• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizle sorunlarınız varken hamile kalsaydınız bebegi aldırırmıydınız?adırmalımıyım?

Bazı arkadaşlar korunurken nasıl hamile kaldınız diye dalga geçmişler ama hiçbir korunma yöntemi % 100 değildir...
Lütfen araştırın.
Yargılamak yerine yardımcı olun, yazdığınız cümlelerin yardımcı etkisi var mı yok mu buna bakın.
Zira, derdi varken üzerine ancak dert ekliyorsunuz bunu anlayın önce...
Dedikten sonra :39:
Sevgili konu sahibi, eşinle konuş. Onun da evladı sonuçta, beraber karar verin bu duruma.
Onun da hazır olup olmadığını ve evliliğiniz için ne yapabileceğinizi konuşun.
Hiç mi anlaşamıyorsunuz, kayınvalideniz bu kadar mı etken...
Hepsini kavga etmeden enine boyuna konuşun.
Ne bir bebek annesine babasına kavuşamadan mezara girsin ne de bir aile düzeni bozulsun...
O bebeği aldırsanız da aldırmasanız da bu kararı kendiniz vermeyin.
Sırf annelik ya da sırf babalık yapmayla bir çocuk büyütülmez.
Maddi olarak yetseniz de manevi açıdan o çocuğu doyuramazsınız. :34:

işte bu arkadaşımı tebrik ediyorum ve katılıyorum daha önceki yorumumdada yazdım gibi tek başına olmaz ben babasız büyüdüm ha öyle baba yanımda olcana hiç olmasın daha iyi ama genede olmuyo işte yapcak bişey yok allah yaratırken insanları keşke ciğer koymayaymış.

kesinlikle aldirmazdim nekadar sorun yasarsam yasayayim hic söz konusu olmaz bende.

o bebegin bi sucu yok ki nasil bebeginizin canina kiyabilirsiniz??

sevgili arkadaşım bu yazıyı yazarken hiç düşündünmü ya bak bende babasız büyüdüm aramaz sormaz bile nasıl babaysa tek başına olmuyo ne anne babasız nede baba annesiz çocuk büyütemez içimdeki eksikliği anlatamam. böyle bi hayat veripte yaşatacağıma eksik büyüteceğime büyüdünde soraca sorulara kırılacak diye cevaplar uyduracağıma o çocuğu bi kere canına kıyarım daha iyi hayat zor gerçekçi olun lütfen

kararınıza sevındıgımı belirtmeliyim öncelıkle...

bende olsam aldırmazdım ...

Allah kımseyı boyle bi ıkılemde bırakmasın...

farklı yorumlar gelmiş ama zaten sende aldırmamaya karar vermişsin en doğrusunu yapmışsın cnm inş sağlıklı alırsın yawrunu kucağına

Sakın böyle bi hataya düşme.
Allah ın verdiği canı yanlız o alabilir.
Ya sokaktan geçen bi adamı vurup öldürmekle kürtaj olmak arasındaki farkı bana sölermisin
Ne farkı var ya
Veren Allah alanda Allah.
Onun rızkını ne olursa olsun kesme
Sürekli dua et eşinle aranızın düzelmesi için..

Sakın böyle bi hataya düşme.
Allah ın verdiği canı yanlız o alabilir.
Ya sokaktan geçen bi adamı vurup öldürmekle kürtaj olmak arasındaki farkı bana sölermisin
Ne farkı var ya
Veren Allah alanda Allah.
Onun rızkını ne olursa olsun kesme
Sürekli dua et eşinle aranızın düzelmesi için..

katılıyorum arkadaşa

ayy arkadaşım konunuzu yeni okudum kesinlikle aldırma derim bende bir hamile olarak anne iç güdüsü çok farklı kararınıza da çok sevindim:46:.ayrıca bebişiniz dünyaya gelince inanıın ki herşey düzelir eşinizle probleminiz kalmaz :49::49:ee her evde inan ki sorunar oluyor cnm benim bunun için bebişe mi kııyılırmış allahıma sıgın gerisini boşver...şimdiden hayırlı ddoğumlar cnm benim:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X