Eşinizle öpüşüyor musunuz?

benim suçum nee bende gencim 22 yaşındayım eşimde 26

canım bu senin suçun yada eşinin
suçu değil bence herkesin
yapısı farklı kimi erkek böyle rahat oluyor
kimide daha rahatsız oluyor yani bütün erkeklerböyle değil
çoğu erkek sevmiyor böyle her yerde her zaman mucuk mucuk
olmayı ha onlar eşilerini sevmiyormu tabikide seviyor
insanın yapısyla kişiliğyle alakalı bu durum

6 yil sonra sabah giderken öpmicek....

9 yil sonra aksam öpücügüde kalkicak....

12 yil sonra iyi geceler derse öp de basina koy ...

arkadasım bayıldım cevapına nede guzel moral verıyon valla bende evlılık asamasındayım ciddi boylemı oluyor yandık desene vay halımıze:18: eee iş başa dusecek buldugun yerde tenhalarda sıkıştıracaz kocayı desene

benim suçum nee bende gencim 22 yaşındayım eşimde 26

Kesinlikle yapı ile alakalı.Hayatta en zor şey de bi insanın huyunu ,yapısını değiştirmekmiş zaten...Bazılarının ve aynı zamanda benimkinin yapısı böyle...Kimi evleneli 10 yıl olmuştur yapış yapış , kimi 10 ay olmuştur kardeş kardeş

Aksam adamın dudaklarına yapısasım geldı.
Ama bılıyorum kı ısın sonu fena bıter.
Ve bızım persembe aksamına kadar yasagımız var
ısyan edıyorum, ısyaaannnn!

işte asıl sorun burda yapısı böyle değildi. Flört ederken benimle öpüşmek için az çaba harcamadı. Evliliğimizin ilk aylarındada öpüşüyorduk devamlı hatta kayınvalideme bile yakalandığımız olmuştu :) nasıl utanmıştım :))))

bi arkadaşımız sormuştu sanırım burda, akşam napıyorsunuz evde diye. eşim haftasonları gelebildiği için sadece bişe yapamıyoruz biz beklioruz haftasonu gelsin diye. haftasonu da yapışık ikiz gibi geziyoruz tabi böyle olunca. şimdi de 2 yıl göreve gidiyor, artık bulduğum yerde kıstırmaktan başka şansım yok malesef

Nişanlılık döneminde aslan,evlenince kediler ..İçimden odun diyorum bazen
Cnm sana özelden msj yazmıştım..

ya eşle öpüşülmicek de kimle öpüşülecek
şaka bi yana bence şart bu ya...
tabi evlenmeden önce flört ddönemindeyken hat safhada olup evliliğin uzayan yıllarında herşey gibi bunun da azalması hatta bitmesi doğaldır..:92:
istisnalar da vardır..:94::89:

Neler var neler ya...
Ama içinizden hala liseli aşıklar gibi olanları görünce imrendim
Demek böyle olma şansımız da var tabii babam benim evlenmeme müsade ederse

off yarama tuz bastınııızzzz bizdede yok malesef hatta burda bi arkadaş yazmış biz halvette bile öpüşmüyoz direk olaya giriyo diye :):):):) bazen öle bile oluyo vallaa ve 3 yıllık evliyiiizzz. sevgiliyken varya beni nerelere götürürdü ayptır sölemesiii o yaktığı yakıtları tolasan bi araba parası çıkardı valla şimdi elinin altındaki karısını öpmüyoooo eşşeeekk

Fırsat buldukca ewet..

Çünkü kızımız var onun gözü önünde içimizden gecenleri yapamayız değil mi?

Evimizde bulundugumuz zamanlar kısıtlı, iş, misafirlik, gezme derken eve cok az giriyoruz, dısarda yapacak halimiz yok bunu değil mi?

Herkesin ifade etme sekli farklıdır, bende bu sekilde ifade ediyorum kendi adıma..

Ne mutlu ki her fırsatta kur yaptıgım bir eşim var, ne mutlu ki her fırsatta ilgi gösteren (acıkca yazmıyım anlarsınız) bir eşim var..

Bunu yasayamayanlar kıskanacak değil ya, yada kıskanıyorsa da bu beni ilgilendirmez.

Ne mutlu..

Siz böyle ifade etmekten hoslanmıyorsanız, etmeyin! ama bu sekilde yazanlara da mümkünse müdahale etmeyin!

Son düzenleme:
Bir türlü öğrenemedik ya başkasının yorumuna müdahele etmemeyi!

Okadar uyarı, ceza varken.

Son düzenleme:
Öpüşmenin enerjisi başka. Garip bir elektrik alıyor insan öpüşürken ve olay başka boyuta taşınıyor haliyle
Ama öpmek farklı. Ben pek öpmekten hoşlanan bi insan değildim. Öpülmekten de keza. Sağolsun eşim alıştırdı beni. 6 yıldır birlikteyiz öpmezsem çatlarım herhalde, o da öyle. Çeşitlerini bile geliştirdi

Beni kızdırdığı zaman hic sesimi cıkarmadan dik dik bakıyorum suratına o da yaklaşıp öpüyo, ben de yelkenleri indiriyorum suya. Pawlow gibi alıştırdım etkiye tepki veriyo hahahah

Son düzenleme:

çeşit mi öpüşmenin çeşitleri nasıl oluyorki?

biz uzak sehirlerde olunca yüzüne bile hasretim.. son 5 ayımız kaldı ins bi evlenelim acısını çıkarıcaz bu günlerin bekle, bekle sabır tası olduk valla

çeşit mi öpüşmenin çeşitleri nasıl oluyorki?

Öpmek :)

Koklayarak öpmek, yalandan ağzını değdirerek öpmek, şapur şupur öpmek, ağzını garip bir hale sokarak öpmek.

Daha bir sürü sayabilirim. İlişkimizin geliştirdiği çeşitler bunlar. Hepsinin anlamı var benim için. yalandan öpüyorsa keyfi yok, şapur şupursa beni sinirlendirmeye çalışıyor, kokluyosa aşkı depreşmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…