- 21 Nisan 2013
- 1.802
- 1.799
- 408
- Konu Sahibi P3rimasali
-
Kendi aranizda mi sozlu oluyosunz o zaman ben tam blmiyorim sanirim.henüz istemediler isteseler nişanı oracıkda yapıcam zaten ama nisan gibi düşünüyoruz nişanı haziran temmuzada düğün .. :) saol canım bu arada :)
6 sene neden ayri kaldinizz(
Bu hikaye bana çok enteresan geldi.Nasıl barıştınız? Ya da nasıl karşılaştınız bunca yıl sonra?ayrıldık.. 6 yıl sonra barıştık tekrar.. :)
Allaha çok şükür hiç ayrılmadan devam ediyor. Bizde kuraldır küs olsak bile tatlıya bağlanması gerek iyi geceler demeden yatamayızVay bee :) oyundan baslayan ask. Hic ayrilmadan mi gecti alti sene?
Bu hikaye bana çok enteresan geldi.Nasıl barıştınız? Ya da nasıl karşılaştınız bunca yıl sonra?
senede 1 kez gibi görüşüyorduk.. her seferinde "yok olmaz" diyorduk.. telefonlarımız değişmişti 1 sene oluyor artık görüşmüyorduk 1 kez bile olsa.. bir akşam dank etti bana sanırım,,, kafama koydum "bu akşam barışacağız" dedim.. ama tel. yok o zaman face de yok mail adresi yok adresi yok elimde sadece çalıştığı şirketin adı var.. biraz araştırma şans vs derken doğru şantiyeyi buldum ama akşam saati şantiyeyi basar gibi olmasın iş yerinde laf olur diye aramaya çekindim bizzat gittim :) şantiye dediğim upuzun bir cadde.. iski çalışanı buldum bi tane gezinen dedim "şikayetim var bu inşaat firmasıyla ilgili yetkiğli kim bul bana" dedim.. adamcağız yarım saat "mühendis beyi" aradı buldu.. ama yanlış mühendisi.. iskideki adam uzaklaşınca dedim ki "kuzenim X burada bekle dedi bana ama tel. unutmuşum siz arasanız olur mu?" tamam dedi aradı.. "X hemen gelmen lazım izin gününde kuzenini burada bekletme" dedi.. pis pis güldü:) sonra eşim geldi sağolsun bir daha da ayrılmadık çok şükür.. yalan söylediğim mühendis düğünümüze de gelmişti :)
bu arada kafama dank etti dediğim an bulunduğum sokak babaannemin evine çok yakın bi yer ve eşim orada oturuyormuş o sokakta.. sonradan öğrenince şok olmuştum..
O alti yil hic konusmadiniz miayrıldık.. 6 yıl sonra barıştık tekrar.. :)
Vay bee yaa ayy cok guzeellsenede 1 kez gibi görüşüyorduk.. her seferinde "yok olmaz" diyorduk.. telefonlarımız değişmişti 1 sene oluyor artık görüşmüyorduk 1 kez bile olsa.. bir akşam dank etti bana sanırım,,, kafama koydum "bu akşam barışacağız" dedim.. ama tel. yok o zaman face de yok mail adresi yok adresi yok elimde sadece çalıştığı şirketin adı var.. biraz araştırma şans vs derken doğru şantiyeyi buldum ama akşam saati şantiyeyi basar gibi olmasın iş yerinde laf olur diye aramaya çekindim bizzat gittim :) şantiye dediğim upuzun bir cadde.. iski çalışanı buldum bi tane gezinen dedim "şikayetim var bu inşaat firmasıyla ilgili yetkiğli kim bul bana" dedim.. adamcağız yarım saat "mühendis beyi" aradı buldu.. ama yanlış mühendisi.. iskideki adam uzaklaşınca dedim ki "kuzenim X burada bekle dedi bana ama tel. unutmuşum siz arasanız olur mu?" tamam dedi aradı.. "X hemen gelmen lazım izin gününde kuzenini burada bekletme" dedi.. pis pis güldü:) sonra eşim geldi sağolsun bir daha da ayrılmadık çok şükür.. yalan söylediğim mühendis düğünümüze de gelmişti :)
bu arada kafama dank etti dediğim an bulunduğum sokak babaannemin evine çok yakın bi yer ve eşim orada oturuyormuş o sokakta.. sonradan öğrenince şok olmuştum..
Off insallah biz de barisirz yasenede 1 kez gibi görüşüyorduk.. her seferinde "yok olmaz" diyorduk.. telefonlarımız değişmişti 1 sene oluyor artık görüşmüyorduk 1 kez bile olsa.. bir akşam dank etti bana sanırım,,, kafama koydum "bu akşam barışacağız" dedim.. ama tel. yok o zaman face de yok mail adresi yok adresi yok elimde sadece çalıştığı şirketin adı var.. biraz araştırma şans vs derken doğru şantiyeyi buldum ama akşam saati şantiyeyi basar gibi olmasın iş yerinde laf olur diye aramaya çekindim bizzat gittim :) şantiye dediğim upuzun bir cadde.. iski çalışanı buldum bi tane gezinen dedim "şikayetim var bu inşaat firmasıyla ilgili yetkiğli kim bul bana" dedim.. adamcağız yarım saat "mühendis beyi" aradı buldu.. ama yanlış mühendisi.. iskideki adam uzaklaşınca dedim ki "kuzenim X burada bekle dedi bana ama tel. unutmuşum siz arasanız olur mu?" tamam dedi aradı.. "X hemen gelmen lazım izin gününde kuzenini burada bekletme" dedi.. pis pis güldü:) sonra eşim geldi sağolsun bir daha da ayrılmadık çok şükür.. yalan söylediğim mühendis düğünümüze de gelmişti :)
Ayy masallah aman Allah bozmasin sakin ha berbat biseyAllaha çok şükür hiç ayrılmadan devam ediyor. Bizde kuraldır küs olsak bile tatlıya bağlanması gerek iyi geceler demeden yatamayız( uyuyakalma hariç onda bile üzülür uyuyakaldım diye hala )
Aminnn inşallahAyy masallah aman Allah bozmasin sakin ha berbat bisey
Haha cok guzl spor salonu haa . Cok guzl ins bozulmaz hic . Evlilik nasl zor muAyy 3 sene oncesine dönďüm... Gittigim spor salonunda trainerdi. Tabi ben erken saatte gittigim icin denk gelmemistik hic. O 5 te basliyordu aksam. Birgun oyle gec gidince denk geldik. Tabi ilk zamanlar bar bolumunde oturup girgir yapiyorduk. Sonra mesajlasmaya basladik tabi ikimizinde aklindan oyle seyler gecmiyor. 3 ay disarida bile gorusmedik arkadasiz ya sozde. Bir gun hadi kahvaltiya gidelim diye anlastik gittik orda arkadas olmadigimizi anladik. 2 sene cook guzel zaman gecirdik. 1 senedirde evliyiz. Ilk gunku gibi hala ayri yemek bile yemeyiz.
Esinizin burcu ne. Ay cok hos ya. Benimki de polis abla gorevden donerken bi olay olmustu iste arkadaslari sehit oldu uc gun sonra bi ayrildi benden ayni sekilde. Sonra geri dondu tabi ama simdi yine ayriyiz ve sebebini anlayamiyorm. Sadece ufak bi tartismaydi. Haha konusmuyoruz inan blmiyorum napcam bkliyorum oyle saf saf..
Haha cok guzl spor salonu haa . Cok guzl ins bozulmaz hic . Evlilik nasl zor mu
Amin gonlumdekiyle insallahSaol cnm. Birbirinizi cok iyi taniyorsaniz ve seviyorsaniz inan zor gelmiyor. Terazi gibi bisey. Kavgalari uzatmamak onemli. Kavga ettigimizde uzatmamak icin birimizden biri alttan alir. Boyle daha kolay oluyor hersey. Cok fazla beklentiye girmeden oldugu gibi kabul etmek degistirmeye calismamak cok onemli. Darisi basina insallahh
Yillar yillarbaşak eşimin burcu.
benimli telefon numarasını bile değiştirmişti. face ten durmada mesaj atıyordum onu kapattı bir ara. bilinmeyen numaralardan buldum numarasını aradım yine.
o kızsa da bana umut bağlama dese de ben o sürede sevgili gibi davrandım; bir şeyini görsem (kendi çapımda)hesap sordum güya
karşıma kimse çıkmadı mı bu arda çıktı tabi. ama ya o dönerse diye düşünmekten kimseye de ümit vermedim. en son zaten abi demeye başlamıştım (6 yaş büyük benden) ki sevgili olduk
ama o ortaokul-lise çağındaki geçmişimiz olmasa bu kadar üstelemezdim sanırım.
babam da polis bu arada :)
o operasyondan döndüğünde arayıp ne "arayıp duruyorsun ne merak ediyorsun beni arkadaşız biz sadece etme beni merak"
deyip bağırmıştı bana. şoka uğramıştım resmen 4 gün önceki adamla o gün konuştuğum bambaşkaydı sanki.
gerçekten bu olaylardan çok etkileniyorlar; hele ki karşılarındakine gerçekten değer veriyorlarsa. inşallah hayırlısı olur sizin için. çok dua ettim ben "hayırsızsa sil allahım kalbimden hayırlıysa döndür diye".
ne kadar var şark görevinin bitmesine?
Off insallah biz de barisirz ya
Iste yine de kismetse o kadar uzulmek zorunda miyiz ne var yipranmadan gecirsek o sureyiinş. canım. kısmette varsa mutlaka oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?