Eşinizle öpüşüyor musunuz?

Minuscule9

Annesinin minik kuzusu!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
517
0
66
Trabzon
Aklıma takıldı bu konu. Eşim cinsel ilişki haricinde hiç öpmüyor beni. Sadece uyuyacağımız zaman ve işe giderken minik bir öpücük kondurur. İlk evlendiğimiz zamanlarda böyle bir sorunumuz. Bu durum normal mi? Sizlerde böyle misiniz?

kac yillik evlisinizki iste o ilk zamanlara bu yüzden cicim aylari diyorlar

benim eşim tam tersi 2 hafta önce ben ve çocuklarım gezmeye giderken vardığın zaman telefon et dedi ertesi gün kütahya depremi olmuştu bizde bi sorun varmı diye aradı bilmiyorumki bnm eşim beni 12 yıl sonradanmı sevmeye başladı ne :)

yeni evli olduğumuz için belki de sorunumuz yok bu konuda ama yıllar geçince nasıl oluruz,zaman göstericek tabi. ama yok ben dayanamam, yapışırım gibime geliyor siz de beklemeyin eşinizden, belki o da sizden bekliyordur.:44:

bende 4 yıllık evliyim yatak dışında evet bizdede sadece işe giderken gelirken ancak öpüşüyoruzz ama şuda varki sanırım çocuk olduktan sonra bu değişiyor çünkü çocuk doğmadan önce herşey daha farklıydı..bak şimdi aklıma takıldı birazdan işten gelicek kociş ufak öpücük değilde uzatayım bakalım nolcek

bu konu evli çiftlerin eksiği ne yazıkki.oysa evlilikteçiftlerin birbirine bağlılığını sıcaklığını arttırmak için ne kadar önemli.
öpüşmek konusunda kuytu köşeler, tenha parklar banklar konusunda uzmanlaşmış sevgilileri örnek almak lazım.onlar görülme basılma korkusuyla bu kadar isteklilerken evdeki kocayla nadiren öpüşen eşler...ilginç geldi birden

aslında gerçekten bence bu bir gerçek eşim yada ben birbirimizi istemediğimizden değil ama çocuk olmadan önce sadece ikimiz varız herşey serbest çocuk uyanıcak çocuk görecek derdi yok ee çocuk oluncada tabii bu kısıtlandığı için birde zamanımızın çoğunu çocuk alınca ilgi azalmıyo aslında ama çocuğu olan bilir herşeyi taklit edince malum kısıtlanıyosunuz..

biz dokuzuncu seneye girdik evliliğimizde ve severek evlendik ama çok nadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…