Eşinizle tartışmanız sonunda anne ve babanızı arayıp baba evine gittiğiniz oldu mu ?

Bu blöf yapılacak bir şey değil bence. Evi terk etmek, ben artık hayatında yokum demektir. Başka blöfler bulmak lazım. Şahsen bırak baba evine gidip eşimi beklemeyi, annemle babamın eşimle tek bir kavgamizdan dahi haberi olmamıştır. Hatta en yakın arkadaşıma bile çok nadir anlatırım onu da yumuşatarak. Çünkü ben aşığım affederim ama onlar kinlenir. Eşime kimsenin kin gutmesini istemem. Bende kol kırılır yen içinde kalır mantığı var.
Dövsede cekersin boyun eğip yani

Dövsede cekersin boyun eğip yani
Ahahah ne alaka arkadaşım 😁 Evi terk edersem hayatinda artık yokum demektir diyorum. Öyle her kavgada gidersen yalama olur o evlilik. Dövecek bir adamla evli değilim şükür 🙋

Yeni evliyken çok tecrübesizdim, eşimin anneci oluşu, yeni evliyken bile sürekli 10 dk. mesafeli evlerinden bize gelip haftalarca kalmaları artık sabrımı taşırmıştı.
Bir gün gitmeye kalktım eşim beni durdurmaya çalışırken kayınvalidem o kapıdan çıkan bir daha bu eve giremez demişti.

Şimdi düşünüyorum ne kadar salak mışım kadının da kocasının da her lafını yutmuştum.
Bir gün kayinvalidemi karşıma oturttum ve yaptıklarını teker teker sıraladım. Cevabı : "Ben asla öyle bir şey demedim, ben hatırlamıyorum " oldu.

Konu sahibi sorununuzu evin içerisinde çözmeye, başkalarına yansıtmamaya çalışın.
Çok kızgınsanız gerekirse ayrı bir odada yatın ve sonrasında sakinleşince eşinizle meseleyi tartışın.

Bir insan kendi evinden niye gider?
Artık yaşadığı ev ona kendinin gelmediği için.
Ailesine niye gider, kendi hayatını düzene sokana kadar en yakın onlar olduğu için. Her koşulda çocuklarına destek oldukları için.
Kocamın burnu sürtsün, beni önemsesin, beni kaybetme korkusu yaşasın diye baba evine gidilmez. Böyle bir adamla evli de kalınmaz. Seni kaybetmekten korkmuyorsa seni zaten sevmiyor demektir. Babanın evine seni almaya gelirse de kafasını belli süre dinlemiş rahatlamıştır ama evde yemek yok, çamaşırlar bitmiş, her yer bulaşık, pislik vs derki ben bu kadını gidip alayım da benim dötümü toplasın. Kıymetini bilememişim der.
Ahahah ne alaka arkadaşım 😁 Evi terk edersem hayatinda artık yokum demektir diyorum. Öyle her kavgada gidersen yalama olur o evlilik. Dövecek bir adamla evli değilim şükür 🙋
Hiç birşeyi kimseye anlatmam aşığım affederim demissin ya ondan sordum

hiç öyle bir şey yapmadım yapmam da. fakat yapacak raddeye gelirsem kapıyı sert çarparım geri dönmeye yüzüm de gönlüm de olmasın diye :)
çocuk oyuncağı değil küstüm yapıp gidip,barıştık deyip gelelim.

Bir daha dönmemeyi göze alırsam giderim baba evine.
Öyle bir şey de yaşamadım. Gidersem dönmem.

Hiç birşeyi kimseye anlatmam aşığım affederim demissin ya ondan sordum
Dayak benim bırak hayatımda, aklımda bile olmayan bir şeydir. Allah hiçbir kadına da yaşatmasın. Aklımda bile olmayan bir şeyi ihtimal olarak nasıl göreyim? Hiçbir şeyi kimseye anlatmam demedim ayrıca, her kavga anlatılmaz dedim. Evden gideceksen gitmeni gerektirecek bir şey yaşanmış olmalı. Bu dayak nereden çıktı ya 😂

hiç öyle bir şey yapmadım yapmam da. fakat yapacak raddeye gelirsem kapıyı sert çarparım geri dönmeye yüzüm de gönlüm de olmasın diye :)
çocuk oyuncağı değil küstüm yapıp gidip,barıştık deyip gelelim.
Benim arkadaşım yapiyodu her defasında geri geliyo bide şiddet var diyo .ailesine anlatmıyo artık gitmiyoda

Dayak benim bırak hayatımda, aklımda bile olmayan bir şeydir. Allah hiçbir kadına da yaşatmasın. Aklımda bile olmayan bir şeyi ihtimal olarak nasıl göreyim? Hiçbir şeyi kimseye anlatmam demedim ayrıca, her kavga anlatılmaz dedim. Evden gideceksen gitmeni gerektirecek bir şey yaşanmış olmalı. Bu dayak nereden çıktı ya 😂
Mesela arkadasim siddet gordugunu söylüyor ama devam ediyor oyle yine anlamiyorum bende

Mesela arkadasim siddet gordugunu söylüyor ama devam ediyor oyle yine anlamiyorum bende
Başkasını bilemem. Herkesin sınırı farklıdır. Şiddet ve aldatma benim kırmızı cizgimdir bunu eşim de bilir.

Benim eski bi tanıdığım vardi her kavgasinda anasinin evine giderdi sonra iki taraf kavga ederdi kocasi gider alırdı vs ve daha 2 senelik evliler:skandal: ve adamin bütün sülalesi dalga geciyor bunlarla ne diyim Allah böyle komik durumlara düşürmesin kimseyi :KK70:

Orası senin de evin farkında mısın? Neden sen gidiyorsun, eskiden kadını yollarlardı hadi git geldiğin yere diye, kadınlar eve pek masraf yapmazdı çeyizi örtü falandı, şimdi öyle mi? Ben evimi bırakır mıyım hiç? Eşimde zaten yollamaz

Eşimle şiddetli bir kavgamızda ayrılmak demedim ama ima ettim. Gidecek misin dedi dalga geçer gibi. Gayet sakin durdum. Nefes aldım. Yavaşça çok artistik bir şekilde dönüp “ burası benim evim. Çok istiyorsan sen git. Veya anneni arayayım gelsin alsınlar seni” dedim. Çok havalıydım gerçekten :rapci:

Back
X