eşinizle nasıl tanıştınız? ya da nişanlinizla?

Ayyy bayildim bayildim cok guzl ya. ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUUUN . Peki nisanlilik doneminde nasil oldu hemen isindiniz mi :)

Ayyy bayildim bayildim cok guzl ya. ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUUUN . Peki nisanlilik doneminde nasil oldu hemen isindiniz mi :)
Ya Allah sevdiriyor kısa zamanda aşık oldum öncelikle çok masumdu namazlarını aksatmaz ben yaklaşmasam elini tutmasam zorlamazdı oysa hem resmi hem de imam nikahımız vardı ben onun helâliydim o benim :) gerçekten Allah ondan Razı olsun :) çok seviyorum onu çok :)

Cok hos ya. Mas. Mas. ALLAH rizasini esirgemesin sizden

Yalnış anlaşılma vesile olmuş..

Aracı geldi babama haber eti bende 'tmm bi konuşayım' dedim (görmüşlüyüm vardi sadece, oda seneden seneye belki..)
neyse eşime tel. No. Verdiler 'kız telefonunu bekliyor' diye.. oda 'kız bana bakmaz beni kandiriyorsunuz' diye beni aylarca aramiyorum..
bende telefon bekliyorum ..bekle bekle bekle gına geldi ona haber yolladım 'vazgectiysen bileyim dedim' Oda şaşırmış geçerkten mi diye bu sefer beni Aradı. 'Gerçekten kendi isteğinle mi no. vermelerine izin verdin' dedi.
Bende dedim ki 'sen kendin istemedin mi görüşmeyi benle'
oda yoo benim haberim yok babam aradı no. verdi sadece ...
öyle basladik. Elhamdüllilah çok mutluyum. Aslında hiç niyetim yoktu görücüye aracı ya ters bakıyordum... en sonunda şöyle dua etim "ya Rabbi karşıma hakkımda hayırlı olanı eşimi çıkar sadece.." iki ay sonra eşim için haber geldi oda zavallı istanbulda okuyordu haberi yoktu da gözü bendeydi

Ayy c

ayy bu hokaye de cok guzel iste kadr iste ya :) siz ne zamandr evlisiniz?

Başlığı okuyunca "anlatsam mı?" dedim ama hikayeni okuyunca "anlatmalıyım" dedim.

6. sınıfı bitirdiğim yazdı. izinde köye gittik; fındık zamanı onlar da köydeler. o zamanlar bilmiyorum ama akraba olduğumuz için evler yan yana (dedelerimiz kardeş). bütün gençler çocuklar oyun oynuyor falan bu kenarda izliyor sarışın yeşil gözlü çakmak çakma çakıyor gözleri dikkatimi çekti. bakmaya başladı, baktıkça aşık oldum :) o yaz birkaç hafta öyle geçti, ertesi yaz ben 7. sınıfı bitirdiğimde yine köye gittik izinde. ben görünce tanıyamadım saçlarını kestirmiş falan başta "ayy bu geçen sene beğendiğim çocuk mu?" diye düşünsem de işin ilerlemesi öyle olmadı. ben kuzenim aracılığıyla numarasını alıp sapıklık yapmaya başladım kim olduğumu 1 ay sonunda anladı. "akrabayız ama" dedi "iyi arkadaş olalım" dedim "tamam" dedi. ama 1 hafta geçmedi ilanı aşk etti bizimki mesajla. öyle başladı ve gel-gitlerle geçen 20 ayımız oldu(sonradan öğrendim yaşım küçük olduğu ve babamdan çekindikleri için ailesi zorluyormuş ayrılmaya).

aradan 5.5 yıl geçti. ben üniversiteye başladım 2. sınıfım bitti. 2009 yazı köydeyiz. cuma yola çıkacaktık; babaannem babama "1 gün daha kal" diyince cumartesi çıkmaya karar verdik son anda eşyalarımız falan arabaya koymuştuk hep. o cuma günü de birkaç günlüğüne memlekete gelmiş; bu arada o da uzman çavuş olmuştu. o cuma günü karşılaştık biz.hiç konuşmadık ama bakışmalarımız, tavırlarımız o gün herkesin diline düştük. sabah yola çıkacağız annesi kardeşiyle vedalaştım ona "iyi günler" diyip döndüm. en son gördüğüm yolun ortasında durmuş gözlerini siliyordu. birkaç gün nete girmeye fırsatım olmadı. facebooku bir açtım mesaj ondan
neyse biz konuşmaya başladık her şey çok güzel gidiyordu havada uçuşan sevgi sözcükleri falan. görev yerine gitti yine aynı. göreve başladığının ikinci akşamı msnde konuşurken birden çıkıyorum dedi çıktı 4 gün haber alamadım. operasyona çıkmış. geldiğinde ne dedi biliyor musun "biz arkadaşız" kafasını kırasım geldi
birkaç hafta terslemelerle ve anlık gel-gitlerle geçti yine. bir gün evde yalnızım aradı beni msni açtık. "beni isteiğini biliyorum ben de seni istiyorum ama burası malum, benim bir ayağım çukurda, senin de önünü kesemem annenin ahını alamam(annemi çok sever). benim burası bitsin senin de okulun bitsin birbirimizin yazısıysak yine birbirimizin oluruz zaten" dedi.
ben de onu bekleyeceğime söz verdim ve bekledim de. ara ara konuşarak 2 sene geçti. onun tayini ankaraya çıktı. benim okul uzadı 1 sene. ve biz yeniden başladık önce arkadaş sonra sevgili

anneme söylemek kolay oldu ama babama evleneceğim demek zordu ama dedim :) annemden daha ılımlıydı

5-6 ay sonra nişanlandık; sonra evlendik; şimdi bebeğimizi bekliyoruz sevdiceğimle ve allaha şükür çok mutluyuz

Not: burcun balık mış ben de balığım

Esinizin burcu ne. Ay cok hos ya. Benimki de polis abla gorevden donerken bi olay olmustu iste arkadaslari sehit oldu uc gun sonra bi ayrildi benden ayni sekilde. Sonra geri dondu tabi ama simdi yine ayriyiz ve sebebini anlayamiyorm. Sadece ufak bi tartismaydi. Haha konusmuyoruz inan blmiyorum napcam bkliyorum oyle saf saf..

lise sonda aynı dersanede idik.. ben TMci o FMci idi.. bir gün fen sınıfından kızlar geldi "bizim sınıfta X diye biri var seni beğeniyor" dediler ben de "istemiyorum tanışmak kimseyle" dedim çünkü o sınıfta uzun boylu bir çocuk vardı içten içe onu beğeniyordum ama söyleyemedim.. sonra yine geldiler çıkışta "sana kendi söyleyecekmiş bizden duymuş olma" dediler.. ıyyyh dedim çıkışta tabana kuvvet kaçayım bari dedim koşa koşa gidiyordum ki arkamdan "sedaaa" diye koşan biri.. bi baktım "uzun boylu çocuk" :))) kızlar diğer adını kullandıkları için anlamamışım meğerse oymuş:) sonra ben de FM sınıfına geçtim, sıra arkadaşım oldu 10 yıl sonra da hayat arkadaşım:) arada 6 sene ayrı kalsak da..

6 sene neden ayri kaldinizz (

Sosyal Paylaşım sitesi üzerinden tanıştık nişanlımla ASlında çok karşı olduğum sitelerdir tasvip etmem ancak evde olduğum sıkıntılı dönemlerimde oyun gibi uygulama gibi bişi vardı karşılıklı insanlar birbirlerine hediye gönderiyor falan tanımadığı insalara ama bende girdim ben kimseye göndermedim ama bana gönderiyorlardı ben aa şunlara bak ya çok komik diyip duruyordum. Daha sonra hediye kredisi olarak en düşük olan posta kartı yolladı nişanlım cimri demiştim hatta Israrla arka arkaya 4-5 tane gönderince mesajda attı üstüne bende çok sinirlendim ısrarcı olduğundan dolayı yapmamasını istedim cvap olarak o şekilde başladı konuşa konuşa ben korktum daha sonra farklı şehirlerdeyiz tipi nasıldır konuşması vs. diyip engelledim heryerden 15 gün sora falan dayanamayıp geri açtım ekledim ben aradım ondan 1 ay sonra yanıma geldi. Şuan 6 yıldır beraberiz 2012den beri nişanlıyız Ve artık aynı şehirdeyiz

Vay bee :) oyundan baslayan ask. Hic ayrilmadan mi gecti alti sene?

Ise gitmek icin tren bekliyordum calistigim yer 20 dakika uzakta trenle gidip geliyordum.
Bir sabah tren beklerken , esimide tren beklerken gordum ama daha once hic gormemisim.
Yesil.gozleri dikkatimi cekti:)
Neyse is yerine gittim masama gectim , bi baktim sag taraftan o gekiyor megerse oda benim calistigim yerde yillardir calisiyormus ama ben yeni basladigim icin is3 oda tatilde oldugu icin hic gormemissiz birbirimizi , esimde beni gorunce aa sen dedi evet dedim tesadufe bakarmisin dedi evet dedim ucuncu sefer bugun karsilasirsak kahve icmeye gideriz artik dedi:)
Aksami kahve icmeye gittik isteeee.

sözlümle aynı işyerinde çalışıyorduk
beni görmüş bizim şefimize sormuş şefim bu kızın sevgilsi var mı biliyor musun diye
oda var demiş biliyordu sevgilim olduğunu
sözlüm vazgeçmiş sonra haliyle aradan zaman geçti biz arkadaş olduk sözlümle
sürekli işyerindekiler toplanıp bi yerlere gidiyoruz falan arada konu açıldı bana sordular kupkek sevgilinden ayrılmışsın falan diye bende evet dedim sözlüm hemen atladı aa ayrıldınız mı sevindim falan dedi bende ayrıldık ama şuan başka biriyle çıkıyorum dedim
sözlümde sana hiççççç yakıştıramadım kupkek deyip gitti hepimiz şok olduk,
bigün baktım bizimki elinde koca bi hediye paketi yanıma geliyo
içinde ayıcık(artık sevgilinede başlarım haa dedi heralde içinden) :)
bende kabul ettim ama tüm iş arkadaşları ooo anlayalım falan diyo bende tabi saflık tavan,tam olarak lay lay lom dönemlerdeyim ozaman aklım iki karış havada
neyse o sevgilimdende ayrıldım sonra sözlüm bi akşam benden hoşlandığını ve ciddi bi ilişki düşündüğünü benim halimi tavrımı çok beğendiğini söyledi
bende içimden ay bu ne ceserat aman tanrım hayatta olmaz falan diyorum kabul etmedim tabii
sonra iş arkadaşlarımızdan biri hakkımda dedikodu yapmaya başladı önüne gelenle çıkıyor işte bu kız çok fena hiçte çalışmıyor diye..
baya planlı olarak yanlızlaştırdılar beni
o dönem sözlüm hakkımda konuşan birini işyerinin ortasında karı gibi ne insanlarının dedikodusunu yapıyosunuz bir daha duyarsam ben sizin gibi çoluk çocuk değilim kırarım ağzınızı burnunuzu demişti
o saatten sonra işyerinde hep korudu kolladı bni,
yılbaşı çekilişi yaptık sonra bana kim çıksa ben o kıza hediye almam diyomuş(hiçbişeyde yapmadım kimseye hep dolduruşa geldiler)
neyse herkes hediyeleşiyo ben mazlum mazlum bakıyorum onlara bi köşede..
bi baktım karşıdan bizimki elinde dev gibi bi hediye paketiyle geliyo nasıl sevinmiştim anlatamam
o yılbaşı gecesi tekrar teklif etti kabul ettim.
iyi ki de ettim :)

Son düzenleme:
Oyle basladi ve evlendiniiiiz :)))

haha cok sevimli ya :) isteme olayi nasik oldu hycanli miydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…