Eşinizle öpüşüyor musunuz?

şaşırdım kaldım valla

ayy çokk sasırdım yaa....iğrenç mi diyooo tövbe tövbee=))) hiç mi yanii ??? haklısınız valla çeşit çeşittt

nasıl yani??hiç dudakları birbirine değmemiş mi??3 cocukda öpüşmeden meydana gelmiş o zaman.....iğrenç buyo birde öyle mi??gercekten insanlar cok tuhaf bazıları...ben eşimle öpüşmeyi neden iğrenc buluyim ki...onların sevgisinden şüphe ederim yani

evet.
hiç dudakları dudaklarına değmemiş.
hatun hastalık derecesinde titiz.
onunla alakalı olabilir mi bilemicem ama durum buymuş yani...
:26:

evlende gör sekerim, sevgiliykenki gibi tenha ya gerek kalmıyo hep yanyanasın banka gerek yok tv karsısındakı koltukta yan yanasın, bu dünyanın kuralı ya hersey ilk gibi olmaz sevgiliyken özluyosun vs vs evliliğin ilk zamanları da öyle sonradan çocuktan önce eşinin ailesi senin ailen sinir bozar gerilirsin unutmazsın evlilik bu böle kabul etmek lazım, yok öle filimlerdeki gibi gel git öpüş seviş sevgilim balım de dur öyle olmuyo olmazda bal yiyen baldan usanırmış, bende böle olmaz diyenlere diyorum ki evlilk bu o zanam hep sevgili kalcaksın, allh askına anne babalarımızda her an öpüsmuyolardı ya evlilik bu dur

Eltinde bir cinsmiş yani öpüşmeye iğrenç diyor ama 3 tane çocuk yapabiliyor. Yemek yediği yerden iğreniyorda çiş yaptığı yerden iğrenmiyor. İlginç...

bence öpüşmek birbirine dokunmak sevgi göstergesidir.. ben öpmeden dokunmadan duramam allahtan karsılıklıı =))))

Eltinde bir cinsmiş yani öpüşmeye iğrenç diyor ama 3 tane çocuk yapabiliyor. Yemek yediği yerden iğreniyorda çiş yaptığı yerden iğrenmiyor. İlginç...

allah seni ne etmesin. çayı püskürttüm senin yüzünden...
ondan daha ne bombalar çıktı o gün de anlatamam artık o kadarını...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…