- Konu Sahibi Minuscule9
-
İşte adalet böyle bişey; 2 yıllıkkken kapris yaparsın üfleyip püflersin,
12 yılın sonunda da niye beni öpmüyor diye forumlara başlık açarsın.
ka ctane kullanıcı okuyo konuyu yaaa..herkezde ne öpüşme meraklısıymış
yok ben aslında alıstım öküzlüğe o yuzden olsa gerek emın ol öpmuyor dıe baslık atmam cunku onun hıc cinsellıkden yada öpmeden usanacagı yok tam bır boğa erkeği
sürekli mıç mıç olmaktan bahsetmiyorum burda birazda şakaya vuruyoruz ama ciddi konuşmak gerekirse bence öpüşmek önemli bi mesele evliliklerde, olması gereken bişey, ilişki dışında da öpüşmek
tabii kardeş kardeş bi öpüşmeden söz etmiyorum
Flurry09 senin de eşin biraz çocuk kalmış galiba, seni kafana şaplak atarak sevdiğine göre, içindeki oğlan çocuğu bayağı bi canlı
sana katılıyorum canım. Bizim sıpa 1.5 yaşında eşim oğlumu öpünce hemen beni gösteriyor. Annemide öp diyor yani öpüncede pis pis sırıtıyor eşek :)
almanyalı1987 gecen bende böle senın gıbı kaç kısı okuyor dıe yorum yaptım banlandım
bunun yüzünden ne diye banlıyolar allah aşkına???hakaret mi içeriyormuş...şaşırdım bak şimdiii
canım öptürmüyorda işte sorun orda. Yani yanaktan öper gibi kısa bir mucx la öpüyoruz birbirimizi ama mucxxxxxxxxxxxxx yapmaya kalkıştığımda durduruyor beni. Ehehe nasıl anlattım ama.
bilsem 4 gun falan girememıstım küfürde kullanmam hıc acaba dedim naptımkı meger bunun yuzunden mış belkı senı es gecerler
10 aylık evliyim ondan mı bilmiyorum ama çok sık öpüşürüz biz her fırsatta diyebilirim.bi yere oturmaya gittik diyelim merdivenlerde asansörde :)))) bizde tam tersi ben öpüşmenin sonunu getirmek isterim ama eşim sadece öpüşmek için öper.hatta işten gelip kapıdan girdiği an bi 3-5 dk.öper beni her gün :)terapi olarak gördüğünü söyler..kocişimm benimmm...çok öpesim geldi bak şimdi
Geçen gün face de biri yazmıştı statüsüne. Hala gülüyorum. İleti şu:
Hala KÖRKÜTÜK aşığız.
Ben "KÖR, o "KÜTÜK"
[B ben hamile kalana kadar herşey yolundaydı
hamile kaldım, sigarayı bıraktım. ve sigaradan öyle bi tiksindim ki!
eşim bırakamadı ve o kokusu Allahımmm...
gel de öpüş yani
ben içerken bu sigaranın böyle koktuğunu bilmezdim yaaa, adam dişini de fırçalasa first de çiğnese o kokuyu yine alıyorum, yine alıyorum
[/B]
Ben size daha bomba bir şey söyliyim.
Eltim ve kaynım hiç öpüşmemişler.
Düşünebiliyormusunuz?
Yahu o nasıl olur diyorum...
Ayy yok iğrenççç diyor....
Kocasına da aşık.
3 tane de çocukları var....
Demek ki insanlar çeşit çeşit...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?