- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Oda eğleniyor ama vakit çok geçince böyle konuşuyor tabiki kahvede içiyoruz sohbette ediyoruz hergün böyle değil kiOnun yerine bir kahve yapsan da gel içelim desen, sohbet ortamı kursan, o süreyi daha anlamlı ve verimli geçirseniz olmaz mı?
En bilemedin sevişin yani, şaka 3 dk 10 dk olur güldün ettin , bitti yani.
Bitmeli.
Fingirdemek İşte yav niye anlamıyorsunuz hanımlar
+18 değil diyorum hala fingirdemek diyorsunuzFingirdemek İşte yav niye anlamıyorsunuz hanımlar
Adamla demek ki şakalaşma tarzınız yanlış gıdıklanmak sevilmek istemiyor adam başka şakalar mı istiyor acaba ..Eşim vardiyalı çalıştığından geceye dönünce annemlerde kalırım.Ayın rahat 10 günü olmam evde.İzin günlerinde birşey yapmazdık gezmek vs gibi hep evdeydik.Gündüz çalışıncada geç gelir yemeğini yer 2-3 saat sonra uyur hak verip saygı duyarım.Bazen izin günlerinde şakalaşırım onunla belki 1-1.5 saat sürer sonra geçen zamanı görünce vaktimi harcadın hep aynı işte de huzurum yok evdede der söylenir yorulduğunu söyler yatar.Bu arada izin günlerinde gündüz işe giderken bile kalmadığı saatte 5te kalkıp uyumaz bunu neden yapıyor anlamıyorum.Huzur yok demesi beni deli ediyor sanki sürekli kavga ediyormuşuz gibi ezberlemiş gibi hep aynı laf.Sizce ne yapmalıyım? Şakalaşmak derken gıdıklamak sevmek vb. +18 değil.
Kac senelik evlisiniz, kimi erkek evlilige gec adepte oluyo derler. Kavgalarda da eger barisan taraf hep sizseniz, alismistir senden adim bekler. Yoksa mal kelimesi normal mi ki 10 gun küs kalmana razi, ustelik barisan sensin adim aticagi yokBekarkende yalnız vakit geçirmeyi severmiş odasından çıkmazmış öyle devam etmeyi düşündü galiba.Aslında geçen kızmıştım ona 10 gün kadar uzak durdum pek konuşmadım bunun sebebiyse bana mal demesiydi ama ben geri adım attım yanlış yaptım sanırım.
gece vardiyalı iş zordur adam eve gelince uyumak ister bence sen yemeğini ver pijamalarını ver giysin geçsin tv karşısına rahatça uyusun adamm.Sen de k.k ya gel yahuuuu sensiz olmaz buraları yorumlarına çok önem veriyorumSadece o değil yaa örnekti o
Artı 18 değil yazmış ama
Beşinci seneye girdik.İlk iki sene hep alttan aldım sonra baktım hep ben adım atıyorum geri çektim ona göre mal kelimesinde birşey yoktu ve hiç konuşmuyor değildim ama yüzüm gülmüyordu halinden memnundu demek ki...Kac senelik evlisiniz, kimi erkek evlilige gec adepte oluyo derler. Kavgalarda da eger barisan taraf hep sizseniz, alismistir senden adim bekler. Yoksa mal kelimesi normal mi ki 10 gun küs kalmana razi, ustelik barisan sensin adim aticagi yok
Bu arada bazı insanlar vardır uyanınca geri uyuyamaz. 5te uyanıp uyumamasının sebebi bu olabilir. Veya bir derdi var adamın uyutmuyor, acaba neyi var bir sorsanız mi?Adamla demek ki şakalaşma tarzınız yanlış gıdıklanmak sevilmek istemiyor adam başka şakalar mı istiyor acaba ..Bi de öyle dene bakalım boşa vakit olarak görecek mi.. Ayrıca 5 te kalkıp uyumuyormuş ya ne yapıyor da uyumuyor?? Merak ettim doğrusu..
Bu yorum gerçekten gözlerimi doldurdu ağlamak üzereyimSana seni sen geri verebilirsin. Ama akıp giden zamanı kimse kimseye geri veremez ömür böyle köşe kapmaca ile geçmez çok efkarkandim zaten birlikte geçirdiğiniz zaman kısıtlı imiş siz de onu şakayla güzellikle geçirmeyi yeğlemişsiniz ne güzel ama onun buna bile tahammülü yoksa annenizin evi ile kendi evinizde boşa mekik dokumayın
Bence bir de onu dene, 1,5 saat fışırtıya sesi çıkmaz adamın+18 değil diyorum hala fingirdemek diyorsunuz
Derdi işi ama şuan yapacak birşey yok aslında asıl dert kendi ama farkında değil ona göre herkes sorunlu kusurlu...Bu arada bazı insanlar vardır uyanınca geri uyuyamaz. 5te uyanıp uyumasının sebebi bu olabilir. Veya bir derdi var adamın uyutmuyor, acaba neyi var bir sorsanız mi?
kaç çocuk varBeşinci seneye girdik.İlk iki sene hep alttan aldım sonra baktım hep ben adım atıyorum geri çektim ona göre mal kelimesinde birşey yoktu ve hiç konuşmuyor değildim ama yüzüm gülmüyordu halinden memnundu demek ki...
Evet bence de sormalı da ben değil konu sahibi onu sorsun adamaBu arada bazı insanlar vardır uyanınca geri uyuyamaz. 5te uyanıp uyumasının sebebi bu olabilir. Veya bir derdi var adamın uyutmuyor, acaba neyi var bir sorsanız mi?
Bence bir de onu dene, 1,5 saat fışırtıya sesi çıkmaz adamın
Bilemedim... Belki de bu tür sakalasmalari sevmiyordur eşinizi en iyi siz tanırsınız. Huzur yok evde dediği zaman hiç sordunuz mu neden yokmuş? Siz ne yapmışsınız ona?Derdi işi ama şuan yapacak birşey yok aslında asıl dert kendi ama farkında değil ona göre herkes sorunlu kusurlu...
geçmişten gelen sorunları olmalı o farketmemiş ama siz cin gibisiniz farketmişsiniz .çocukluğuna inip incelemek lazımDerdi işi ama şuan yapacak birşey yok aslında asıl dert kendi ama farkında değil ona göre herkes sorunlu kusurlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?