ben evleneli iki hafta sonra 2 ay olacak. esim polis oldugu icin balayimiz bile amir telefonlari izin uzatma cabalariyla gecti cunku esime dugunden 4 gun once 7 gunluk dugun izni verilmisti yani dugunden sonra 2 gun kaldi bize. saolsun anlayisli bi komiser cikti sa idari izinle i hafta uzatti.
benim ailem gezmeyi cok sever yani babam ozellukle her firsati kisa tatille gecirir ama dugunden once hazirliklar nedeniyle ben ailemle sadece bir kez iki gunlugune gidebildim ondan sonra yaptiklari tatillere gidemedim.
simdi de esimle karar verdik dogru duzgun vakit geciremedigimizden bi kac ay para biriktirip uakin illere kacamak yapicaz (gizlice birikim yaptigimindan bahsetmistim o parada bu tatiller icin ilac gibi iyi ki erkenden baslamisim )
ama diyorim ki simdi surrkli tatile gidince ailem yanlis anlarsa biximlr gelememisti dersr falan boyle sucluluk hissediyprum yeni evlendigim icin mi boyle oluyor sizler ne siklikla tatil yapiyosunuz (tatilden kastim 5 yildizli otelde yedo gun kalmak degil gunu birlik gidip gezmek bile olur)