Yaa evet ya ciddi biseye kussende ciddiye alınmıyorsun nasıl olsa affeder diye iyi bisey değilOlay çok büyük değilse kesin beni güldürür bir kere güldüm mü o sinirin bir anlamı kalmıyor zaten ciddiye alınmıyorsun
Hayırrr canım ben kavga sonrası bir lafına gülünce artık yumuşadı hissiyatını alıyor ya erkekler ondan dolayı ciddiye almıyor demistim.Yaa evet ya ciddi biseye kussende ciddiye alınmıyorsun nasıl olsa affeder diye iyi bisey değil
Ben küs kalamıyorum ama üzüldüğümü anlayınca gönlümü almaya çalışıyorBen taktım bu konulara çok da hoşuma gidiyor . Yine annemi dinlerkengenç kız olunca aralarında ne konuşuyorlar merak ediyorum aynı soruyu sormuşlar birisi demiş ki beni kocam yemeğe çıkarırsa gönlümü alır diğeri altın istiyormuş annemde baklava ve çiçek hoşuma gitti sizde anlatın neler çıkacak bakalım . Bu birinci soru olsun ikincide eşler ya da ciddi ilişkisi olanlar tartışma sonrası nasıl konuyu tatlıya bağlıyorsunuz
Yok yok onu anladım zaten de yani hemen yumuşadigim için ben küs kalamadigimdan o yüzden ciddiye alınmıyorsun manasında dedim bende :)Hayırrr canım ben kavga sonrası bir lafına gülünce artık yumuşadı hissiyatını alıyor ya erkekler ondan dolayı ciddiye almıyor demistim.
Valla ben kussem bile bi bakiyorum benden once o kusmus banaBen taktım bu konulara çok da hoşuma gidiyor . Yine annemi dinlerkengenç kız olunca aralarında ne konuşuyorlar merak ediyorum aynı soruyu sormuşlar birisi demiş ki beni kocam yemeğe çıkarırsa gönlümü alır diğeri altın istiyormuş annemde baklava ve çiçek hoşuma gitti sizde anlatın neler çıkacak bakalım . Bu birinci soru olsun ikincide eşler ya da ciddi ilişkisi olanlar tartışma sonrası nasıl konuyu tatlıya bağlıyorsunuz
Abimle de böyle yapardım görmesin diye ağzımı kapakırdım oyunlaştırmıştık iyiceHayırrr canım ben kavga sonrası bir lafına gülünce artık yumuşadı hissiyatını alıyor ya erkekler ondan dolayı ciddiye almıyor demistim.
Küs durulmuyor ya bende o an çözmeye çalışıyorum ama üstelememek de gerekiyor o ayarı nasıl yapacazValla ben kussem bile bi bakiyorum benden once o kusmus banaasda dur surati der bende 1 gun asarim yuzumu ikinci gun kendim gider konusurum cunku ben konusmadan duramam
Fazla kızgın olmayınca demek kiBen haksızsam gider sırnaşırım o haksız ise gelir sırnaşırama benim kötü bir yanım var küs kalamıyorum hemen gülesim geliyor ve bunu bildiği için artık gülerek barışıyoruz yada olay sevişme ile sonuca bağlanıyor
MaşallahBizim iliskimiz cok degisik.16 senelik evliyim hic öyle barısma oldu diyecegim tartısma yasamadık.Ve bunun nedeni karsılıklı hosgoru.Evliyiz diye birbirimize hayati dar etmedik hicbir zaman ya da zorlamadik birşeylere birbirimizi..
Çok romantikAşırı kırarsa beni gider çiçek alır bilir kabahatini işyerinde iken defalarca arar özür dilerim diye ufak tartışmalarda ben trip atarım sonra özlerim onu belli ederim tabii hemen su koyvermem o da gelir sarılır
En büyük kızgınlık aylarca yatılı misafirden kaynaklı oluyor. Yeni evli olduğumuz için çok zor geliyordu onun dışında çok şükür büyük tartışma yaşanmazFazla kızgın olmayınca demek ki
Şimdi anladımEn büyük kızgınlık aylarca yatılı misafirden kaynaklı oluyor. Yeni evli olduğumuz için çok zor geliyordu onun dışında çok şükür büyük tartışma yaşanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?