Eşinizle ne kadar süre şakalaşırsınız?

Onun yerine bir kahve yapsan da gel içelim desen, sohbet ortamı kursan, o süreyi daha anlamlı ve verimli geçirseniz olmaz mı?
En bilemedin sevişin yani, şaka 3 dk 10 dk olur güldün ettin , bitti yani.
Bitmeli.
Oda eğleniyor ama vakit çok geçince böyle konuşuyor tabiki kahvede içiyoruz sohbette ediyoruz hergün böyle değil ki

Adamla demek ki şakalaşma tarzınız yanlış gıdıklanmak sevilmek istemiyor adam başka şakalar mı istiyor acaba .. Bi de öyle dene bakalım boşa vakit olarak görecek mi.. Ayrıca 5 te kalkıp uyumuyormuş ya ne yapıyor da uyumuyor?? Merak ettim doğrusu..

Kac senelik evlisiniz, kimi erkek evlilige gec adepte oluyo derler. Kavgalarda da eger barisan taraf hep sizseniz, alismistir senden adim bekler. Yoksa mal kelimesi normal mi ki 10 gun küs kalmana razi, ustelik barisan sensin adim aticagi yok

Sadece o değil yaa örnekti o
gece vardiyalı iş zordur adam eve gelince uyumak ister bence sen yemeğini ver pijamalarını ver giysin geçsin tv karşısına rahatça uyusun adamm.Sen de k.k ya gel yahuuuu sensiz olmaz buraları yorumlarına çok önem veriyorum

Sana seni sen geri verebilirsin. Ama akıp giden zamanı kimse kimseye geri veremez ömür böyle köşe kapmaca ile geçmez çok efkarkandim zaten birlikte geçirdiğiniz zaman kısıtlı imiş siz de onu şakayla güzellikle geçirmeyi yeğlemişsiniz ne güzel ama onun buna bile tahammülü yoksa annenizin evi ile kendi evinizde boşa mekik dokumayın

Kac senelik evlisiniz, kimi erkek evlilige gec adepte oluyo derler. Kavgalarda da eger barisan taraf hep sizseniz, alismistir senden adim bekler. Yoksa mal kelimesi normal mi ki 10 gun küs kalmana razi, ustelik barisan sensin adim aticagi yok
Beşinci seneye girdik.İlk iki sene hep alttan aldım sonra baktım hep ben adım atıyorum geri çektim ona göre mal kelimesinde birşey yoktu ve hiç konuşmuyor değildim ama yüzüm gülmüyordu halinden memnundu demek ki...

Bu arada bazı insanlar vardır uyanınca geri uyuyamaz. 5te uyanıp uyumamasının sebebi bu olabilir. Veya bir derdi var adamın uyutmuyor, acaba neyi var bir sorsanız mi?

Bu yorum gerçekten gözlerimi doldurdu ağlamak üzereyim

Bu arada bazı insanlar vardır uyanınca geri uyuyamaz. 5te uyanıp uyumasının sebebi bu olabilir. Veya bir derdi var adamın uyutmuyor, acaba neyi var bir sorsanız mi?
Derdi işi ama şuan yapacak birşey yok aslında asıl dert kendi ama farkında değil ona göre herkes sorunlu kusurlu...

Bu arada bazı insanlar vardır uyanınca geri uyuyamaz. 5te uyanıp uyumasının sebebi bu olabilir. Veya bir derdi var adamın uyutmuyor, acaba neyi var bir sorsanız mi?
Evet bence de sormalı da ben değil konu sahibi onu sorsun adama yanlışlıkla bana söylediniz sanırım

Derdi işi ama şuan yapacak birşey yok aslında asıl dert kendi ama farkında değil ona göre herkes sorunlu kusurlu...
Bilemedim... Belki de bu tür sakalasmalari sevmiyordur eşinizi en iyi siz tanırsınız. Huzur yok evde dediği zaman hiç sordunuz mu neden yokmuş? Siz ne yapmışsınız ona?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…