimin okuluna gittik
annem toplantıya girdi bizde kuzenmle bahçede oturuyorduk
sonra okulun bahcesine arabayı kaydırarak biri girdi baktım ve bu ne ya havalı diye düşünmüştüm.
Tabi biz orda tanışmadık.
Ondan sonraki gün yani pazar günü kuzenim sevgilisiyle profiloya gitcekti
annem tek göndermiyor benimle gelirmisin dedi bende tamam dedim gittik(28.12.2oo8 Pazar)
sonra kuzenimin sevgilisinin yanında bi çocuk daha gelmiş yani benimm aşkmm :)
Tam oturcaktım beni oturacağım sandalyeyi çekti
kendi oturdu bende sinir oldum sinirden kızarmştm
Neyse sonra arkadaşına benim anlamayacağım şeklide yani tersçe çıktığı varmıymış sorsana dedi
sonrada arkadaşıda bana nuray çıktığın var mı dedi
bende yok dedim tabi aşkımda sevinmiş olmadığını duyunca
bunu sonradan anlatmıştı
orda normal konuştuk falan tabi o sıra aklımdan bile geçmiyo sevgili olacağım.
Sonra bizi evin yakınına bıraktılar gelirkende ben msnini istemediğim halde kuzenim , emre nuray senin msnini istiyor dedi
oda verdi msnini ekledm konuştuk benden hoşlandığını söyledi ve çıkma teklifi etmişti.
Bende bilmiyorum düşünmem lazım dedim.
Çaktrmayın bende az da olsa hoşlanmaya başlamıştım ama gıcıklık değil mi 21 gün bekletmiştm
Sonra bu 21 gün içinde bikaç kere arkadaş olarak buluşuyorduk.
Buluştumuz günlerden bir gün (17.o1.2oo9 Cumartesi) ambiansa(Nargile cafe) gitmiştik
bana cevabını ver artık sana süprizim var dedi
bende hemen sazan gibi atlayıp evet dedim ne evet dedi kabul ediyorum dedim :)
Kabul ettiğimde gözlerinin içi gülüyordu, ben de çok mutlu olmuştum :)
Veeee çıkmaya başladık.5.5-6 sene boyunca 3-4 kez ayrılığımız oldu ama sonunda hep barıştık kopamadık :) 15.ay askerdeyken bekledim askerden 2012 ağustosta geldi 2013 nisanda sözlendik 2013 eylülde nişanımız oldu ve 2014 7 haziranda da evlendik şu an 5ay 1 haftalık evliyiz :)
Yaa cok cok cok sevimliii. Neden ayrilmistinz peki ayrilmalarinizda o surecler basil gcti konustunuz mu konusmadiniz mi? Konusmaya basladgnizda hissettiniz mi "bu o" diye yoksa zaman gectikce mo akliniza yatti? Burcunuz ne onun burcu ne
Hahah bn de baligim :) ayrilik donemnde de sessiz durup kafa dinlesin diye bi eyleme giremem genelde :)Dogruyu söylemek gerekirse çoğu zaman benim hatalarım yüzünden ayrıldıkBen balığım eşim koç. Ben zaten maşallah herşeye ağlarım çok sulugözlüyüm
Hahah bn de baligim :) ayrilik donemnde de sessiz durup kafa dinlesin diye bi eyleme giremem genelde :)
Evet kesinlikle. Benim hikayemi okuyun bi bakyim nasil yorumlayacaksiniz :)Yorumlarından burcu balıktır diye düşünmedim değil aşk insanısın belli romantiksin aşkla ilgili herşeyi seviyorsun sanırım :)
Hahah cok tatli sizin hikaye de. Peki size de sorayim. Ilk tanistiginizda yuzyuze hissettiniz mi "bu o" diye?Internette bir forumu ikimzde takip ediyormusuz esimle skype adresim yaziyordu ekledi kabul ettim konustukta konustuk bi haftasonu kalk kamp kurmaya dedik gittik baska sehre kamp kurmaya ilk bulusmamiz ve birbirimizi gorusumuzdu farkli sehirlerdeydik 1aylik flort cok guzeldi ardindan evlenmek istedi kabul ettim bizimkiler bune acele vs dediysede paldir kuldur evlendik mutluyuz
Yaa hayir anlatiin sizdeeeşahane hikayeler ya, hepsini keyifle okudum kızlar, benimki o kadar klasik ki anlatmaya değmez:=) hepinize mutlulukalar dilerim
Yaa hayir anlatiin sizdeeeşahane hikayeler ya, hepsini keyifle okudum kızlar, benimki o kadar klasik ki anlatmaya değmez:=) hepinize mutlulukalar dilerim
Hayir hatta pek begenmemistim bile benim tarziim degil diye dusundum sadece ark olup oyle kalacak sandimHahah cok tatli sizin hikaye de. Peki size de sorayim. Ilk tanistiginizda yuzyuze hissettiniz mi "bu o" diye?
diyorum ya çok klasik, üniversitede tanıştık, arkadaştık önce, sonra sevgili olduk, sonra evlendik...mutluyum mutlusun mutlu....sanırım en iyi evlilik önce arkadaş olmaktan geçiyor...şükür şimdi çok iyiyizYaa hayir anlatiin sizdeee
Cok guzl sizinki de inanin :) o zaman siz ilk tanistiginizda hissetmemistiniz evlenecegnz kisi oldgnu :)diyorum ya çok klasik, üniversitede tanıştık, arkadaştık önce, sonra sevgili olduk, sonra evlendik...mutluyum mutlusun mutlu....sanırım en iyi evlilik önce arkadaş olmaktan geçiyor...şükür şimdi çok iyiyiz
ayy daha hycanli o zaman. Ne zamandr evlisiniz simdi :)Hayir hatta pek begenmemistim bile benim tarziim degil diye dusundum sadece ark olup oyle kalacak sandimama hizli ve kisa zamanda cok ani degisimler oldu inanamadim ben bile noluyoruz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?