- 20 Ocak 2010
- 48.564
- 186.785
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi SSelinn_88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayn bizdd gundd 6 kere filan yapiyoduk ama su anda hamileyim garibim istiyor ama yapamiyoruzEvet sizde sorun var biz günde 4 kere yapıyoruz normalide budur
Merhaba arkadaşlar,
eşinizle ne kadar sıklıkla ilişkide bulunuyorsunuz? Bizde mi sorun var. İş güc çoluk çocuk derken aklımızın ucundan gecmiyor. Akşam yorgunluktan aklıma hiç birşey gelmiyor.
haydiii bu konunun şerefine bu gece hepiniz sevişin gariii![]()
Hayır öyle değil bayan konuyu bdv ye açtı konu daha sonra cinsellik bölümüne taşındıKusura bakmayın , benim anlamadığım şey , insanlar bu bölüme giriyor konuları okuyor sonra , " sana ne bizim cinsel hayatımızdannn !!! " diye tepki gösteriyor .
Eeee bölümün adı CİNSELLİK ... İnsanların burada örgü el işi konusu açmayacağı belli .
Rahatsız olan veya cevap vermek istemeyen girmesin olsun bitsin , öyle değil mi ama ?
Bence sizin bu yorumunuz bi garip bunu saçma bulduğunuz halde girip bide yorum tapma gereği buluyorsunuz.demekki merak etmiş yazmazsınız biter insanları neden eleştiriyorsunuzki.size göre hiç kimse konu açmasın kimene ya isteyen istediğini sorarAklınızın ucundan geçmiyorsa geçmiyor, ne yapalım? Şu minvaldeki konuları bir saçma buluyorum ki...
Hayır yani, cevaplara göre mi şekil alacak sevişme sıklığınız ya da aklınızın ucundan geçmeyen şey aklınızın merkezine mi oturacak? Nedir yani?
Şimdi üyeler dökülür teker teker şu kadarda bir sevişiyoruz diye. Şaka gibi.
Bence sizin bu yorumunuz bi garip bunu saçma bulduğunuz halde girip bide yorum tapma gereği buluyorsunuz.demekki merak etmiş yazmazsınız biter insanları neden eleştiriyorsunuzki.size göre hiç kimse konu açmasın kimene ya isteyen istediğini sorar
kesinlikle bizdede durum oValla konu sahibi biz savaşmaktan sevişmeye fırsat bulamıyoruz..
Bu ruh haline, kişiye göre değişir ki.. Bazen sabah akşam, bazen her gün, bazen günaşırı, 3 gün de bir çok değişkenMerhaba arkadaşlar,
eşinizle ne kadar sıklıkla ilişkide bulunuyorsunuz? Bizde mi sorun var. İş güc çoluk çocuk derken aklımızın ucundan gecmiyor. Akşam yorgunluktan aklıma hiç birşey gelmiyor.
Önce siz skorunuzu yazınSkorları alayım.şu an kim önde hadi gayri günün en çok sevişenini seçiyoruz.![]()
Kac yıllık evlisinValla bazen 10 günde bir bazen haftada 2 veya 3 oluyor biZde belli bir düzen yok
İl güç benim ufak bebeğim var çok yorgun olduğumuz dönemler 10 günde bir olmuştur ama 10 günü hiç aşmadı
Kaç sefer yapiyonuzBiz haftada 2-3 kere yapıyoruz. Madem merak edip sordunuz, ayıp yok istekli olan taraf ben oluyorum özellikle adet öncesi. Ben başlatıyorum yani. Farklı şeyler denemeyi de seviyorum.
Ben 8 yıllık evliyim biz de ortalama bi gün arayla veya 2gun arayla 2 yapıyoruz siz nadiren mi 2 yapiyorusunuzBebekten önce haftada 2 olurdu bebekten sonra eşim ne zaman bebelerden vakit bulup yanında uyusam hazır vaziyette :)) bazen 5 dakika uzanayım diyorum hemen uyaniyo adam gel yanıma diye tabi bende yorgunluktan bittigim zamanlarda bebelerimin yanında uyuyorum mecburenyani biz bebekler olduktan sonra daha doğrusu eşim
daha istekli iki kere üst üste olmuşluğu vardır söylemesi ayıp
![]()