Eşinizle öpüşüyor musunuz?

mutfakta bazen yemek yaparken....TV izler meyve yerken ....dudaktan öpüşmek gibisi varmı muhabbeti şevkati hatta harkia başlagıçları arttırır....

tavsiyem özel gün ve gece olayları hariç öpün öpüşün eşinizle yakınlık gösterin gerisi gelir zati...

Son düzenleme:
eşim her fırsatı değerlendiriyo işe giderken işten gelince tv izlerken yemek yaparken oooo hiç kaçırmaz

Bu konu, cinsellik başlığına taşınmalı bence. +18 kıvamına geldi. Herkes nerdeyse yatak muhabbetini anlatacak :S

:- Ay benimm kedimm aşkım çok seviyorum ben onu öpmeyı ode beni ama Elini veriyosun kolun gidiyoooo

: -- Film izliyoruz bi bakıyom yanaklar penbiş dudkları pespenbişşş allahımm gel hop mucuk mucukk öpüyorum ama art niyetım yokk keennn

: Sonra gelsene senyanıma nasıl öpütn ölee Gel gel Kedigibi sokuluyooo sonraaaa

sGüzel bi Ruj azcık ama azzzcıkk Göğüs dekoltsi az oan bi bady Ama ona süslenmmemiş gibi oylesine otur hafiften duukalrını dışa ver sexy bakma sveimli bak Sonradan ateşlen bak bakalım öpmüomuu

haklsın asude yaa kanayan yaraya tuz basmak oldu bu...

ya kızlar ben normaldede öpme olaylarını hiç sevmem açıkçası. yani kim olursa olsun. annem, eşim, kardeşim
Huymudur bilmiyorum öpmeyi sevmiyorum.
Eşimse sürekli her fırsatı değerlendirir öper durur. ben kızarım yeter falan die kaçarım bazen kovalar yine öper.
Her neyse nasıl düzeltebilirim kendimi bilmiyorum.
Dün burayı okuyunca sabah beni işe bırakırken öptüm seviniyo hayırdır diyo şaşırdı.
işte öyle kendimi öpmeye alıştırmam lazım :)))

Bu konu, cinsellik başlığına taşınmalı bence. +18 kıvamına geldi. Herkes nerdeyse yatak muhabbetini anlatacak :S

bence de ya +18'e ya da geyiğe taşınmalı
zira artık konu dertten çıkmış resmen bambaşka yerlere çekilmiş

[sıze=2][ı]
bence de ya +18'e ya da geyiğe taşınmalı
zira artık konu dertten çıkmış resmen bambaşka yerlere çekilmiş[/ı][/sıze]

: Konu başlığı nee:
Eşinizle öpüşüyormuunuz dimi sormuş söylemişte eşim sadece yatakta öpüyor sizin ansıl falen filan by dert değil soru sormuş bizde yaptığımız şeyleri ayzıyoruz köylü cahil insanlar gibi yorum yazmakyın durup dururken salak saçma lütfen herkez yaza bilri burda derrt yok öpğüşüyormusunuz evet heryerde öpüşüyoruz sonra faln filan yazar sizne biz salkmıyız dertten muzdaip olsa anlarız heralde salk muamlesi yapmayın bukadar kadın aptal siz aklısınız alh allh.

aa benim konum hortlamis :) kizlar su an o kadar sorunum var ki bu konuyu gorunce guldum kendi kendime. keske opmesede azicik deger verse bana

aa benim konum hortlamis :) kizlar su an o kadar sorunum var ki bu konuyu gorunce guldum kendi kendime. Keske opmesede azicik deger verse bana

: Böyle yazsan derdine ortak oluruz ama sizde öpüşüyormunuz gibi bişey bu yanı.. Neden sana soğuk davranıyor belli bir sebebi avrmı yoksa..

bak güzelim baslangici yapmissin sonunuda getirmeye calis.........

öpüşmeden bahsediyo siz nerdeyse yatağınızı anlatmışsınız...biraz fazla olmamışmı

Neredeyse yatakta neler yaptığınızıda yazacaksınız...
İnsanların hiç özeli kalmamış...
Eşleriniz cinsel hayatınızı ulu orta heryere yazdığınızı görse ne yapar acaba?

yazı yazma tarzınızdan yaşınızın küçük olduğunu farzediyorum.
zira aslında bu tarz yazılara hiç cevap vermem çünkü okumaya bile değer bulmam.
ancak burada şahsıma yapılan hakaretleri görmezden gelemeyeceğim için kurallarımı bir seferlik yıkıp cevap veriyorum (hıhı evet kurallarım var)

eşinizle öpüşüyormusunuz?
soru çok net değil mi?

cevaplar da basit
evet öpüşüyoruz, (kısa, basit, kibar örnekler verilerek)
hayır öpüşmüyoruz

ancak son bir kaç sayfada öyle betimlemeler yapılmış ki +18 halt etmiş yanında

artıııııııııı
siz kimsini ki bana hakaret ediyorsunuz?
ben sizin yorumunuzu alıntıladım mı ki siz dönüp bana bu mesajı yazma cüretini gösteriyorsunuz?
ben kimin, neyim biliyormusunuz?
asla
benim de sizi bilmediğim gibi

neyse kazen geöen gün demişti bir konuda
sorun sizde değil
bizde!!!!!

üsteliik konu açılalı tam 7 ay olmuş
bu konuyu hala gümdemde tutmanın yorumunu size bırakıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…