Eşinizle öpüşüyor musunuz?

bizim kız rahat verse öpüşcez bi gün

ne zaman eşimle beni yan yana görse aramıza girer , ayırır:97:

kıskanıyo babasını benden :)

Son düzenleme:
Herkes ne kadar muzdaripmiş bu konudan böyle ne zaman girsem en az on kişi okuyor
Biz hala cicim aylarındayız sanırım her fırsatı değerlendirdiğimize göre bir kaç sene daha vakit var sanırım her anı kollamak için inş hiç geçmez bu cicim ayları sevdiğini hissetmek güzel şey bence dokunmadan hissedemem sevgisini sevgimi diyenlerdenim ...

Son düzenleme:
bizde öle bi sorun yok ya işe giderken gelince hatta bazen ben uyurken bile öper bebegimizde var bence evliligin yılı cocuklu olmakla alakalı degil karakter meselesi

Benim hiç öpesim gelmediiHaftadan haftaya ancak bu öpüsme 8 aylık evliyim hiç cicim ayıymış gibi gelmiyo bana

yahu kadınlar bir alem

hepsi yazmış, fırsat bulunca yapışır diye..

şimdi biz eşimle akşam 18'de evimizde buluşuyoruz. gece yatana kadar öpüşelim mi? sonuçta bir evin içindesin yani.. ne demek fırsat bulmak?

hani sevgili olsan, fırsat bulununca öpülsen tamam da

siz eşlerinizle ayrı dünyaları mı paylaşıyosunuz canlarım anlamadım

bunun sevgiili olmakla aynı dünyaları paylaşmakla bi alakası yok bence içinden geliyosa olur gelmiyosa olmaz ..
bizlerde 7-24 dudak dudağa gezmiyoruz ama fırsat buldukça sevgimizi gösteriyoruz...
evliliği sıradanlıştırmaktansa sevgimi aşkımı hep ilk günki gibi dolu dolu tutarım..

Çok güldürdünüz beni kızlar:) merak ettim şimdi her fırsatta şap şup ama evlenince hele bide çocuk olunca bitecek mi? olmaz olmaz yüreğim bunu kaldırmaz ben hep öpücük isterim

o zaman "fırsat bulduk mu" demeyin kuzum, çünkü fırsat hep elinizde bir evin içinde..

ya o değil de sevmediğim birşey var, hani arkadaş konudan muzdarip zaten.. bir de gelip burada "ayh kocam gelse de öpsem, akşama kadar nasıl sabredeceğim" vs tarzı yaklaşımlar abartılmamalı.. derim ben..

fırsat bulduk dememiz sizi neden rahatsız etti bu kadar..
biz o yazdıklarımızı tamamen şaka amaçlı yazdık..
bir evin içindeyiz diye çoluğun çocuğun yanında öpüşecek halimiz yok heralde fırsat bulunca...
neyse sizin düşüncenizdir saygı duyarım...

Son düzenleme:

tabikide eşlerimizle ayrı dünyayı paylaşmıyoruz
fırsatını bulunca dememizin nedeni
yani evde olsak bile çocuğumuzun yanında öpüşmeyeceğimize
göre yada evde misafir var ben mutfaktayım eşimde gelir öper
ee misafirin yanında öpemeyeceğine göre bunları kastetmiştik
yani en azından ben bunları demek istedim

Öpüşürüz ama öyle her fırsatta, sık sık değil, nitekim bunalırım, homurdanarak kaçarım. Eşim homurdanmamla eğlenir ama, o yüzden sık sık bunaltır beni. :83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…