- Konu Sahibi Minuscule9
-
Merak ettim.
Acaba yaşlandıkça ve evlilik eskidikçe mi böyle olundu...
Sevgi pıtırcığı olanların çoğu pek genç sanırım...
benim suçum nee bende gencim 22 yaşındayım eşimde 26
6 yil sonra sabah giderken öpmicek....
9 yil sonra aksam öpücügüde kalkicak....
12 yil sonra iyi geceler derse öp de basina koy ...
canım bu senin suçun yada eşinin
suçu değil bence herkesin
yapısı farklı kimi erkek böyle rahat oluyor
kimide daha rahatsız oluyor yani bütün erkeklerböyle değil
çoğu erkek sevmiyor böyle her yerde her zaman mucuk mucuk
olmayı ha onlar eşilerini sevmiyormu tabikide seviyor
insanın yapısyla kişiliğyle alakalı bu durum
"Flurry09'un suçu ne?"
dizi gibi oldu
aman kuzum takma kafana ya, bu erkekler bir fabrikada üretilmiyor ki hepsi aynı model olsun?
eşini değiştiremiosan, algını değiştir..
Kesinlikle yapı ile alakalı.Hayatta en zor şey de bi insanın huyunu ,yapısını değiştirmekmiş zaten...Bazılarının ve aynı zamanda benimkinin yapısı böyle...Kimi evleneli 10 yıl olmuştur yapış yapış , kimi 10 ay olmuştur kardeş kardeş
işte asıl sorun burda yapısı böyle değildi. Flört ederken benimle öpüşmek için az çaba harcamadı. Evliliğimizin ilk aylarındada öpüşüyorduk devamlı hatta kayınvalideme bile yakalandığımız olmuştu :) nasıl utanmıştım :))))
o zaman "fırsat bulduk mu" demeyin kuzum, çünkü fırsat hep elinizde bir evin içinde..
ya o değil de sevmediğim birşey var, hani arkadaş konudan muzdarip zaten.. bir de gelip burada "ayh kocam gelse de öpsem, akşama kadar nasıl sabredeceğim" vs tarzı yaklaşımlar abartılmamalı.. derim ben..
Öpüşmenin enerjisi başka. Garip bir elektirk alıyor insan öpüşürken ve olay başka boyuta taşınıyor haliyle
Ama öpmek farklı. Ben pek öpmekten hoşlanan bi insan değildim. Öpülmekten de keza. Sağolsun eşim alıştırdı beni. 6 yıldır birlikteyiz öpmezsem çatlarım herhalde, o da öyle. Çeşitlerini bile geliştirdi
Beni kızdırdığı zaman hic sesimi cıkarmadan dik dik bakıyorum suratına o da yaklaşıp öpüyo, ben de yelkenleri indiriyorum suya. Pawlow gibi alıştırdım etkiye tepki veriyo hahahah
çeşit mi öpüşmenin çeşitleri nasıl oluyorki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?