bende 1,5senelik evvliyim hemen hemen hergun tartısırız ama kusmen bi şekılde konuşuruz sizce yanlışmı yapıyorum tavırmı alalıyım benı kırmıyo degıl kırıyo konuşup uzatmıyorm sızc ne yapmalıyım
her evlilikde oluyor tartışmalar..
elbette kırılmalar kırmalarda oluyor..
hakaret yoksa bencede uzatma..evlilik bu..:teselli:
bu arada nazar değdi kanımca;siftahımızı ettik..:mymeka:
:
bu arada, son zamanlarda tartışmadıgını sölemissin, nasıl,başarıyosun gormüyomsun duymuyomusun başka ne olabilir, sorunsuz hayatı düşünemiyorum varmı bunun çözümü:1no2:
sizde kavga çıkan konular neler mesela...
yeni evlilerde 'genelde';çorapları yere atması,lavaboda kıl bırakması,tuvalet kağıdını bitirip yerine koymaması,bardakları içtiği yerde bırakması,dağınıklık yapması,ev işlerine yardım etmemesi gibi konular kavga çıkarttırır..
bunlar mı?
sizde kavga çıkan konular neler mesela...
yeni evlilerde 'genelde';çorapları yere atması,lavaboda kıl bırakması,tuvalet kağıdını bitirip yerine koymaması,bardakları içtiği yerde bırakması,dağınıklık yapması,ev işlerine yardım etmemesi gibi konular kavga çıkarttırır..
bunlar mı?
hemen hemen hıı bide annesi falan az önce eşimi işe gönderirken mesela anesi üst kattaa oturuyo ben eşimi yolculuyorum sessiz ol annem uyanmasın ve ben delirdim öpmeden işe yolculadım
annesiyle değil başka bir apartmanda otursanız gene sessiz olmak durumundasın sabahın bu kör saatinde..hemen hemen hıı bide annesi falan az önce eşimi işe gönderirken mesela anesi üst kattaa oturuyo ben eşimi yolculuyorum sessiz ol annem uyanmasın ve ben delirdim öpmeden işe yolculadım
ay bacım biz bunları aştık..daha ekşın konular buluyoruz artık..:smiley-cool:hayatım yeni evli degiliz ama bu dediklerini hala benim koca kafalı kocam yapıyor.özellikle lavabo da kıl tüy bırakması mahvediyor beniklava: ama napalım allah başımızdan eksik etmesin.
heee tartısmaya gelince tartışır dururuz ama kavga etmeyiz yakında etmedik cok şükür.hem ben dayanamam haksız olunca hemen gider binerim tepesine kaydirigubbakcemile3
ay bacım biz bunları aştık..daha ekşın konular buluyoruz artık..:smiley-cool:
annesiyle değil başka bir apartmanda otursanız gene sessiz olmak durumundasın sabahın bu kör saatinde..
başkalarını rahatsız etmemek adına..
bunu böyle düşünürsen inan sinirlenmezsin..a.s.
ay bacım biz bunları aştık..daha ekşın konular buluyoruz artık..:smiley-cool:[/QUOT
iyide beni kırarakmı sölemesi lazım resmen kızmak icin bahane cunku kızdması için bı durum yoktu sadece anahtar sesi
mesela??:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?