Eşinizle tartışınca nasıl barışıyorsunuz

Ben taktım bu konulara çok da hoşuma gidiyor . Yine annemi dinlerken 😅 genç kız olunca aralarında ne konuşuyorlar merak ediyorum 😅 aynı soruyu sormuşlar birisi demiş ki beni kocam yemeğe çıkarırsa gönlümü alır diğeri altın istiyormuş 😂 annemde baklava ve çiçek😂 hoşuma gitti sizde anlatın neler çıkacak bakalım . Bu birinci soru olsun ikincide eşler ya da ciddi ilişkisi olanlar tartışma sonrası nasıl konuyu tatlıya bağlıyorsunuz 🥰
küs kalabilsek belki çiçek böcek gelirde 1 saatlık kusluge ne gelsin 😆🤣

Barısmıyorum. Gıdıyorum baska odaya kapıyı kilitliyorum. Sonra gelıyor. Kapıyı ac dıye sırınluk yapıyor. Genelde o adım atıyor.

Genelde eşim özür diler, ben haksız olsam da.

Ben taktım bu konulara çok da hoşuma gidiyor . Yine annemi dinlerken 😅 genç kız olunca aralarında ne konuşuyorlar merak ediyorum 😅 aynı soruyu sormuşlar birisi demiş ki beni kocam yemeğe çıkarırsa gönlümü alır diğeri altın istiyormuş 😂 annemde baklava ve çiçek😂 hoşuma gitti sizde anlatın neler çıkacak bakalım . Bu birinci soru olsun ikincide eşler ya da ciddi ilişkisi olanlar tartışma sonrası nasıl konuyu tatlıya bağlıyorsunuz 🥰
Hiç kavga etmedik, tartışmadık.
Sadece bir iki kez küsmüşlüğüm olmuştur.
Onda da aynı davranışları sürekli yapmadığı için ve hatasını çabuk anlayıp ben üzüldüğümde gözlerinin dolduğunu gördüğüm için dayanamam ve barışırım.
Gözlerine biraz zaafım var. 🙊

Hiç kavga etmedik, tartışmadık.
Sadece bir iki kez küsmüşlüğüm olmuştur.
Onda da aynı davranışları sürekli yapmadığı için ve hatasını çabuk anlayıp ben üzüldüğümde gözlerinin dolduğunu gördüğüm için dayanamam ve barışırım.
Gözlerine biraz zaafım var. 🙊
maşallah size :) bizde öyleyiz dayanamayıp barışıyoruz :) iyi ki :)

maşallah size :) bizde öyleyiz dayanamayıp barışıyoruz :) iyi ki :)
Allah bozmasın sizinkini de inşallah 🥰
Eş çok önemli. Olmadığı bir günü düşünemiyorum Allah başımızdan eksik etmesin ❤️

Bisey almasını beklemem. Cok ciddi kavga edersem haftalarca muhattap olmadığım olur evden kovmuslugum bile vardır. Sonra bi bakmışım kolye bisey almis gelmis. Yanaşmaya başlamış. Sarılmalar, öpmeler oyle yapınca daha cok sinir olurum. Tabi isin icine baska şeylerin özlemi de girer 😂 bi bakmışım gecenin bi körü barışmışız

alttan alan bir eşiniz var demek ki
Genelde beni hiç üzmez, beni mutlu etmeye çabalar ama sık tartışırız, çünkü biraz sinirli bir yapısı var örneğin ilacını almaya unutur ben kızarım "niye unutuyorsun her seferinde ben mi hatırlatacağım" derim misal o da "agfszdm ilacını" der, ya da misal ben "arkadaşına niye telefonda öyle dedin? derim o da sinirlenir "karışma bana" der vb. Ben bozulurum, resmi davranırım, sonra bir kaç dakika sonra o özür diler.

Genelde beni hiç üzmez, beni mutlu etmeye çabalar ama sık tartışırız, çünkü biraz sinirli bir yapısı var örneğin ilacını almaya unutur ben kızarım "niye unutuyorsun her seferinde ben mi hatırlatacağım" derim misal o da "agfszdm ilacını" der, ya da misal ben "arkadaşına niye telefonda öyle dedin? derim o da sinirlenir "karışma bana" der vb. Ben bozulurum, resmi davranırım, sonra bir kaç dakika sonra o özür diler.
hıı anladım büyük tartışmalar olmasında :))

Back
X