• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle tartışma sonrasında aranız nasıl düzeliyor??

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Hanımlar bu konu bu aralar eşimle aramda sorun olmaya başladı .. Şimdi genel olarak anlatmak istiyorum .. Her evlilikte olduğu gibi bizim de tartışmalarımız oluyor .. Sorun su ki ben tartışma olduktan sonra eğer birşeyler duzelecekse bana göre bu sadece KONUSARAK olur ... Mesela ben söylerim neye kızdığımi yada o söyler bi şekilde hallederiz .. Ama eşim in yaptığı beni sinir ediyor.. Mesela tartışıyoruz ya ben başka odaya geliyorum yada bazen aynı odada oturuyoruz .. Aradan biraz zaman geçince yanıma gelip birşey olmamış gibi sarılıyor öpüyor .. Aklınca konuyu kapatmaya çalışıyor .. Ben defalarca söyledim .. Öpmek yada sarılmak bende birseyleri halletmiyor diye .. Sanki sihirli olduğuna inanıyor .. Öpünce sarılınca herşeyi unutmami bekliyor .. Tamam bende istemem kocamla küs kalmayı .. Ama bi sorun olduğunda üzerinde konuşmak istiyorum .. Sürekli birseylerin üzerini kapatıyoruz .. Eşim konuşmak istemiyor.. Böyle oluncada sorunlar çözülmüyor sadece üzeri kapanıyor ..

evli değilim ama erkek arkadaşımla önce dediğiniz gibi öperek sarılarak barışır, sonra konuyu çözeriz… öyle her şey müzakere havasında didik didik incelenene kadar soğuk davranarak sorun çözmek olmaz ki. siz de önce öpüşün sarılın. sonra zaten tatlı tatlı konuşursunuz

Hanımlar bu konu bu aralar eşimle aramda sorun olmaya başladı .. Şimdi genel olarak anlatmak istiyorum .. Her evlilikte olduğu gibi bizim de tartışmalarımız oluyor .. Sorun su ki ben tartışma olduktan sonra eğer birşeyler duzelecekse bana göre bu sadece KONUSARAK olur ... Mesela ben söylerim neye kızdığımi yada o söyler bi şekilde hallederiz .. Ama eşim in yaptığı beni sinir ediyor.. Mesela tartışıyoruz ya ben başka odaya geliyorum yada bazen aynı odada oturuyoruz .. Aradan biraz zaman geçince yanıma gelip birşey olmamış gibi sarılıyor öpüyor .. Aklınca konuyu kapatmaya çalışıyor .. Ben defalarca söyledim .. Öpmek yada sarılmak bende birseyleri halletmiyor diye .. Sanki sihirli olduğuna inanıyor .. Öpünce sarılınca herşeyi unutmami bekliyor .. Tamam bende istemem kocamla küs kalmayı .. Ama bi sorun olduğunda üzerinde konuşmak istiyorum .. Sürekli birseylerin üzerini kapatıyoruz .. Eşim konuşmak istemiyor.. Böyle oluncada sorunlar çözülmüyor sadece üzeri kapanıyor ..
Konusma konusunda cok takintili olmayin. Zaten konusarak cozebilseydiniz tartismazdiniz degil mi? Birbirinize konu uzerinde dusunmek icin sure verin. Bu birkac saat degil birkac gun. Madem arayi duzeltmek icin adim atiyor esinizi reddetmeyin. Konusma konusunda sık bogaz etmeyin. Zamanla ilk adimi atmaktan vazgecebilir. Bence bu daha buyuk bir sorun.. Eger biz tartisma sonunda sorunumuzu cozememis ve ayri odalara degilmissak bir sure sonra o gelir ya da ben giderim ve hicbir sey yokmus gibi devam ederiz. Tavriniz tartismalarinizin siddetini artirmaktan baska biseye yaramaz...

Biz de önce opusur barışır sonra konusulacak biseyse konusuruz. Ben bir konu hakkinda konuşmak istersem konusurum esimin beni dinlemek istememesini umursamam. Ama opmek sarilmak guzel ben de ise yariyor beni yumusatiyor yani.

Açık açık yazsam mı diye düşünüyorum şu an. :KK70:
Yazdım, sildim, yazdım sildim.
Bazı şeyler konuşarak olmuyor yav, yani bugün konuşarak çözdüğünüz yarın yine tekrar edebiliyor, huy ve karakter farkından kaynaklı, tek doğru-haklı bulunmayan konularda. O zaman dans diyorsunuz işte. :)
Gerçi şu ara Şaban'a bağladım "Öpmek yok!" diyorum adama paso. Ama işte, yani bazen öpücükle de halloluyor, konuya göre.

Benim eşimde konuyu hep kapatır ilk adımı hep ben atarım oralı olmaz :)

Bence esinizin size sarilip,opup bariisma sekli guzel ama tartistiginiz konuya ve kimin dogru ve hakli olduguna bagli. Esiniz surekli tartismalarin ustune sunger cekip bu sekilde barisiyorsa gelecek icin iyi degil. Bazi sorunlarin cozulmesi icin oturup konusmak lazim ilerde tekrar etmemesi acisinda. Cozulmeyen ve tekrarlanan tartismalar bikkinlik Verir insana. Tecrubeyle sabittir:(

Back
X