esinizle ne siklikla tatile cikiyorsunuz

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.021
158
ben evleneli iki hafta sonra 2 ay olacak. esim polis oldugu icin balayimiz bile amir telefonlari izin uzatma cabalariyla gecti cunku esime dugunden 4 gun once 7 gunluk dugun izni verilmisti yani dugunden sonra 2 gun kaldi bize. saolsun anlayisli bi komiser cikti sa idari izinle i hafta uzatti.

benim ailem gezmeyi cok sever yani babam ozellukle her firsati kisa tatille gecirir ama dugunden once hazirliklar nedeniyle ben ailemle sadece bir kez iki gunlugune gidebildim ondan sonra yaptiklari tatillere gidemedim.

simdi de esimle karar verdik dogru duzgun vakit geciremedigimizden bi kac ay para biriktirip uakin illere kacamak yapicaz (gizlice birikim yaptigimindan bahsetmistim o parada bu tatiller icin ilac gibi iyi ki erkenden baslamisim )

ama diyorim ki simdi surrkli tatile gidince ailem yanlis anlarsa biximlr gelememisti dersr falan boyle sucluluk hissediyprum yeni evlendigim icin mi boyle oluyor sizler ne siklikla tatil yapiyosunuz (tatilden kastim 5 yildizli otelde yedo gun kalmak degil gunu birlik gidip gezmek bile olur)

Bu işin sayısı olmaz ki. Bütçeniz neye elveriyor canınız ne kadar istiyorsa o kadar gidersiniz. Aileden çekinilecek bir durum yok.

Eşimin musait olduğu ani hic kacirmayip bazen yakin illere gidiyoruz bazen Istanbul'u geziyoruz bazen de evdeyiz. Ama eşim de 2 3 ayda bir gun musait olabiliyor anca..
Ayrica aileniz neden yanlış düşünsün ki? Sonucta siz artik evlisiniz aksine sevinirler bence, bizimkiler seviniyor..

Bu işin sayısı olmaz ki. Bütçeniz neye elveriyor canınız ne kadar istiyorsa o kadar gidersiniz. Aileden çekinilecek bir durum yok.

sanirim onlarla son tatillerinde bi arada degildim ya bi de nisanlilik doneminde yilbasinda falan nisanlimla beraberdim o zaman guzel geliyodu ama simdi icim burkuluyo gibi oluyo keske biraz daha vakit grcirseydik diye canim sormak istedigim yilda kac kere butce ayirabiliyosunuz tarzkndaydi cunku biz boyle tatiller icin en az ne kadar butce gerekir bilmiyoruz da mesela balayimix bi haftaydi 800 tl odedik somdi iki uc gunluk bi sey icin 400 tl flan yeterli olur mu onu merak ediyoruz

eşim yok evli degilim kafam bugün öyle dolu va agrı varki çatlıyacak bir bıraksalar beni benle kendi başıma kaçıcam tatile of offfffff

oy anam oyyyyy

sanirim haklisin babam balayindan dondugumuzde iyi ki gittiniz ben gitmis kadar oldum demisti. ben nisanlilik doneminde yilbasi izin gunu falan hep nisanlimin yanindaydim sanirim bu yuzden daha cpk vakit gecirseydim ailemle buruklugu oldu

Tercih edilen yere göre değişir bütçe meselesi. Pamsiyonda kalır, alkol almazsanız 400-500 2-3 gün için ideal olur. Otelde kalırsanız herşey dahil değilse yetmez. Ama o civarda fiyatlara bu mevsimde herşey dahil bulunur gibi.

Geçenlerde eşimle bu yıl tatillere ne kadar harcamışız diye bir hesap yaptık 11000 lira çıktı. Biraz daha kassak ikinci el bir araba alabilirmişiz. Bir de yılbaşı var şimdi. O da bu yılın bütçesine girecek, nerden baksan 1000 lira. 6 kez tatil yaptık bu sene, kimi 2 gün kimi 1 hafta şeklinde.

Ben hala yeni yıla annemlerle girmiyorum diye burukluk yaşıyorum. Ama evli değilken de onlarla olmazdım zaten genelde böyle zamanlarda. Evlilikle çok alakası yok ama insan bazen takıyor kafaya, anlayabiliyorum.

ay evet onumuzde yilbasi var . biz bi senedir esimle bi evlenelim yilbasinda izin denk gelirse nevsehir de magara evleri var oraya gidelim diye plan yapiyoduk hala da oraya gidelim istiyoruz ama simdi annemler bizle gecirmek isterse diye de bi burukluk var

Önceden plan yaptığınızı ya da gitmeyi düşündüğünüzü çıtlat annenlere. Böylece sizinle geçirmek gibi bir talepleri olmaz. Bizimkiler artık bu sene ne yapıyorsunuz diye soruyorlar

Bayramlarda zaten aileler uzak memleketlerde oldugu için gidiyoruz mutlaka..Her yaz kendi memleketime giderim kızım agaç,çimen,toprak görüp dalından taze meyve yesin diye.

Yaz aylarında zaten hafta sonları yakın illere kaçıyoruz..Ya da hafta sonu İstanbul'u turluyoruz..

Seviyorum gezmeyi ya

Bu başlığı okuyunca nette eşinize senede kac kez cicek alırsınız diye bi amcaya soruyorlardi cok komik bi videoydu o geldi aklima izlemenizi tavsiye ederim :) suan kendimi o amca gibi hissettim cunkum :))) benimde esim polis ama malesef biz balayina bike gdemedik.. hic fırsat olmadi zaten borctan da ayikamadik bi sene bitti kii zaten balayinada gidrrsem kv kalpten giderdi kesin :)) neyse saka biyana bol bol gezin tozun tadini cikarin imkanlariniz dahilinde..yakin yerlerde kalmaniza gerek yok ki zaten bizim gibi bigun calisip bigun dinleniyosa esin ertesi gun evde olmalisiniz.gidinngezin valla imkanimiz olsa biz esimle bi dk durmazdik izin gunlerimizde

evet canim bizimkide bi gun gidip bi gun evde sorma kv ne kadar bozulduysa nasil gecti tatiliniz bile demedi aramadi da :)) hicte umrumda degil zaten o polis esi olunca boyle oluyo sanirim tatil icin bile kesin bi plan yapamiyo insan

Önceden plan yaptığınızı ya da gitmeyi düşündüğünüzü çıtlat annenlere. Böylece sizinle geçirmek gibi bir talepleri olmaz. Bizimkiler artık bu sene ne yapıyorsunuz diye soruyorlar

guzel fikir , bizimkiler de sevinir gibi oluyo babam biz bi yere gittigimizde iyi ki gittiniz ben gitmis kadar oldum diyo da bilmiyprhm gercekten mi yoksa beni uzmemek icin mi

evet canim bizimkide bi gun gidip bi gun evde sorma kv ne kadar bozulduysa nasil gecti tatiliniz bile demedi aramadi da :)) hicte umrumda degil zaten o polis esi olunca boyle oluyo sanirim tatil icin bile kesin bi plan yapamiyo insan
Aynen tatlim biz plansiz yasiyroz mqlesef esimle kackex niyetlenip gezmeye arabaya bindigimizde komiserinin sefinin arayip ise cagirdigini unuttum bile.. vaktiniz varsa gezin tozun ailelerede gidersiniz biz cok gittik de neoldu suyu cikti

Aynen tatlim biz plansiz yasiyroz mqlesef esimle kackex niyetlenip gezmeye arabaya bindigimizde komiserinin sefinin arayip ise cagirdigini unuttum bile.. vaktiniz varsa gezin tozun ailelerede gidersiniz biz cok gittik de neoldu suyu cikti

bu ara degilde sanirim yilbasindan sonra falan olur belki bi haftadir eve ugradigi yok hep gececi vakit bulunca da degerlendirmek istiyo iste insan bunaliyo boyle

bu ara degilde sanirim yilbasindan sonra falan olur belki bi haftadir eve ugradigi yok hep gececi vakit bulunca da degerlendirmek istiyo iste insan bunaliyo boyle
Bizim artik gecemiz yok cok sukur cevikteyken birlikteyken daha dogrusu gecemiz gunduzumuz kariamisti esjminbgitmedigi il kalmadi diyebikirim. Ama suan yinecevikte shortland da yani gaz sikiyor gecesi yok cok sukur enngec 12 bucuk1 de evde oluyor bunqda sukur diyorum cunku bi qra kafayi yicek duruma gekmistik

ay bizde cevikteki gunleri mumla ariyoruz simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…