Eşinizle ne kadar sıklıkla kavga edersiniz?

genelde her akşam kavga ederiz sudan sebepler ile bide oğlumuz yüzünden ana hemen barışırız küs kalmayız

Biz pek kavga etmeyiz,ayda yılda 1 desem yeridir
bi de konuya bakın:anneannesi...

anneannesine acaip düşkündür beyefendi,benim de hiç anneannem olmadı annem çok küçükken vefat etmiş.
böyle nasıl anlatsam 70-75 yaşlarında,herşeyi merak eden,geveze mi geveze,pat diye çekinmeden konuşan bi anneannesi var pek yıldızımız barışmıyo desem yeridir
onun yüzünden kavga etmişliğimiz vardır biraz...:)))

hergün genelde kendiside biliyor ve gecen gün söyledi saat ögle 13le 18 arasi ikimizden biri evde olmasin dedi ya sen cik cocuklarla ya ben gideyim disariya dedi aynende öyle oluyor bu hafta ücgün ben ciktim cocuklarla disari iki günde o cikti

valla regl olmadan bir iki gün önce ben sebepsiz kavgalar çıkarırım alınganlığımda pek üstümde olur, o alıştı artık tabii onun dışında bl olmaz sakardır benim eşim mutlaka ya halıya bişi dökr ya sevdiğim bişiyi kırar ben yine bağırırım adamın eli ayağına dolaşır başka bişiler devirir kırar kavga ederiz sonra blli olmaz yani bizim kişisel kavgalarımız 5 dakka sürer beş dakka sonra dalga geçeriz birbirmizle ama sebep ailelerse offffffffffffffff o zaman ............ gerisini hiç anlatmıyım ben

Kavga pek etmeyiz, iyi anlasan neseli bi ciftiz
ama ayda bir hafif capli bi anlasmazlik oluyor
oda tuzu biberi :)

evlendıgımız ilk zamanlar çok kavga ederdık sımdı hiç etmıyoruz.. olsada cok nadirr oda 3.sahıslardan dolayı cıkıo..
biz suan aşkımla cicim aylarımızı yasıyoruz , 13 aylık evlıyım..

cok sekersiniz ya sanki biri bizim evi anlatiyomus gibi okudum

hiç kavga etmeyiz diyebilirim. biz sıkça beğenmediğimiz konuları sakince tartışır konuşuruz.
kavga etmek isteyen taraf tek başına eder bizde adet böylee :)

Her ay adet donemi oncesi acayip agresif olurum ve resmen tartisma cikarmak icin bahane ararim.Ama canim esim bana uymaz ve alttan alir o donemlerde,cok anlayislidir.Onun icin ufak tartismalarla o donemide atlatiriz.Onun disinda tartismalarimiz olmaz hic

Kavgada ederim küserimde..
Hatta abartırım 3-5 gün konuşmam..
Ben ne zaman konuşursam oda ozaman konuşur bana bağlı..
O küsmez ben küstüğüm için trip yapar..

hemen hemen hergün ufak tefek atışmalarımız olur örneğin onun herşeyini benden beklemesi arabasını emanete vermesi el kol şakasını sevmediğim halde yapması gibi konularda atışırız ama uzun zamandır kavgamız olmadı şüküratışmalarımızı kavgaya dönütürmüyoruz
birde hiç küs kalmayız ben de kinci değilim eşimde kin tutmaz

tartışmalar genelde benim yüzümden çıkar
ufak tefek önemsiz şeyler onlarda
hiç ciddi kavgamız olmadı Rabbim yaşatmasın da

ufak tefek atışmalar tabiiki olur ama karşılklı olarak bir taraf sinirlendiğinde diğer taraf susarsa kavga hiç bir zman olmaz.eşim sinirliyken ona laf anlatmam mümkün deil en iyisi o konuşsn ben susaym nası olsa kısa bi süre sonra siniri geçeceğinden derdimi anlatırm

valla arkadaşlar konu tam benlik evliliğimizin ilk yılları ailesi yüzünden çıkardı tekrar başladı 6 yıllık evliyiz 2 tane çocuğumuz var eşimin ailesi sürekli karşılıklı oturalım aynı evde oturalım gibi şeyler söylerler anlayamadığım şeyse diğer kaynıma ev araba vs maddi konularda çok yardım ettiler bei öyle sevmezlerde bende safımdır anlamam numaralarını
şimdi kaynım bütün malları sattırdı yedi bize hiç bişey vermediler ama onlar asla yaklaşmazlar ayrı şehirdeler biz kiracıyız evi değiştireceğiz gelin bizim apartmanda oturun diye ısrar ediyorlar yaşlanıyorlar ve kendilerine bi hizmetçi arıyolar ve beni görüyorlar çok yokluklar gördüm hiç yardım etmediler bizim arabamız yokken eltime araba aldılar eşimle şuanda küssüz ve barışsak bile onlar bu fikirden geçene kadar barışmayız benim hatam nerde

2,5 ay oncesıne kadar nerdeyse 2 gunde 1 . sebep olaylara yrumsuz kalması.
sımdı ayda bıre dustu. antıdepresan kullanıyorumda

evliliğim ilk ayları çok sık ediyorduk
hepde 3.şahıslar yüzünden.
yine kavgalarımız 3.şahıslar yüzünden oluyor
hala ediyoruz ama birbirimize alıştık galiba
çok büyütmüyoruz gibi geliyor
çok kızdığım anlar oluyor .
ama belli bir yaşa gelince huyunu değiştirmek çok zor
ona alışmaya çalışmak en doğrusu oluyor bence.

bızde usreklı edrz butun kavgaların sebebı annesıdr başka hıç bı sebebı yok duşunuyorumda
bazende kendımz ıcın etsek ya

gün aşırı kavga edecek bir şey buluyorum ne hikmetse ama çıkıyor napiyim :95:

keyfime göre değişir...
evdeki tartışmalar bana göre uzar yada kısalır...
keyfim yerindeyse sorunları görmezden gelir keyfim yerinde değilse sorun olacak şeyler ararım...:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…