Eşinizle öpüşüyor musunuz?

konu nasil burada kalmis anlamadim

öpüsmek cok güzelde

bi sorum olacak,dille öpüsmeyi neden sevmez ki acep bir erkek:26:

maşallah yani

herkes öyle cevaplar vermiş ki, "sık sık öpüşürüz, dudaklarımı rahat bırakmıyor ayol" gibi şeyler yazılmış genelde. sanki konu sahibini kıskandırırcasına verilmiş yanıtlar gibi olmuş biraz konu başlığı "eşinizle öpüşüyor musunuz" bu nedenle yazıldı bütün bunlar büyük ihtimalle ama, okurken ben bi garip hissettim açıkçası

arkadasa tavsiyem dudaklarını dolgun gösteren rujlar sürsün arada cılgınlık yapıp kocasının sevdigi bi receli yada sürülebilecek bi yiyecegi dudaklarına sürsün sonra görür nası öpüobenim arkadasım öyle yaptı cok memnun su anda valla ben de eşimle cok sık öpüsürüm hatta cok fazla gelio bazen sabah giderken en az 10 kere falan o kadarıda abartı ama cok tatlıymısım napayım ben işin şakası bu şekilde etkili olur bence dene derim

konuyu okuyorum,eşim film izliyor..filmde öpüşme sahnesi var ve eşim" ben de öpüşmek istiyorum gelsene yanıma" ben şok tesadüfün böylesi...

hangi geyik topiğine takılıyosun cnm bende seni ordan takip edip sohbet etmek isterim sohbetin çok hoş

saol canım ben bu aralar çekiliş nedeniyle "Yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun... hadi bayanlar çekilişe ...." topiğindeyim ayrıca sık sık tesetturlu arkadaslarin paylasim sohbet topigi'ne de uğrarım

Ergen kızım var ben eşimi yanaktan öperim tabi kızımda bize güler eşimde höst der dudak dudağa ancak akşam yatakta olur ama eşim benden çok kızını öper ,akşam gider yatağını örter çok ilgili geçende diyor bu kız evlenirse biz ne yapacağız sonra bize hüzün basıyor

Umarım konu sahibi konusunu takip etmiyordur..

Kadıncağız gelmiş derdini yazmış; öyle öpüşürüm, böyle öpüşürüm diye ballandıra ballandıra anlatmaktan gına getirilmiş..

Babası ölen adamın cenazesine gitseniz, "Benim babacığım aslan gibi başımızda ohh" mu diyeceksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…