Eşinizle tartışınca nasıl barışıyorsunuz

Savsancik

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2021
390
273
23
26
Ben taktım bu konulara çok da hoşuma gidiyor . Yine annemi dinlerken 😅 genç kız olunca aralarında ne konuşuyorlar merak ediyorum 😅 aynı soruyu sormuşlar birisi demiş ki beni kocam yemeğe çıkarırsa gönlümü alır diğeri altın istiyormuş 😂 annemde baklava ve çiçek😂 hoşuma gitti sizde anlatın neler çıkacak bakalım . Bu birinci soru olsun ikincide eşler ya da ciddi ilişkisi olanlar tartışma sonrası nasıl konuyu tatlıya bağlıyorsunuz 🥰

Ben taktım bu konulara çok da hoşuma gidiyor . Yine annemi dinlerken 😅 genç kız olunca aralarında ne konuşuyorlar merak ediyorum 😅 aynı soruyu sormuşlar birisi demiş ki beni kocam yemeğe çıkarırsa gönlümü alır diğeri altın istiyormuş 😂 annemde baklava ve çiçek😂 hoşuma gitti sizde anlatın neler çıkacak bakalım . Bu birinci soru olsun ikincide eşler ya da ciddi ilişkisi olanlar tartışma sonrası nasıl konuyu tatlıya bağlıyorsunuz 🥰
Ben küs kalamıyorum ama üzüldüğümü anlayınca gönlümü almaya çalışıyor

Hayırrr canım ben kavga sonrası bir lafına gülünce artık yumuşadı hissiyatını alıyor ya erkekler ondan dolayı ciddiye almıyor demistim.💕💕🌸
Yok yok onu anladım zaten de yani hemen yumuşadigim için ben küs kalamadigimdan o yüzden ciddiye alınmıyorsun manasında dedim bende :)

Aşırı kırarsa beni gider çiçek alır bilir kabahatini işyerinde iken defalarca arar özür dilerim diye ufak tartışmalarda ben trip atarım sonra özlerim onu belli ederim tabii hemen su koyvermem o da gelir sarılır

Valla ben kussem bile bi bakiyorum benden once o kusmus bana 😂😂 asda dur surati der bende 1 gun asarim yuzumu ikinci gun kendim gider konusurum cunku ben konusmadan duramam 😂😂

Ben haksızsam gider sırnaşırım o haksız ise gelir sırnaşır😂 ama benim kötü bir yanım var küs kalamıyorum hemen gülesim geliyor ve bunu bildiği için artık gülerek barışıyoruz yada olay sevişme ile sonuca bağlanıyor 😅🙈

Ikimizde cok sinirliysek guzel bi kavga eder sonra bir süre konuşmayız. Ikimizden biri ama mutlaka sirnasmaya başlar 1 saat sonra. O şekilde kendimizi yumuşatıp sonra kavga konusu hakkında sakince aslında neydi niye tartıştık tüm derdimizi söyler barışırız. eşim bazen sert konuşur eder ama cok cabuk üzülür pişman olur. Hemen gönül almaya çalışır özür diler. Öyle cok muhim meselelere tartışmayız, ikimizde özür dilemekten çekinmeyiz. Hediye falanda barışmak için almayız. Hediye bizde daha farklı ve beklenmedik bir anda olur. Mesela Is yerinde müdürüme karşı soyledigim bir cümle esimin cok hoşuna gitmişti ve 1 saat sonra is yerime 5 taş pırlanta yüzük göndermişti. (Nişanlıydık o zaman) Eşim için kavga değilde yaptığım karakterli davranış bütün hediyelerin kapısını açar. 😍

Ben kusmeyi beceremem. İki dk dan uzun trip atamiyom useniyom. Esim kuserse de esyalarini saklarim coraplarini saklarim. Arabanin anahtarlarini saklarim.yalvartirim acayip zevk aliyorum. 🤣🤣🤣

Back
X