Eşinizle tartışmanız sonunda anne ve babanızı arayıp baba evine gittiğiniz oldu mu ?

Babanin evine "eşim gelip beni alsın" beklentisiyle gitme sakın. Çok beklemen gerekebilir.

Babanin evine gidiyorsan dönmemek üzere git.

Böyle ucuz numaralar her zaman çalışmaz. Sakatlık çıkabilir.
Sakatlık derken ?

Boyle bir konu acmanizdaki maksat nedir anlayamadim.Herkesin durumu,esi ailesi baskadir.birininki gider hemen alir birininki asla gidip almaz.kimi biraz burnu surtsun der.kimi kadinda afedersin bekler bekler k...a baka baka geri doner.Onun icin bu cok enine boyuna dusunulecek ve oyle karar verilecek bir durum.Burdakilerin benimki 3 gunde aldi benimki hemen aldi lafiyla is olmaz.

niye gidiyorsunki herifi defetsene..gidersem tamamen biter diye dusundugum zaman olmustur belki. birde ailemi uzmek istemem aramizdaki sorunlar yuzunden. birde bana evlilikte cocukca geliyor bu isler, yani baba evine filan gitme...eger can guvenligin vs yoksa o ayrilir.

1 kez esim gitmeye kalkti engel oldum, cok buyuk kavgaydi ama..sonrada keske engel olmasamda gitseydi dedigim olmustur :D belki daha guzel bir hayatim olurdu ne bilim :D

Eşiniz sizi gelip aldı mı?
Ne kadar süre ailenizin yanında kaldınız?
Kendiniz geri geldiniz mi ?
Evliliğimin ilk ayında yaptim. Kararlı gibi durdum ama amacım ders vermekti yalan yok. Eşim aynı gün içinde ailesiyle birlikte geldi aldı beni.
Bu kadar hızlı dönüş yapmasının sebebi bence kararlı durmamdı. Ha amacım ders vermekti ama diretseydi biterdi de.
Eger siz de terk ettiyseniz kararlı olun, geri dönersiniz bir etkisi kalmaz

Eşiniz sizi gelip aldı mı?
Ne kadar süre ailenizin yanında kaldınız?
Kendiniz geri geldiniz mi ?
İyi de herkesin yaşadığı sorun ayrı.Eşin haksızsa gelip alma ihtimali çok fazla.İnatcıysa çok uzun süre sonra gelir.Sen kolay affedebilecek bir insansan kendin geri gidersin gibi bir çok seçenek var

Bir insan kendi evinden niye gider?
Artık yaşadığı ev ona kendinin gelmediği için.
Ailesine niye gider, kendi hayatını düzene sokana kadar en yakın onlar olduğu için. Her koşulda çocuklarına destek oldukları için.
Kocamın burnu sürtsün, beni önemsesin, beni kaybetme korkusu yaşasın diye baba evine gidilmez. Böyle bir adamla evli de kalınmaz. Seni kaybetmekten korkmuyorsa seni zaten sevmiyor demektir. Babanın evine seni almaya gelirse de kafasını belli süre dinlemiş rahatlamıştır ama evde yemek yok, çamaşırlar bitmiş, her yer bulaşık, pislik vs derki ben bu kadını gidip alayım da benim dötümü toplasın. Kıymetini bilememişim der.

Bu blöf yapılacak bir şey değil bence. Evi terk etmek, ben artık hayatında yokum demektir. Başka blöfler bulmak lazım. Şahsen bırak baba evine gidip eşimi beklemeyi, annemle babamın eşimle tek bir kavgamizdan dahi haberi olmamıştır. Hatta en yakın arkadaşıma bile çok nadir anlatırım onu da yumuşatarak. Çünkü ben aşığım affederim ama onlar kinlenir. Eşime kimsenin kin gutmesini istemem. Bende kol kırılır yen içinde kalır mantığı var.

Back
X