Eşinizle nasıl vakit geçirıyorsunuz

Merhaba hanımlar eşinizle sosyal aktivite olarak neler yapiyorsunuz
Arkadaşlarımızla buluşup pikniğe gidiyoruz okey oynuyoruz, evdeysek genellikle bir taraftan televizyon izleyip bir taraftan telefonlarımızla oynuyoruz. Sohbet ediyoruz, tavla oynuyoruz. Benim bulduğum el oyalayıcı bir şey varsa (mobilya boyamak, makrome sandalye yapmak gibi) onu birlikte yapıyoruz.

Evlilik her gün farklı macera demek değil, haftada bir sinemaya falan gidilemiyor, özellikle çocuk varsa. Özellikle salgın yüzünden en büyük zevkimiz ev ziyaretleri oldu son iki yıldır. Ama hava güzelken çay bahçelerinde arkadaş toplantıları sık yaptığımız bir şey

Pandemiden sonra tek yaptığımız avm de yemek yemek en çok özlenenler arasındaydı çünkü :KK53:

Son zamanlarda hep geziyoruz, yakın şehirleri görmeye gidiyoruz.
Bazen a şehrinden b şehrine yolu uzata uzata gider yolda kaybolmayı da severiz.
Aile ziyareti yaparız arkadaşlarımıza oturmaya gideriz.
Evde olacaksak birlikte bir diziye başlar onu bitiririz yorum yaparız dizi hakkında.
Yemeğe düşkün değiliz, meyve kek vs olmaz bizim evde. Arada akşamları yemekten sonra çay demleriz o kadar.
Şimdi balkonumuzu düzenledik orada oturuyoruz mesela.
Dedikodunun dibine vuruyoruz bazen.
Bir ara kitap okuma vakti ayırır ikimiz de kitap okurduk. Onu nedense bir süredir yapmıyoruz.

Eşimin de benim de birbirimizden ayrı sosyal hayatlarımız var, haftada 1-2 gün birbirimizden ayrı planlar da yaparız, geri kalan günler birlikteyiz.

Biz eşimle daha çok dost gibiyiz iki yakın arkadaşız. Bunun kötü yanı da var şimdi afedersiniz kabız olsam bilir sorar kaç gündür çıkmıyorsun bir sorun var mı, adetin bu ay çok uzun sürdü doktora gidelim gibi şeyler duyup utanabiliyorum. Ama benzer şeyleri ben de ona soruyorum o ayrı 🙈

Ne acayip bi soru bu? Amacı ne? Derdinizi yazsaydınız ona çözüm sunsaydık daha iyi olmaz mıydı? Bizim eşimizle yaptığımız sizin ne işinize yarayacak?
Soylemeden gecemiycem. Ilginc bir sekilde acilan her konuya ya ilk ya da 2.sirada yorum yapıyorsunuz ve bugune kadar bir Allah in kuluna yapici konustugunuzu gormedm. Bi yardim mi alsaniz gercekten hayata bu kadar tersinden ve negatif yaklasmaniz normal degil. Artik yapilan yorumlari okurken asiri olumsuz ve saldiri seklindeyse kimin yazdigina bakmadan kafamdan sizin nickiniz geçiyor. Ilginc bir durum🤔

Son zamanlarda hep aynı şeyleri yapar olduk işten gel yemek ye çocukla ilgilen izleyebilirsek bi film izliyoruz artık aramızdaki muhabbetin azaldığı hissetmeye başladım kaliteli sohbetli eğlenceli neler yapılabilir önerisi olanlari okumak istedim yatak odası anlamında sormadim
Bizde aynı şekildeyiz, eşim işten gelince yorgun oluyor zaten.. En fazla yürüyüş yapıyoruz ya da film izliyoruz. Çocukla ilgilenmekten vakit kalmıyor.
Pandemi hepimizin enerjisini aldı maalesef.
Şu dönemde çok beklenti içine girmemek lazım sanırım.

Soylemeden gecemiycem. Ilginc bir sekilde acilan her konuya ya ilk ya da 2.sirada yorum yapıyorsunuz ve bugune kadar bir Allah in kuluna yapici konustugunuzu gormedm. Bi yardim mi alsaniz gercekten hayata bu kadar tersinden ve negatif yaklasmaniz normal degil. Artik yapilan yorumlari okurken asiri olumsuz ve saldiri seklindeyse kimin yazdigina bakmadan kafamdan sizin nickiniz geçiyor. Ilginc bir durum🤔
Ben de aynısı düşünüyorum.. :)

Son zamanlarda hep geziyoruz, yakın şehirleri görmeye gidiyoruz.
Bazen a şehrinden b şehrine yolu uzata uzata gider yolda kaybolmayı da severiz.
Aile ziyareti yaparız arkadaşlarımıza oturmaya gideriz.
Evde olacaksak birlikte bir diziye başlar onu bitiririz yorum yaparız dizi hakkında.
Yemeğe düşkün değiliz, meyve kek vs olmaz bizim evde. Arada akşamları yemekten sonra çay demleriz o kadar.
Şimdi balkonumuzu düzenledik orada oturuyoruz mesela.
Dedikodunun dibine vuruyoruz bazen.
Bir ara kitap okuma vakti ayırır ikimiz de kitap okurduk. Onu nedense bir süredir yapmıyoruz.

Eşimin de benim de birbirimizden ayrı sosyal hayatlarımız var, haftada 1-2 gün birbirimizden ayrı planlar da yaparız, geri kalan günler birlikteyiz.

Biz eşimle daha çok dost gibiyiz iki yakın arkadaşız. Bunun kötü yanı da var şimdi afedersiniz kabız olsam bilir sorar kaç gündür çıkmıyorsun bir sorun var mı, adetin bu ay çok uzun sürdü doktora gidelim gibi şeyler duyup utanabiliyorum. Ama benzer şeyleri ben de ona soruyorum o ayrı 🙈
Süpersiniz ☺️

Benimki ex olmadan önce çok sosyaldik mesela . Ben tuvaletteyken salondan mesaj atar bir çay yapta içelim , bende işim uzun sürer beni bekleme sen koy derdim . Böyle sosyal çiftlerdik biz 🤪🤪

Ben yasayamadim esimle gerci ama en cok istedigim farkli yerleri gezmek. Gunu birlik turlara katilmak,beraber uzanip film izlemek karsilikli kahve icip muhabbet etmek, yayila yayila kahvalti yapip keyiflenmek, izledigimiz yabanci diziler hakkinda konusmak.Piknige gitmek sahilde yurumek,arada beraber belki bi yemek yapmak olurdu.Benim icin aktivite yan yana uzanip ikimizin telefonlardan farkli seylere bakip aa bak su videoya ne komik tarzi seyleri bile gostermemiz benim icin yayinti aktivite olurdu. Ya da benim canim sunu cekti hafi gidelim kalorili bi gun gecirelim demesi bile benim icin buyuk aktivite ve hosluk olurdu. Cay icerken sohbet etmek arada. Mesela biz aktivite olsun diye bi puzzle basladik hayalimizdi evlendik tekil yapmaya devam ettik. Neyse eger karsinizdaki uyum sagliyabiliyorsa yapilabilcek hersey size aktivite olabilir.

Benim eşim evde oturmayı hiç sevmez bir engel yoksa her gün mutlaka dışarı çıkarız yürüyüş yaparız, yer, içeriz.
Evdeysek film izleriz, 5 kedi var onlarla oynarız yada bilgisayar başındayızdır (evden çalışıyoruz.)
Ortak hobimiz ise kuşlar ve onları fotoğraflamak. Bunun için kaçabildiğimiz kadar doğaya kaçıp Türkiye'de görülebilecek 491 kuş türünü fotoğraflamaya çalışıyoruz.
Şimdi bebek bekliyoruz bir süre kısıtlanabiliriz ama hayalimiz kızımızı da alıp gezmek :KK24:

Merhaba hanımlar eşinizle sosyal aktivite olarak neler yapiyorsunuz
Ben güreşiyorum mesela o oturuyor diyelim koşup koşup üstüne atlıyorum benimle ilgilen diyen kalk yemek hazırlayalım diye o da kendini benden kurtarmaya çalışıyor tabi biz yeni evliyiz daha ileride daha farklı sosyal aktiviteler bulacağıma eminim du bakalım

Evde olduğu zamanlar genelde Film izliyoruz, yürüyüş yapıyoruz akşamları, 101 oynuyoruz,eşim bahçe işlerini sever eker biçer onlarla uğraşıyoruz,sık sık semaveri mangalı alıp gidiyoruz biyerlere kamp tarzı takılıyoruz ara ara oynaşıyoruz öyle geçiyor işte

Back
X