Eşinizle ne sıklıkta kavga edersiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi tgp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen hafta boyu saçma sapan sebeplere gerildğimiz olur
Bazen aylarca gül gibi yaşarız :)

Karşı tarafın hassasiyetletini bilmek lazım
İki tarafta buna dikkat ederse aslında ne saçma şeyleri büyüttüğümüzü anlarız

Bizim anlaşma şeklimiz tripli.her gün bir tartışmamız mutlaka olur.küstürür mutlaka beni.ama yanımdan da ayrılmaz.bu yüzden küs de kalamayız.

Anlattıklarınız Abes değil. Normal 3 günde bir Tartışma

Zaman geliyor durmadan tartisiyoruz
Zaman geliyor digerinin (afedersiniz) wc'ye gitmesini istemiyoruz yanyana olalim diye..

biz de 10 yıllık evliyiz.
ve iki cocuk var.
öncelikle evlilikte 10 yılı devirmek çok önemli bir dönemi geride bırakıp
yeni bir döneme başlamak benim gözümde.
bir kere artık bir çok şey oturmuş oluyor.
nerede neye nasıl tepki vereceğini bile bilirsiniz az çok eşinizin yada o sizin.
yada aranızdaki iletişim oturmuştur artık
nerede durmanız gerektiğini bilirsiniz karşılıklı.
10 yıl içinde herkes sınırlarını belirlemistir.
saygıda ki sınırın çizgisi aranızdaki iletişime göre çoktan şekil almış , cizgisini çizmiştir .
misal tartışma anında yada ani bir sinirlenme anında dahi
durmanız gereken nokta bellidir kafanızda.
bilirsiniz ki orada durmazsaniz telefasi zordur.
uzun oldu kusura bakmayın ama
10 yıllık evlilik sudan sebeplerden tartışma çıkarma evresini çoktan atlamistir aslında.
çünkü emin olun en keyif alacağınız en hoş vakit geçireceğiniz zamanlarinizi boşuna heba edersiniz.
tartistiginiz konular ne ise onlara çözüm bulun.
gerginlikten beslenen bir insan değilse eşiniz,
huzursuz ortamdan hoslanmiyorsa 3 günde kavga sebebi çok fazla .
kavga dediginiz tatli laf atışması ise sonrasında uzatmadan tatlıya bağlamak, gulusup sarilmak bir çok şeye çözüm olabilir.
ama ciddi ciddi kırıcı şeyler içeriyorsa karşılıklı gözden geçirmeniz gereken şeyler olabilir.

Biz kavga etmeyiz. Aslında fevri taraf benimdir. Eşim sakinleştirici taraftır. Bir şeye kizarsa trip atar. Surat karış oturur konuşmaz etmez. İlk yilimizda yemek de yemezdi kusunce onu aştık. Suratsizca yer kalkar. Ben hiçbir şey yokmuş gibi davranirim. Kendini toplayinca oturur konuşuruz. Ne oldu neden böyle oldu ne hissediyorsun gibi. Benim damarima basmaz. Ben de onun kızgın olduğunu bilirim. İkimizde sakinleşince oturur konuşuruz. Bir hafta konuşmaıgimizi bilirim. Bana göre hava hoş. Hataliysam bile oturup trip çekemem. Sorunu olan gelip konusur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…