- Konu Sahibi Minuscule9
-
ay kızlar dun annemle babam faalıyetteydı galıba aklıma sız geldınız
ay kızlar dun annemle babam faalıyetteydı galıba aklıma sız geldınız
Çocukluğumda eski bir aile dostumuz vardı..
Anneannesi ve dedesinin ayrı ayrı yattığını görünce annesine ,annecim sen tozlaşma yoluyla mı dünyaya geldin demiş..
bunu diyen çocuk şu an doktor oldu....
onun doktor olacagı belliymiş yine de tozlaşma filan:)
bu ara çiftleşme ayı o zaman :92:ben artık garipsemıyorum yola devam edın dıye teşvik ediyorum
bu ara çiftleşme ayı o zaman :92:ben artık garipsemıyorum yola devam edın dıye teşvik ediyorum
bu konuda kimse sana yardımedemez anca sen birşeyler yapa bilirsin.
ya koptum yaaa
bizimkilerde buara bi coştu anlıyom ben
sinir oluyom ama yaa
insan anne babası için böle şeyleri düşünmek istemio garipsiyo
neden öyle düşünüyorsun ki canım onların duyguları, ihtiyaçları yok mu? Anne baba oldular çocuklarıda büyüdü diye yapmayacaklar mı :)
neden öyle düşünüyorsun ki canım onların duyguları, ihtiyaçları yok mu? Anne baba oldular çocuklarıda büyüdü diye yapmayacaklar mı :)
kızlar benimki işten geldi şimdi öptü ayol benii adam dünün etkisindemi kaldı nee bu konuyu açan arkadaşa teşekür ederim bize bişiylerrrri hatırlatı saosun
tabi canım öle hatta yapmamaları garip olabilir ama insan yine de garipsiyor:)
sevgisinide hissettirmiyor işte. Ağızından ay çok yorgunum, acıktım, grip oluyorum ben yaa, çay koydun mu, hadi sigara içelimden başka kelime çıkmıyorhareketlerde de bişe yok arada yanımdan geçerken başıma bir şaplak atar geçer.[/QUOTE]
hahahaha koptum yaa, çocugumu saniyor seni hahahhahaha
bu tarz yorumları okudukça kendimden utanıyorum ben bildiğiniz kereste eşimde tam bir romantizm manyağıdır bizde böyle olduğu için uyuşamıyoruz. o hep öpmek ister ben hep kaçarım öff derim pöff derim sonra o bana benimle hiç ilgilenmiyosun sevmiyosun beni der bu böyle uzar giderbizim ilşkimizde roller çok değişik yaaa
bu tarz yorumları okudukça kendimden utanıyorum ben bildiğiniz kereste eşimde tam bir romantizm manyağıdır bizde böyle olduğu için uyuşamıyoruz. o hep öpmek ister ben hep kaçarım öff derim pöff derim sonra o bana benimle hiç ilgilenmiyosun sevmiyosun beni der bu böyle uzar giderbizim ilşkimizde roller çok değişik yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?