- Konu Sahibi Minuscule9
-
yaw ben, aklıma geldikçe onun suratını gördükçe öpesim geliyoama öpücük ver borçlu çık diye bi durum var, ,mesela daha bu sabah 6.25te wc'ye gittim hava karanlıkya daha yatıcam tekrar,yattım yanına döndüm ona doğru sırnaştım kedi gibi çünkü üşüdüm wc'de neyse sokuldum iyice sıcacıkya öptüm yanağını masumane hemde,adam başladı bana sırnaşmaya oda öptü öptü öptü veeeeee +18 hemde sabahın köründe valla çocuklar uyancak diye aklım gitti ama dayanamadım aşkıma ,,bide sonra tekrar uyuduk öğlen olmuş kalktık ,,bana senin yüzünden banyo olcam yine dedi oh olsun hep ben senin yüzündenmi banyo olcaktım,,dedim..buluyoda bunuyo heee ben nezaman uzun öpmeye başlasam sonu gerçektende yatakta bitiyo adama hergün tamam desen gıkı çıkmıycak çok seviyoo
bu arada bizimde 4 yıl bitti bu ay ve biz hala deliler gibi aşığız birbirimize,,çocuklar olalı gerçi pek onların yanında rahat öpüşemesekte ,,çünkü oğlanda kızda kıskanıyo beni babalarındanbenimde işime geliyo bazen bak oğlun istemiyo dokunma bana diyorum
konuyu okuyorum,eşim film izliyor..filmde öpüşme sahnesi var ve eşim" ben de öpüşmek istiyorum gelsene yanıma" ben şoktesadüfün böylesi...
hangi geyik topiğine takılıyosun cnm bende seni ordan takip edip sohbet etmek isterim sohbetin çok hoş
6 yil sonra sabah giderken öpmicek....
9 yil sonra aksam öpücügüde kalkicak....
12 yil sonra iyi geceler derse öp de basina koy ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?