Eşinizle öpüşüyor musunuz?

ay çok komik ve tatlısın sen yaaa salamura hamsi mii koptummm
ama gerçekten güzel bir hediyee ama siz ne eğlenceli bir çiftsiniz ayoll
bende o anda orda olup o sahneyi görüp katılarak gülmek istedim şu an
takarken kolyeyi hep aklına gelmiştir o olay
benimde doğum günüm gelmeden bütün dülaleye doğum günümü hatırlatmam vardır arsız arsız yarın benim doğum günüm 3 gün sonra doğum günüm gibi

sağol tatlım, teveccühün kolye hala duruyor, baktıkça biiiir bir aklıma geliyr tabi bizim böyle çok vukuatımız var gerçekten. Bizim zaten evlendiğimiz ilk gün yaşadığım şok anlatılmaz yaşanır. O olayı 'eşinize ilk kez ne zaman rezil oldunuz' topiğine yazmıştım

ne yaşadın kız merak ettim şimdi beni taa o topiğe gönderip arattırma kız söyleyiversene

ne yaşadın kız merak ettim şimdi beni taa o topiğe gönderip arattırma kız söyleyiversene

bak yevrucuğummm sen daha bekarmışsın sonra gerdek gecesiyle ilgili hayallerini suya düşürmek istemiyorum... zira her bünye benim yaşadığım travmayı atlatamaz

Biz evlendik 1 haziran 2008'de... (sanki 30 yıl oldu hee alt tarafı 3.5 sene diyeceğim tarih olayına girdim görgüsüz gibi) neyse akşam eve geldik, ben topuklu ayakkabılarıma içimden sövüyorum, makyajım çok aktı mı acaba, şuan muşmulaya mı benziyorum diye de bi merak içimi kemiriyor. :18: derken bi yandan da çok açım hee evde yumulası yiyeceklerin hayalini kuruyorum. Neyse efendim ben duş aldım, oturduk tv izleyelim biraz dedik hem de bişeyler atıştıralım. Kocam beni ortama hazırlamaya çalışıyo tabi bi yandan çakozladım içimden aferin aşkıma bak hanzo değil ne kadannn anlayışlı kadın dilinden anlayan bi adam falan içimden övgüler yağdırıyorum... derken kocamdan beni benden alan sözler çıkıkyor ard arda.. ' aşkım bak biz evimizdeyiz rahat ol tamam mı rahat hisset kendini' benim yüzümde pis bi sırıtmayla ' eehhee tabi hayatım karı-kocayız artık' sonra eşimden gelen bomba 'yani tabii aşkım bir karı-kocayız öyle utanmaca yok rahat ol hani belki gaz falan çıkarmak istersin utanma benden' evet ben bu adamla evliyim ve ölümüne aşığım, yes orrayttt normalde böyle öküz değildir ama ilk gece heyecanına verdim dua etsin yataktan afaroz etmedim onu.

Hanımlar,
sizin günlük sohbetlerinizi yaptığınız bir topik var diye biliyorum, burası o topik değil...

Son düzenleme:

canim cok komik gercekten yaa bende esimle cokk rahatiz esimde bana hep der hayatim benim yanimda cokk rahat ol diye hatta oda benim yanimda cokk rahattir ama hic boyle seyle karsilasmadikk ne o ne ben yaa bazen aklima geliyoo ve cokk utanirim yaaa oda yapmasin bendee

bu arada esimle opusuyormuyum tabikide opusuruyoruz

canim biraz konulari okudum sanirim esin gecici bi sureligine yaninda degill,, ins gunlerin cabuk gecer hic anlamadan ama bak sukret sizinki kisa sureligine bide bana bakk bir seneee

Yani canım her normal insan evladı utanır işte ama benim kocam ne akla hizmet dediyse artık bilmiyorum, sonra tabii hep sordum hatta sonuna kadar da dalga geçtim puhahahaa aşkım nasssı dedin onu ya dua et seni orda bırakıp kaçmadım dedim. o da baya bi utandı yani ama olan oldu amaan neyse neyse biz çok güldük hatırladıkça da gülüyoruz
eşim 1 aylığına yok canım, ay senin 1 sene miii?? hayırdır tatlım :26:

yaa cicim sanirim burda sohpet etmeye kiziyorlarr:26::26: ama kisaca anlatim ben yurtdisinda kaliyorum esim turkiyede okuyo ins yazdan sonra gelicek yanima ama cokk mutluyum ocakda allahin izniyle 3 haftaliginada olsa gelicek yanima

biz de ne zaman masumane öpüşmeye kalksak sonu yatakta bitiyor artık pazarlık yapıyorum öp ama devamı yok bekleme hiç diye...

:) aynen ısten geldıgınde oper ,2 saat gecer baktım gene opeeer anlarım bu ısın sonu kotu,ıstıosam ne ala ıstemıyosam ayyy senıde bı opmeye gelmıyo valla ergenmısın nesın sen dıyıncee sırkelenıo herıfım... Ayyy napım zararlı ben cıkıyorum

bizim gunde öpücüklerimizin sayisini bilemeyiz..esim onceleri sasirirdi ama simdi kendiside alisti.öpmeden duramaz..

seninki bağımlı evet,öpücük bağımlısı....

ewettt

çok fazla görüşemediğimiz için işlerimin yoğunluğundan yanyanaykende bol bol öpücük verirriz birbirimize

Eşimle 7/24 beraberiz.

ama yinede çok öpüyoruz birbirimizi

Öpüşmek, sarılmak, güzel söz söylemek sevgiyi göstermenin yolları.

Eşiniz öpmez ama sarılır, yanağınızdan makas alır mesela.

Yapı meselesi de olabilir.

Bazı insanlar öpüşmeyi sevmezler.

açtığım konuyu belki bilenler vardır. sorunlarımız varken eşim öpüşmekten kaçardı. ya da yasak savar gibi olurdu çok üzülürdüm. y.dışına gittiğinden beri sorunlar çözüldü sanki özlem de var arada geldiğinde bol bol öpüşüyoruz. biz 6 sene sonra birbirimize aşık olduk galiba :))
k.validem ve k.pederim 35 senelik evliler valla onları sık sık öpüşürken yakalıyorum :)) aşkı sevgiyi taze tutmak zor iş. k.validem her zaman sevgi çiçeği sulanmazsa kurur der. cicim ayları geçince kadınlar hem kendilerine hem kocalarına yeterince özen göstermiyor alışkanlığa dönüşüyor sonra da şikayetler başlıyor falan der. valla bence de haklı

35 senelik evliler ve hala öpüşürken mi yakalanıyorlar size hemde dudaktan mı anammm

yaw ben, aklıma geldikçe onun suratını gördükçe öpesim geliyoama öpücük ver borçlu çık diye bi durum var,,mesela daha bu sabah 6.25te wc'ye gittim hava karanlıkya daha yatıcam tekrar,yattım yanına döndüm ona doğru sırnaştım kedi gibi çünkü üşüdüm wc'deneyse sokuldum iyice sıcacıkya öptüm yanağını masumane hemde,adam başladı bana sırnaşmaya oda öptü öptü öptü veeeeee +18hemde sabahın köründe valla çocuklar uyancak diye aklım gitti ama dayanamadım aşkıma ,,bide sonra tekrar uyuduk öğlen olmuş kalktık ,,bana senin yüzünden banyo olcam yine dedioh olsun hep ben senin yüzündenmi banyo olcaktım,,dedim..buluyoda bunuyo heeeben nezaman uzun öpmeye başlasam sonu gerçektende yatakta bitiyo adama hergün tamam desen gıkı çıkmıycak çok seviyoo
bu arada bizimde 4 yıl bitti bu ay ve biz hala deliler gibi aşığız birbirimize,,çocuklar olalı gerçi pek onların yanında rahat öpüşemesekte ,,çünkü oğlanda kızda kıskanıyo beni babalarındanbenimde işime geliyo bazen bak oğlun istemiyo dokunma bana diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…