- Konu Sahibi Minuscule9
-
ay orası da ayrı bi olay tabii
çok güzel peluşlu kalp şeklinde bi kutu çıktı içinden. Neyse onu da açtım. Onun içinden adeta konserve balık kutusuna benzer bişey çıktı abartmıyorum gerçekten aşkım bana salamura hamsi mi aldın dedim yani bu ne??tabi benimkinin yüzü düştü. hayır hayatım biraz daha yaratıcı ol istersen diyerek bende merak uyandırmaya devam etti. Hediyeyi açtıkça beni benden alan sahnelerle karşılaştım Yarabbim noluyo derken kutuyu binbir güçlükle açtım içinden resmen yeşil sümük gibi biişey aktı ben oracığa kusacaktım ki istiridye varmış içinde onu içinden de bildiğin inci çıktı o yeşil sıvı da inciyi komrumak için miymiş neymiş. o inciyi kolye olarak takayım diye de zincir koymuşlar içine. yani aslında çok güzel bir hediyeydi sonra ben 'akım ben bunun kutusunu daha çok beğendim heee' deyince benimki bi daha bozuldu yani konuştukça battım anlıyacağın
ay çok komik ve tatlısın sen yaaa salamura hamsi mii koptummm
ama gerçekten güzel bir hediyee ama siz ne eğlenceli bir çiftsiniz ayoll
bende o anda orda olup o sahneyi görüp katılarak gülmek istedim şu an
takarken kolyeyi hep aklına gelmiştir o olay
benimde doğum günüm gelmeden bütün dülaleye doğum günümü hatırlatmam vardır arsız arsız yarın benim doğum günüm 3 gün sonra doğum günüm gibi
sağol tatlım, teveccühünkolye hala duruyor, baktıkça biiiir bir aklıma geliyr tabi bizim böyle çok vukuatımız var gerçekten. Bizim zaten evlendiğimiz ilk gün yaşadığım şok anlatılmaz yaşanır. O olayı 'eşinize ilk kez ne zaman rezil oldunuz' topiğine yazmıştım
ne yaşadın kız merak ettim şimdi beni taa o topiğe gönderip arattırma kız söyleyiversene
Hanımlar,
sizin günlük sohbetlerinizi yaptığınız bir topik var diye biliyorum, burası o topik değil...
Hanımlar,
sizin günlük sohbetlerinizi yaptığınız bir topik var diye biliyorum, burası o topik değil...
bak yevrucuğummm sen daha bekarmışsın sonra gerdek gecesiyle ilgili hayallerini suya düşürmek istemiyorum... zira her bünye benim yaşadığım travmayı atlatamaz
Biz evlendik 1 haziran 2008'de... (sanki 30 yıl oldu hee alt tarafı 3.5 sene diyeceğim tarih olayına girdim görgüsüz gibi) neyse akşam eve geldik, ben topuklu ayakkabılarıma içimden sövüyorum, makyajım çok aktı mı acaba, şuan muşmulaya mı benziyorum diye de bi merak içimi kemiriyor. :18: derken bi yandan da çok açım hee evde yumulası yiyeceklerin hayalini kuruyorum. Neyse efendim ben duş aldım, oturduk tv izleyelim biraz dedik hem de bişeyler atıştıralım. Kocam beni ortama hazırlamaya çalışıyo tabi bi yandan çakozladım içimden aferin aşkıma bak hanzo değil ne kadannn anlayışlı kadın dilinden anlayan bi adam falan içimden övgüler yağdırıyorum... derken kocamdan beni benden alan sözler çıkıkyor ard arda.. ' aşkım bak biz evimizdeyiz rahat ol tamam mı rahat hisset kendini' benim yüzümde pis bi sırıtmayla ' eehhee tabi hayatım karı-kocayız artık' sonra eşimden gelen bomba 'yani tabii aşkım bir karı-kocayız öyle utanmaca yok rahat ol hani belki gaz falan çıkarmak istersin utanma benden'evet ben bu adamla evliyim ve ölümüne aşığım, yes orrayttt normalde böyle öküz değildir ama ilk gece heyecanına verdim dua etsin yataktan afaroz etmedim onu.
canim cok komik gercekten yaa bende esimle cokk rahatiz esimde bana hep der hayatim benim yanimda cokk rahat ol diye hatta oda benim yanimda cokk rahattir ama hic boyle seyle karsilasmadikk ne o ne ben yaa bazen aklima geliyoo ve cokk utanirim yaaa oda yapmasin bendee
bu arada esimle opusuyormuyum tabikide opusuruyoruz
canim biraz konulari okudum sanirim esin gecici bi sureligine yaninda degill,, ins gunlerin cabuk gecer hic anlamadan ama bak sukret sizinki kisa sureligine bide bana bakkbir seneee
Yani canım her normal insan evladı utanır işte ama benim kocam ne akla hizmet dediyse artık bilmiyorum, sonra tabii hep sordum hatta sonuna kadar da dalga geçtim puhahahaa aşkım nasssı dedin onu ya dua et seni orda bırakıp kaçmadım dedim.o da baya bi utandı yani ama olan oldu amaan neyse neyse biz çok güldük hatırladıkça da gülüyoruz
eşim 1 aylığına yok canım, ay senin 1 sene miii?? hayırdır tatlım :26:
biz de ne zaman masumane öpüşmeye kalksak sonu yatakta bitiyorartık pazarlık yapıyorum öp ama devamı yok bekleme hiç diye...
Benimki de saat başı ille öpecek sarılacak, yoksa duramaz. Öpüşmeye bayılır.
Ama evliliğimiz berbat gidiyor. Yine bu forumda Bağımlı eş konusunda yazdım sorunlarımı, cidden berbat bir evliliğimiz var ama çok öpüşürüz. Günde 50 defa falan uzun uzun abartısız.
Takmayın bence kafanıza, evliliğiniz iyi gidiyorsa gerisini boşverin, biz öpüşüyoruz da ne oluyor hiç iyi değil evliliğimiz.
Çok haklısınız, topik sahibesine de saygısızlık etmek istemem. Laf lafı açtı da n'olur bizi affedin
açtığım konuyu belki bilenler vardır. sorunlarımız varken eşim öpüşmekten kaçardı. ya da yasak savar gibi olurdu çok üzülürdüm. y.dışına gittiğinden beri sorunlar çözüldü sanki özlem de var arada geldiğinde bol bol öpüşüyoruz. biz 6 sene sonra birbirimize aşık olduk galiba :))
k.validem ve k.pederim 35 senelik evliler valla onları sık sık öpüşürken yakalıyorum :)) aşkı sevgiyi taze tutmak zor iş. k.validem her zaman sevgi çiçeği sulanmazsa kurur der. cicim ayları geçince kadınlar hem kendilerine hem kocalarına yeterince özen göstermiyor alışkanlığa dönüşüyor sonra da şikayetler başlıyor falan der. valla bence de haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?