Eşinizle nasıl vakit geçirıyorsunuz

Yahu kadın neler yapıyorsunuz demiş? Ne olabilir eşiyle vakit geçirmek , değişiklik yapmak istiyordur öneri yazmak yerine sürekli olumsuz saçma yorumlar var istisnalar haricinde ... dümdüz soru neler yapıyorsunuz tavsiye edin dimiş yaaaffff anoooo amma uzattınız gı :KK53: dipnot : evli olaydım ben sana 2 3 sayfa yazardım bebişim vallahi . Amma değilim ......:dondurma:

Cocuklarimizi alip cok geziyoruz. Yesillik alanlar olsun, sehir turlari olsun. Ben genelde daha cok okuyan oldugum icin begebip bitirdigim kitaplari esime veririm. O da okur onun üzerinde konusuruz..genelde cok sohbet ederiz. Esimin cep telefon ve televizyonla hic arasi olmadigi icin bos zamanlari kosuarak geciririz. Satranj ds seviyoruz, ama ona da son zamanlarda zaman bulmuyoruz. Bir cok cocuk gelisimi ve kendini gelistirmek icin kitaplar okurum..onunda ilgisini cekebilecek konulari da anlatiyorum. Simdi evimize güzel bir kitaplik yapmayi planliyoruz. Öyle seyler iste.

Bizim sosyal aktivite çok azaldığı için bu ay tatile çıkacağız 4 yıldan sonra başbaşa. Umarım deşarj oluruz.

Herkes ne kadar banal🥳
Biz müzeleri geziyoruz allahtan pandemi nedeniyle sanal ziyaret açıldı😎
Kusura bakma fitnecim, konu sahibi elit eşler diye belirtmedigi için boş bulunduk, yoksa biz ühüüü o gala senin bu fuaye benim hep aksiyon hep sosyalizasyon :-)

Biz de birçok kişi gibi biraz telefonkoliğiz ama aktiviteden ve birbirimize vakit ayırmaktan geri durmuyoruz.
Eşim twitterda gündemi takip edip benimle paylaşır ve birlikte konuşuruz.
Ben sanat, bilim, astroloji gibi birçok alanda meraklıyımdır, kaynaklardan araştırıp eşimle paylaşırım ve hakkında konuşuruz. Bazen tamamen geyik üzerine güleriz.
Yurtdışında yaşadığımız için başka şehir ve ülkeleri daha kolay gezme ihtimalimiz oluyor ve sık sık gezip görüp keşfederiz, bu bizi ruhsal olarak çok besleyen bir şey.
Evde film, dizi, özellikle de birçok alanda belgesel izlemeyi severiz.
Tavla, kagıt oyunları oynamayı severiz.
Sevdiğimiz dostlarımizla görüşürüz.
Böyle ve bu gibi şeyler...

Soylemeden gecemiycem. Ilginc bir sekilde acilan her konuya ya ilk ya da 2.sirada yorum yapıyorsunuz ve bugune kadar bir Allah in kuluna yapici konustugunuzu gormedm. Bi yardim mi alsaniz gercekten hayata bu kadar tersinden ve negatif yaklasmaniz normal degil. Artik yapilan yorumlari okurken asiri olumsuz ve saldiri seklindeyse kimin yazdigina bakmadan kafamdan sizin nickiniz geçiyor. Ilginc bir durum🤔
Çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için ama yardıma ihtiyacım yok. Keyfim gayet yerinde. Yorumum olumsuz değil, sizler pohpohlanmaya çok alışkın olduğunuz için her düz yorum olumsuz geliyor. Derdini güzelce anlatanlara da gayet güzel yardımcı oluyorum. Beni görmekten rahatsızsanız göz ardı ediniz 😉

Çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için ama yardıma ihtiyacım yok. Keyfim gayet yerinde. Yorumum olumsuz değil, sizler pohpohlanmaya çok alışkın olduğunuz için her düz yorum olumsuz geliyor. Derdini güzelce anlatanlara da gayet güzel yardımcı oluyorum. Beni görmekten rahatsızsanız göz ardı ediniz 😉
Başım sıkıştığında akıl danışacağım sayılı insanlardansın, herhangi bir ruhsal sorununun olduğunu düşünmüyorum, aksine fikirlerini çok seviyorum, herkese hitap etmiyor mizacın sadece ❤️

Başım sıkıştığında akıl danışacağım sayılı insanlardansın, herhangi bir ruhsal sorununun olduğunu düşünmüyorum, aksine fikirlerini çok seviyorum, herkese hitap etmiyor mizacın sadece ❤️
Olsun bi tek bana etsin yeter zaten,çünkü ben kıskanç bir kadınım :KK67: :63: :KK8:

Etmeyebilir zaten. Herkese hitap edeyim herkesle tatlış tatlış konuşayım gibi bir misyonum yok ki. Beğenmeyen göz ardı eder olur biter. Niye bunun tatavasını yapıyorlar hiç anlamıyorum. Bi de tespit yapmış yardım al diye 😂😂

Kıdının dışmını yını kıdın :dondurma:

biz eşimle dil çalışıyoruz onun üzerine çok konuşuruz.
gün içinde yaşadıklarımızı akşam çay saatinde anlatırız güler eğleniriz. dizi film izleriz.
bu ara eskiye döndük 7 numaraya sardık biraz.
kızımızın park saatlerinde beraberiz, tavuklarımızı besleyip bitkilerimizle ilgileniyoruz. birçok şeyi beraber yapmaktan keyif alıyoruz bazen ben abartıp “hadi mutfağı toplayayım yanıma gel konuşarak yapalım” diyorum😂

Hanımlar kişisel çekişmelerinizi topiğe yansıtmasanız, karşılıklı yazışmazsanız tartışma çıkmaz.

Dizi, film, gezmelerden sıkıldığımızda kizma birader oynuyoruz her defasında benim küsmemle bitiyor ama gerginliği paylaşmak da güzel. :KK51:

Biz seksenler ve yedi numara izliyoruz sohbet ediyoruz. Dışarıda yemek yiyoruz.

Back
X