eşinizle ne sıklıkla cinsel ilişkide bulunuyorsunuz?

haderdance.gif

İki çocukla ne yapalım, her fırsatı değerlendiriyoruz. Artık gırgır olur, bulaşık ya da çamaşır makinesi boşaltırken olur, buzdolabını yerleştirmece esnasında olur. Çimdik candır. :KK200::KK8:

Tek çocukla her fırsatta ellerle, gözlerle ve sözle taciz. İcraate gelince ölü taklidi yapmak suretiyle ayrı koltuklarda sızmış erkekler koğuşu.. :olamaz:

Tek çocukla her fırsatta ellerle, gözlerle ve sözle taciz. İcraate gelince ölü taklidi yapmak suretiyle ayrı koltuklarda sızmış erkekler koğuşu.. :olamaz:
Hehe. Bizde de durum pek farklı değil ya. Sevişme eyleminin ulaşılmaz olduğu gün içindeki saatlerde, sürekli bir cilveleşme hali... Akşam sekiz buçukta kızlar fosur fosur uyumuş oluyor. Aksiyon için mükemmel zaman. Ama biz ne yapıyoruz? Gel azıcık level kasalım diye, liseli ergenler gibi oyun başına geçip, çay hüpletiyoruz.

Bu konu çok sıklıkla açılıyor, ve bunun bir tarifi yok insanlar ne zaman çekim yaşarsa o zaman olmalı görev gibi görülmemeli diye düşünüyorum ya.

Hehe. Bizde de durum pek farklı değil ya. Sevişme eyleminin ulaşılmaz olduğu gün içindeki saatlerde, sürekli bir cilveleşme hali... Akşam sekiz buçukta kızlar fosur fosur uyumuş oluyor. Aksiyon için mükemmel zaman. Ama biz ne yapıyoruz? Gel azıcık level kasalım diye, liseli ergenler gibi oyun başına geçip, çay hüpletiyoruz.

Aklımızca arayı sıcak mı tutmaya çalışıyoruz acaba? :KK70:
Aslında kendi bacağıma sıkıyorum. Adam akşamı beklenti içinde geçiriyor. Ama sonra ters köşe.. :KK70:

Valla 7 senelik evliyim.
Biz çocuk için çok uğraşan ve gebelik kayıpları oldugu için ve tüpüm tek oldugu için , sürekli doktor tarafından 2günde bir ilişkiye zorlanan çift olarak cinsellikten soğuduğumuz için hiç süre tutmam.olsada olur olmasada olur :)

Valla bebiş istedigimizden haftada 4-5.
Fazlası da sperm üretimi için iyi değil ama degerlendirelim diyoruz bir umut :işsiz:

Bende bu konunun neden kıyas meselesi olduğunu bir türlü anlayamıyorum bazen.
Normali - anormali diye birşey olduğunu düşünmüyorum.
İnsanlar bulunduğu hayat şartlarına göre kendilerini yönlendirirler fikrindeyim.

Kimisi bebek için uğraşıyordur, haftada 4-5 gün yapar.
Kimisi de bundan bıkmıştır, aklının ucuna gelmez.
Kimisi yeni evlidir, eşinden dertlenir çok fazla üstüne geliyor diye.
Kimisi de artık bağlarından sıkıntılıdır, eşi onu boşluyor diye dertleniyordur.
Kısaca nasıl bir elin 5 parmağı bir değilse, ilişkilerdeki yaşamlarda bir olamaz.

Bazısının sorunları vardır olmaz, bazısı da hala ilk günkü gibi yaşıyordur evliliğini yıllar geçmiş olsa da gayet sıcaktır aralarındaki ilişki.

Kıyaslamayın kendinizi.
Normali veya anormali diye birşey yok.
Şartlar, koşullar, duygular neyse, odur olması gereken.

Bebekten önce haftada 2 olurdu bebekten sonra eşim ne zaman bebelerden vakit bulup yanında uyusam hazır vaziyette :)) bazen 5 dakika uzanayım diyorum hemen uyaniyo adam gel yanıma diye tabi bende yorgunluktan bittigim zamanlarda bebelerimin yanında uyuyorum mecburen:uykucu: yani biz bebekler olduktan sonra daha doğrusu eşim :-)daha istekli iki kere üst üste olmuşluğu vardır söylemesi ayıp:olamaz:

Back
X