Eşinizle,Sevgilinizle En Çok Hangi Konularda Tartışmaya Giriyorsunuz ?

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Eşinizle en çok hangi konularda tartışırsınız ?

Ben benim sabırsız olmamdan dolayı tartışırız bazen

Sabırsızın bayrak tutanıyımdır da

e$im elinden gelse kendisini sirtimda wc ye ta$imami istiycek
kendi i$ini yapmayip benden istedigi için tarti$iyoruz en çook

adet dönemim yaklaştığında herşeyden tartışabilirim
kapasitem geniş
eşimin daha bi atrtışmayı başlattığını hatırlamıyorum
genelde ben başlatrım
kızarım sinirlenirim konuşurum
sakinleşirim sonra da bitiririmmmmm

tabi onun da beni sakinleştirmesi gerek bu sırada yazıkkkkk
ne çektin beeeeeeeeeeeeeeeeee diyebilirsiniz eşimee

Ah o dönemler yok mu o dönemler :18:

Biz aslında çok farklı iki karakteriz.
Ben anında parlayan, çabucak sinirlenebilen, biraz da dengesiz bir yapıya sahibim
O ise benim tam tersim, sakin bir yapıda olduğu için, genelde beni yatıştıran taraf olduğundan pek tartışmayız esasen.
Ama derseniz ki en çok neye kavga çıkarıyorsun diye; sevgilimin ağırlığından çok şikayetçiyim, örneğin evden öyle hemen hazırlanıp çıkamaz, genelde bekletir beni.
Böyle durumlarda aslan kesilebiliyorum .....

Sevgilim benimle pek tartışmaz, sevmediği şeyleri söyler ve uzatmadan bitirir eski neşeli haline döner.
Tartışan taraf ben olurum o da genelde ilgisizlik ve kıskançlık olur

bizim tek bi kavga nedenimiz var onun maçları düzenli olarak maç yüzünden kavga ederiz ben maça kuma olarak geldim sonuçta o benden öncede vardı

eşimin ailesi,ve din mevzusunda davranış ve şekil konusunda çok üzerime gelir bende ağzımı açtım mı sonuç büyük tartışmalara neden olur...

ben ani inişleri çıkışları olan bir tipim,
sabırsızım,aceleciyim,birşey istediğimde hemen olsun isterim,yolunda gitmeyen birşeyler varsa ben iyice karartırım içimi
eşimse tam tersi beni sinir edecek şekilde rahat mı rahat,hayatı oluruna bırakan(gerektiği kadar) biri.
doğru olan onun karakteri tabi: ))
yavaş yavaş ona benzemeye başlıyorum bende: )
en çok kavgada bu nedenle çıkıyordu,
eşim herşeyi sallana sallana yapar beni sinir eder

malesef bizdede böyle ama bi fark var eşim beni sakinleştirmez sesizliğe bürünür...ben sakinleşince de beni sinirlendiğime pişman eder tavırlarıyla...

Misafir yüzünden,
Ben çatkapı gelinmesinden hoşlanmam, önceden haberim olacak ona göre hazırlığımı yapacağım.
Eşim için ise hiç fark etmez, çat kapı birilerine gidebilir yada bize gelinmesinden rahatsız olmaz
Ona göre insanlar bizimle sohbet etmeye geliyorlar hazırlığa gerek yok.
ama ben evime gelen insanı bir çay, yanında hazır kek ile ağırlamak istemem.
Son anda dahi haberim olsa hemen pratik bir şeyler çıkarmaya çalışırım o da ne gerek var diye söylenir.
Bunun dışında çok şükür paylaşamadığımız bir şey yok.
Tabi her evde olduğu gibi bizde de çatıştığımız durumlar olabiliyor ama konu uzamıyor.

Aynı şirketteyiz genelde iş için tartışıyoruz.
Bir de ikimizinde resmen aybaşı dönemleri var! Hadi ben kadınım hakkım da ona ne oluyorsa

aşırı siniri,sabırsızlığı,bişey olsa hemen vah vah tüh tüh moduna girmesi,takıntıları,yemek seçimleri,herkesin herşeyin hıncını benden alması falanfalan... bense tam tersiyimdir o yüzden nasıl evlendik nasıl hala boşanmadık aklım almıyo..peygamber sabrım var diyebilirim ya

ben aile konuları için tartışanlara hayret ediyorum.ben eşimin ailesi hakkında en ufak bişey söylesem kıyameti koparır. anneme öyle deme diye. hem sinir oluyorum bu duruma hemde seviniyorum böylelikle oda benim ailem hakkında hiç birsey diyemiyo.yani bu konuları konuşmak bir tabu bizim için.
neyse gelelim tartıştığımız konulara ben adet dönemindeyken gergin olurum belki tartışma olmaz ama bi gerginlik olur.bide bizim evde son zamanların favori tartışma konusu eleştiri.attıpğım her adım eleştiriliyor bu günlerde mükemmel erkekler herşeyi biliyorlarya hep onlar doğru.bunu niye buraya koydun.şurdan çekilde ben bi geçeyim. bunları toplasana hatta ve hatta geceleri çok sıcak oluyo sen niye üşüyosun.seslenince duymam niye duymadın vallaha moralim cok bozuk bu günlerde adama her yaptığım batıyo.defalarca uyardım bazen haklısın özür dilerim diyo bazende ama sende haksızssın diyo ama sonuç olarak yine aynı şeyi yapıyo.

Eşinizle en çok hangi konularda tartışırsınız ?

Ben benim sabırsız olmamdan dolayı tartışırız bazen

Sabırsızın bayrak tutanıyımdır da
Valla biz en çok tatillerde yada üç-dört günlük izin günlerimizde nereye gitsek diye arada atışıyoruz tartışma boyutunda değil de :) Mesela ben bu yaz da Colmar'a gidelim diyorum o Mykonos diye tutturuyor kışın o Halstatt diyor ben Reine diyorum.Artık sıra sıra birbirimizi kırmadan ikimizin istediği yerlere de gitmeye çalışıyoruz sorun çözülmüş oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…