- Konu Sahibi Minuscule9
-
bencede aman dur söylemeyeyim izin falan alır şimdi sakata gelmeyelim öpcez derken
Yok yok bişe deme adamı işinden etme şimdiazcık sabret bakim
bizde öle bi sorun yok ya işe giderken gelince hatta bazen ben uyurken bile öper bebegimizde var bence evliligin yılı cocuklu olmakla alakalı degil karakter meselesi
Benim hiç öpesim gelmediiHaftadan haftaya ancak bu öpüsme 8 aylık evliyim hiç cicim ayıymış gibi gelmiyo bana
yahu kadınlar bir alem
hepsi yazmış, fırsat bulunca yapışır diye..
şimdi biz eşimle akşam 18'de evimizde buluşuyoruz. gece yatana kadar öpüşelim mi? sonuçta bir evin içindesin yani.. ne demek fırsat bulmak?
hani sevgili olsan, fırsat bulununca öpülsen tamam da
siz eşlerinizle ayrı dünyaları mı paylaşıyosunuz canlarım anlamadım
eve bi gelse ilk işim yapışmak olacak zaten
bunun sevgiili olmakla aynı dünyaları paylaşmakla bi alakası yok bence içinden geliyosa olur gelmiyosa olmaz ..
bizlerde 7-24 dudak dudağa gezmiyoruz ama fırsat buldukça sevgimizi gösteriyoruz...
evliliği sıradanlıştırmaktansa sevgimi aşkımı hep ilk günki gibi dolu dolu tutarım..
bak canım bu başlık tam senlikmiş ozaman.kocana hayatım bugün dünya eşinle öpüşme günüymüş gel kutlayalım de tatlıya bağlansın olay neyse.boşver ya atalım dertleri
o zaman "fırsat bulduk mu" demeyin kuzum, çünkü fırsat hep elinizde bir evin içinde..
ya o değil de sevmediğim birşey var, hani arkadaş konudan muzdarip zaten.. bir de gelip burada "ayh kocam gelse de öpsem, akşama kadar nasıl sabredeceğim" vs tarzı yaklaşımlar abartılmamalı.. derim ben..
yahu kadınlar bir alem
hepsi yazmış, fırsat bulunca yapışır diye..
şimdi biz eşimle akşam 18'de evimizde buluşuyoruz. gece yatana kadar öpüşelim mi? sonuçta bir evin içindesin yani.. ne demek fırsat bulmak?
hani sevgili olsan, fırsat bulununca öpülsen tamam da
siz eşlerinizle ayrı dünyaları mı paylaşıyosunuz canlarım anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?