- Konu Sahibi Minuscule9
-
Aklıma takıldı bu konu. Eşim cinsel ilişki haricinde hiç öpmüyor beni. Sadece uyuyacağımız zaman ve işe giderken minik bir öpücük kondurur. İlk evlendiğimiz zamanlarda böyle bir sorunumuz. Bu durum normal mi? Sizlerde böyle misiniz?
6 yil sonra sabah giderken öpmicek....
9 yil sonra aksam öpücügüde kalkicak....
12 yil sonra iyi geceler derse öp de basina koy ...
Umarım konu sahibi konusunu takip etmiyordur..
Kadıncağız gelmiş derdini yazmış; öyle öpüşürüm, böyle öpüşürüm diye ballandıra ballandıra anlatmaktan gına getirilmiş..
Babası ölen adamın cenazesine gitseniz, "Benim babacığım aslan gibi başımızda ohh" mu diyeceksiniz..
6 yil sonra sabah giderken öpmicek....
9 yil sonra aksam öpücügüde kalkicak....
12 yil sonra iyi geceler derse öp de basina koy ...
Bu konu, cinsellik başlığına taşınmalı bence. +18 kıvamına geldi. Herkes nerdeyse yatak muhabbetini anlatacak :S
[sıze=2][ı]
bence de ya +18'e ya da geyiğe taşınmalı
zira artık konu dertten çıkmış resmen bambaşka yerlere çekilmiş[/ı][/sıze]
aa benim konum hortlamis :) kizlar su an o kadar sorunum var ki bu konuyu gorunce guldum kendi kendime. Keske opmesede azicik deger verse bana
ya kızlar ben normaldede öpme olaylarını hiç sevmem açıkçası. yani kim olursa olsun. annem, eşim, kardeşim
Huymudur bilmiyorum öpmeyi sevmiyorum.
Eşimse sürekli her fırsatı değerlendirir öper durur. ben kızarım yeter falan die kaçarım bazen kovalar yine öper.
Her neyse nasıl düzeltebilirim kendimi bilmiyorum.
Dün burayı okuyunca sabah beni işe bırakırken öptüm seviniyo hayırdır diyo şaşırdı.
işte öyle kendimi öpmeye alıştırmam lazım :)))
:- Ay benimm kedimm aşkım çok seviyorum ben onu öpmeyı ode beni ama Elini veriyosun kolun gidiyoooo
: --Film izliyoruz bi bakıyom yanaklar penbiş dudkları pespenbişşş allahımm gel hop mucuk mucukk öpüyorum ama art niyetım yokk keennn
: Sonra gelsene senyanıma nasıl öpütn ölee Gel gel Kedigibi sokuluyooo sonraaaa
sGüzel bi Ruj azcık ama azzzcıkk Göğüs dekoltsi az oan bi bady Ama ona süslenmmemiş gibi oylesine otur hafiften duukalrını dışa ver sexy bakma sveimli bak Sonradan ateşlen bak bakalım öpmüomuu
Neredeyse yatakta neler yaptığınızıda yazacaksınız...
İnsanların hiç özeli kalmamış...
Eşleriniz cinsel hayatınızı ulu orta heryere yazdığınızı görse ne yapar acaba?
bak güzelim baslangici yapmissin sonunuda getirmeye calis.........
: Konu başlığı nee:
Eşinizle öpüşüyormuunuz dimi sormuş söylemişte eşim sadece yatakta öpüyor sizin ansıl falen filan by dert değil soru sormuş bizde yaptığımız şeyleri ayzıyoruz köylü cahil insanlar gibi yorum yazmakyın durup dururken salak saçma lütfen herkez yaza bilri burda derrt yok öpğüşüyormusunuz evet heryerde öpüşüyoruz sonra faln filan yazar sizne biz salkmıyız dertten muzdaip olsa anlarız heralde salk muamlesi yapmayın bukadar kadın aptal siz aklısınız alh allh.
Neredeyse yatakta neler yaptığınızıda yazacaksınız...
İnsanların hiç özeli kalmamış...
Eşleriniz cinsel hayatınızı ulu orta heryere yazdığınızı görse ne yapar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?