Eşinizle ne kadar sıklıkla kavga edersiniz?

birbirimizi sinir etmemize bağlı..:ecrin_bebek:

evliliğimizin ilk zamanları çok atışırdık,sanırım bu alışma sürecini geçirdik..CADIARZU
sahi uzun zamandır hiç kavga etmedik..Allah'ım bozmasın..:Saruboceq:

biz evliliğin ilk yılında 3.kişiler yüzünden çok tartışıyorduk.
flört dönemimiz çok sakindi. yine aynı sakinliği yakaladık çok şükür

cok syk kavga etmeyiz en son iki gun once tartismistik.ama sonra ozurler diledi cicek cikolota felan alip gelmis baristikŞeniz:asigim::lepi:

bende 1,5senelik evvliyim hemen hemen hergun tartısırız ama kusmen bi şekılde konuşuruz sizce yanlışmı yapıyorum tavırmı alalıyım benı kırmıyo degıl kırıyo konuşup uzatmıyorm sızc ne yapmalıyım

her evlilikde oluyor tartışmalar..
elbette kırılmalar kırmalarda oluyor..
hakaret yoksa bencede uzatma..evlilik bu..:teselli:

bu arada nazar değdi kanımca;siftahımızı ettik..:mymeka:

:
her evlilikde oluyor tartışmalar..
elbette kırılmalar kırmalarda oluyor..
hakaret yoksa bencede uzatma..evlilik bu..:teselli:

bu arada nazar değdi kanımca;siftahımızı ettik..:mymeka:

bu arada, son zamanlarda tartışmadıgını sölemissin, nasıl,başarıyosun gormüyomsun duymuyomusun başka ne olabilir, sorunsuz hayatı düşünemiyorum varmı bunun çözümü:1no2:

:

bu arada, son zamanlarda tartışmadıgını sölemissin, nasıl,başarıyosun gormüyomsun duymuyomusun başka ne olabilir, sorunsuz hayatı düşünemiyorum varmı bunun çözümü:1no2:

sizde kavga çıkan konular neler mesela...
yeni evlilerde 'genelde';çorapları yere atması,lavaboda kıl bırakması,tuvalet kağıdını bitirip yerine koymaması,bardakları içtiği yerde bırakması,dağınıklık yapması,ev işlerine yardım etmemesi gibi konular kavga çıkarttırır..
bunlar mı?

hemen hemen hıı bide annesi falan az önce eşimi işe gönderirken mesela anesi üst kattaa oturuyo ben eşimi yolculuyorum sessiz ol annem uyanmasın ve ben delirdim öpmeden işe yolculadım

hayatım yeni evli degiliz ama bu dediklerini hala benim koca kafalı kocam yapıyor.özellikle lavabo da kıl tüy bırakması mahvediyor beni klava: ama napalım allah başımızdan eksik etmesin.
heee tartısmaya gelince tartışır dururuz ama kavga etmeyiz yakında etmedik cok şükür.hem ben dayanamam haksız olunca hemen gider binerim tepesine kaydirigubbakcemile3

hemen hemen hıı bide annesi falan az önce eşimi işe gönderirken mesela anesi üst kattaa oturuyo ben eşimi yolculuyorum sessiz ol annem uyanmasın ve ben delirdim öpmeden işe yolculadım

iyi yapmışsın canım öpmemekle.sanki sabah sabah taaa aşa kattan napıcaksında annesini uyandırıcaksın anlıyamadım.
hoş bende öpemedim kocamı ugurlarken o da sadece kızımı öptü.kendileri biraz grip te

annesiyle değil başka bir apartmanda otursanız gene sessiz olmak durumundasın sabahın bu kör saatinde..
başkalarını rahatsız etmemek adına..
bunu böyle düşünürsen inan sinirlenmezsin..a.s.

ay bacım biz bunları aştık..daha ekşın konular buluyoruz artık..:smiley-cool:

ilk kavgamızı 4 sene önce yaptık bir başkaları yüzünden 7 senede buoldu sadece biz tartışmayız bile yawww düşündüm şimdi halbuki çok aksi inatımdır...ama tartışmıyoruz konuşuruz kim haklıysa haklısın deriz bana göre haksızsa ben sakin bi şeklilde ben böyle yap dedim çünki bundan ötürü derim
oda düşünür bidaha yapacak olursam engel ol der.....aynı şeyi oda yapar

ay bacım biz bunları aştık..daha ekşın konular buluyoruz artık..:smiley-cool:[/QUOTE]

mesela??:jeyyar::jeyyar:

ay bacım biz bunları aştık..daha ekşın konular buluyoruz artık..:smiley-cool:

mesela??:jeyyar::jeyyar:[/QUOTE]

mesela;
uzun süredir tartışmıyoruz dedikten sonra onu uyandırmaya gittim.yatakta şakalaşırken kafama vurdu..:mymeka:
el hareketlerinden hoşlanmıyorum biliyor..bende ona geçirdim bi tane:smiley-cool:
giyindi çıktı..hihoyyyt

evlilk çok zor biraz düşünsen işin içinden cıkamıcak duruma düşüyosun ben kendimi toparlamasaydım heralde bi hastalıga yakalanırdım aramızdaaki sorunlar neysede başkaları yüzünden beni kırması içimi çok acıtıyom bide kaynana dır dırı gerçi valideyle konuştum mesafeliyim artık hep oleydmde oo anlamıyodu cok şukur annladı ama napıym ben dogurdum dıyo hergun tartışmamızı sebeo oluy bole olmasıı o ıstedı yanlısmı sızce:1closedeyes:

mesela??:jeyyar::jeyyar:

mesela;
uzun süredir tartışmıyoruz dedikten sonra onu uyandırmaya gittim.yatakta şakalaşırken kafama vurdu..:mymeka:
el hareketlerinden hoşlanmıyorum biliyor..bende ona geçirdim bi tane:smiley-cool:
giyindi çıktı..hihoyyyt
[/QUOTE]

şaka yapıyosun ben eşime geçirsem beni cok kotu yapar benım eşım cok agresif acaba kocakarı ıstesek degıstırebılırmyız

Evliliğimizin ilk zamanları acayip çok tartışırdık. Sebepli sebepsiz hemde.
Allah' ım benim sevdiğim adam bu olamaz diye ağlardım resmen.
Meğerse alışma dönemiymiş. Şimdi çok şükür nadir olarak tartışırız bu da tuzu biberi :1rolleyes:

Valla hiç hesaplamamıştım :uhm: ama şöyle bir düşünürsem evliliğimin ilk senesinde çok tartışıyoduk şimdi eskisi gibi değil nadir 1 ay hiç kavga etmesek 2 gün üst üste edebiliriz duruma bağlı yani.
Beni ne zamn sinir ederse o zaman açıyorum ağzımı oda tabi kaydirigubbakcemile

Ayrıca hiç bir zamn etmedik orda tüy var burda kıl var dağıtmışsın diye güzelce uyarırım oda tamm der yada ukala bir şekilde sen kendine bak deyip hatalarımı bulmaya çalışır şakkıdı eee tabi oda beni uyarır Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…