Eşinizle öpüşüyor musunuz?

biz de 3 aylık evlıyız kocişim sürekli öper beni ben bazen sıkılırım amaninnn bida sıkılmayayım ilerde belki bulamam

çok değişik bir konu olmuş. KK bütün üyeleri burada
Ben evli değilim şuan bulduğu her fırsatta öpmeye çalışır ama evlenince ne olur bilmiyorum.
Benim de bir arkadaşım vardı onlara göre evlilikte bile öpüşmek adetlerinde yokmuş yani cinsel ilişkide bile öpüşmek ayıpmış. Duyduğumda bir hayli şok geçirmiştim.

topici görünce nasıl bi konu bu yaaa dedim.. ama düşündüm de biz de öyle çok sık öpüşmeyiz..
dudaktan öpücük konduruurz birbirimize ama uzun öpüşme olmaz pek. zaten o başladı mı devamı geliyo..

ne tuhaf konu olmus ise giderken isten gelirken oper yatakta tabiki oper birde uzgun oldugum zamanlarda opme olayi cok oluyor da evet bende yeni fark ettim baska zamanlarda durup dururken nadiren oper niye hic farkina varmadimki neyseya 5senelik evliyiz bence iyi boyle zirt birt opulmekten hoslanmam

Konu takıpcı sayısına baktım da, ne cok esıyle opusmeyen ama bunu fark etmeyen kadın varmıs

Son düzenleme:
ay yuh yaa maşallahh
şaştım dudakların pek ballı galina bacım
baksana adam ayrılamıo
bizede öğret sırrını

iyi akıl verdin bacım balmı sürek bizde napak benimkii ruja kızıoo zaren bende inadına zaten hergün sürüyom nede olsa şap şup öpmüyon ne kızıyon diomm bal sürcem bugün.))

Gece uyumayaa odamıza geçerizz,,,,muck muckkkk diye diye niyeti bozar
mutfaga su almaya gecerim, gelir peşimdennnn...
e küçük kuzuuu nefes aldırtmıyor uyudugunda kucak kucaga tv izleriz, artık sonu nereye varırsa..
Ama her fırsattaaa öpüşüyoruz biz.. 4 senedir Doymuyor daa bendee aynıııne yapayım asıgımmmmm asıkkkk..

tek sorunumuz her öpücükte zor sıyrılmamona da care buldumm

al bendende o kadar ama ben bi çare bulamadım henüz arıyorum hala

Son düzenleme:
Bende öperim eşimde öper beni işten geldiğindede naber canım der dudağını kendi uzatır dudağıma ama hemen sonlanır çünküüüü bizim oğluş hemen ayırır biziiii hemen gelir annesine sarılır :82: ama oğlumuz uyuduktan sonrada bol bol öpüşürüz güzeldir ufak buseler kondurmak seviyorum eşimi yaa

Bu arada gece yatakta omuzumdan veya boynumdan öpmeden uyumaz

Son düzenleme:
Merak ettim.
Acaba yaşlandıkça ve evlilik eskidikçe mi böyle olundu...

Sevgi pıtırcığı olanların çoğu pek genç sanırım...

Merak ettim.
Acaba yaşlandıkça ve evlilik eskidikçe mi böyle olundu...

Sevgi pıtırcığı olanların çoğu pek genç sanırım...

bence öyle değil alacım benim ananemle dedem 60 yaşında ama bi görsen hala şen şakraklar
yolda bile el ele yürürler şakalaşırlar bi görsen liseli aşıklar gibi hala aşkımlı hayatımlı konuşuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…