Eşinizle öpüşüyor musunuz?

İşte adalet böyle bişey; 2 yıllıkkken kapris yaparsın üfleyip püflersin,

12 yılın sonunda da niye beni öpmüyor diye forumlara başlık açarsın.

yok ben aslında alıstım öküzlüğe o yuzden olsa gerek emın ol öpmuyor dıe baslık atmam cunku onun hıc cinsellıkden yada öpmeden usanacagı yok tam bır boğa erkeği

10 aylık evliyim ondan mı bilmiyorum ama çok sık öpüşürüz biz her fırsatta diyebilirim.bi yere oturmaya gittik diyelim merdivenlerde asansörde :)))) bizde tam tersi ben öpüşmenin sonunu getirmek isterim ama eşim sadece öpüşmek için öper.hatta işten gelip kapıdan girdiği an bi 3-5 dk.öper beni her gün :)terapi olarak gördüğünü söyler..kocişimm benimmm...çok öpesim geldi bak şimdi

yok ben aslında alıstım öküzlüğe o yuzden olsa gerek emın ol öpmuyor dıe baslık atmam cunku onun hıc cinsellıkden yada öpmeden usanacagı yok tam bır boğa erkeği

benimki de boğa erkeği.
öpmekten usandı ama işte.
cinsellikten değil ama

zaten burada konuşulan cinsellikteki öpüşme değil, gün içindekiler.

evet canım gerçekten çocuk kaldı olgunlaşamadı. Belki askere gittikten sonra düzelir diyorum.

canım öptürmüyorda işte sorun orda. Yani yanaktan öper gibi kısa bir mucx la öpüyoruz birbirimizi ama mucxxxxxxxxxxxxx yapmaya kalkıştığımda durduruyor beni. Ehehe nasıl anlattım ama.

süper anlattın valla canım
ama biz daha birinci yılımızı bile doldurmadık sanırım bu yüzden ben yardımcı olamadım sana :26:

bende cinsellik anlamında eşlerin öpüşmediğini duydum
hani direk ilşkiye girmek konusu
önceden öpüşme olmadan ..
zaman geçtikçe eşler bunu yapıyormu gerçekten

[B ben hamile kalana kadar herşey yolundaydı
hamile kaldım, sigarayı bıraktım. ve sigaradan öyle bi tiksindim ki!
eşim bırakamadı ve o kokusu Allahımmm...
gel de öpüş yani
ben içerken bu sigaranın böyle koktuğunu bilmezdim yaaa, adam dişini de fırçalasa first de çiğnese o kokuyu yine alıyorum, yine alıyorum
[/B]

ay yuh yaa maşallahh
şaştım dudakların pek ballı galina bacım
baksana adam ayrılamıo
bizede öğret sırrını

Ben size daha bomba bir şey söyliyim.

Eltim ve kaynım hiç öpüşmemişler.
Düşünebiliyormusunuz?
Yahu o nasıl olur diyorum...
Ayy yok iğrenççç diyor....
Kocasına da aşık.
3 tane de çocukları var....

Demek ki insanlar çeşit çeşit...

Geçen gün face de biri yazmıştı statüsüne. Hala gülüyorum. İleti şu:

Hala KÖRKÜTÜK aşığız.
Ben "KÖR, o "KÜTÜK"

Ay öldüm gülmekten tam beni anlatıyor :) öyle bir gülmüşüm ki oğlum şaşırdı geldi telefonuma bakıyor bu kadın neye gülüyor acaba diye :)

öyle pis bişeyki üstüne başına siniyor bende cok tiskiniyorumsıgara kokusundan.benim eşimde sıgara iciyor,icme dedikce dahada cogaltıyor.

ayy çokk sasırdım yaa....iğrenç mi diyooo tövbe tövbee=))) hiç mi yanii ??? haklısınız valla çeşit çeşittt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…